Acasa Revista Presei Revista presei. Replica lui Vantu

Revista presei. Replica lui Vantu

scris de Ziua Veche
0 afisari

Sorin Ovidiu VantuAdevarul: Vîntu în replică la acuzaţiile lui Băsescu: Mă confundă cu gaşca de lichele care-l înconjoară, nu am avut niciodată afaceri cu statul. „Sorin Ovidiu Vîntu a răspuns, la Realitatea TV, acuzaţiilor formulate de Traian Băsescu că s-ar fi îmbogăţit din afacerile cu statul şi că ar avea legătură cu securitatea. El a precizat că nu a avut afaceri cu statul, ba dimpotrivă cei care stau în preajma şefului statului au astfel de afaceri. aşa cum au cei care se află în apropierea şefului statul”

 

Romania libera: Liderii PSD şi PNL ameninţă cu o nouă suspendare a preşedintelui. Suspendarea lui Băsescu: a doua încercare? „Ponta: Reacţia lui Traian Băsescu este o reacţie tipică de securist, de om corupt, de hoţ care este prins la furat şi care încearcă să arunce pe toţi ceilalţi responsabilitatea pentru faptele sale”

Evenimentul zilei: Sebastian Lăzăroiu: „Nemulţumirile s-ar putea transpune într-un vot pentru demiterea preşedintelui. „Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu declară la „Interviurile 2+1″ că pe fondul nemulţumirilor populaţia ar putea vota pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, dacă acesta va fi suspendat de către Parlament. Lăzăroiu arată totuşi că procedura de suspendare este mai dificilă decât în 2007.”

Gandul: Mica modificare legislativă care face din suspendarea lui Băsescu o misiune imposibilă. „O modificare la legea de funcţionare şi organizare a Curţii Constituţionale dă dreptul judecătorilor constituţionali să decidă asupra hotărârilor Parlamentului”

Ziarul financiar: BNR aruncă în aer prognozele de revenire economică. „Banca Naţională a pus sub semnul întrebării, în premieră, prognozele guvernului privind creşte rea economică şi chiar capacitatea de a corecta deficitul bugetar, prin vocea lui Lucian Croitoru. Creşterea economică ar putea să fie anul acesta „mai negativă” decât proiecţia actuală, care indică deja o contracţie cu 1,9%, a apreciat ieri Croitoru, la un semniar organizat de BNR pe tema adoptării euro. El spune că nici în 2011 Produsul Intern Brut nu va fi semnificativ mai mare.”

Bursa: FMI ne evaluează ca să tranşeze problema următoarei transe. „Consiliul Director al Fondului Monetar Internaţional va dis-cuta, astăzi, a cincea revizuire a acordului cu autorităţile noastre pentru a stabili dacă ne va mai elibera şi următoarea tranşă din împrumutul extern, în valoare de 900 milioane de euro.”

Curierul national: Ce şansă va avea România după criză?. „Luca Serena (Unimpresa): Pentru a merge mai departe şi după criză, nu trebuie să pierdem oportunităţile ivite. George Constantin Păunescu (ACPR): Patronatele române trebuie să colaboreze cu cele italiene pentru a găsi soluţiile viabile. Giovanni Ravasio: Ultimul lucru care i-ar trebui României acum ar fi o creştere economică nesustenabilă”

Financiarul: Mitinguri dispersate in Romania. In Franta, milioane de protestatari. „La protestul de ieri din Bucuresti au participat 1.000 de persoane. Cu o zi inainte, participarea a fost de peste 10.000 de sindicalisti. Protestele fata de Legea pensiilor au mobilizat aproape toate sindicatele franceze. Demonstratiile au avut loc in toate marile orase.”

Puterea: Anca Boagiu îşi pune ”mâna dreaptă” şef peste Compania de Autostrăzi. „După modelul fostului coleg de partid, Radu Berceanu, noul ministru al transporturilor, Anca Boagiu îşi numeşte “locotenenţii”, la şefia Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR). “Mâna dreaptă” a ministrului transporturilor, Ana Boagiu, respectiv Liviu Costache, numit recent şef peste autostrăzile din România, în locul inginerului agronom Adrian Ionescu (care şi-a dat demisia la plecarea lui Radu Berceanu, n.n.), a fost numit, ieri, director general interimar al CNADNR”

StareaPresei.ro

0 comentariu

un crestin 25-11-2010 - 22:41

«Avem nişte probleme fiziologice, …”
aici nu inteleg ce a vrut sa zica Baconschi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult