Acasa Revista Presei Revista presei. Republica Mafiotă Nicuşor Constantinescu

Revista presei. Republica Mafiotă Nicuşor Constantinescu

scris de Florin BUDESCU
21 afisari

Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean Constanța, a deturnat milioane de euro din bani publici prin licitații trucate, dedicate acoliților săi.

Revista presei. Republica Mafiotă Nicuşor Constantinescu

EvZ: Republica lui Nicuşor Constantinescu. Cum a dirijat Baronul de Litoral milioane de euro, bani publici, către firmele de casă ”Licitaţiile publice organizate de către Consiliul Judeţean Constanţa au mereu aceiaşi câştigători. Una dintre firme este controlată chiar de un consilier local al PSD“

Curentul: Dan Voiculescu ar putea afla în martie dacă merge la închisoare “Curtea de Apel București a stabilit pentru data de 7 martie primul termen de judecare a apelului declarat în dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de spălare de bani, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare”

Puterea: Ziana Motora: Sătenii din Apuseni sunt cei care merită să fie numiţi salvatori “Sătenii sunt cei care merită să fie numiţi salvatori pentru că ei au făcut tot ce a fost cu putinţă ca să ajungă la epava avionului şi să găsim echipajul care s-a prăbuşit, a declarat joi Ziana Motora, primul medic care a ajuns la victimele accidentului aviatic din Apuseni”

Naţional: MAI nu a avizat exercitiul national de interventie in cazul „Marelui Cutremur”! ”Cu doar cateva zile inainte de tragicul accident de aviatie din muntii Apuseni, care a rascolit si a indignat deopotriva intreaga societate romaneasca, prin modul in care au reactionat autoritatile, conducerea Ministerului de Interne a recurs la un nou gest socant, de o insolenta care, din pacate, s-ar putea dovedi de-a dreptul criminala“

România liberă: Verdict final: Sorin Ovidiu Vîntu va executa doi ani de închisoare în dosarul de favorizare a lui Nicolae Popa “Sorin Ovidiu Vîntu trebuie să se predea la cea mai apropiată secţie de poliţie şi se va afla în carantină 21 de zile până când judecătorii vor decide care va fi penitenciarul în care omul de afaceri va executa pedeapsa de doi ani de închisoare”

Bursa: Directorul SRI, discuţii cu fostul director CIA despre securitatea ”Directorul SRI, George Maior, s-a întâlnit, ieri, cu generalul de patru stele în rezervă Michael V. Hayden, fost director al CIA, cu care a discutat despre securitatea internaţională în mediul geostrategic actual şi despre “o serie de realizări importante în formatul parteneriatului dintre cele două servicii de informaţii””

Curierul naţional: Din cauza viscolului, CFR Călători îşi suplimentează echipele de intervenţie şi asigură locomotive Diesel de rezervă “CFR Călători a anunţat, ieri, că va suplimenta echipele de intervenţie şi că va asigura personalul necesar pentru deszăpezire, urmând să pregătească locomotive Diesel de rezervă, dar şi materialul rulant pentru circulaţie în condiţii de iarnă, pentru a preîntâmpina eventuale perturbări în circulaţia trenurilor”

Cronica română: Schimbări în Administraţia Prezidenţială de la Kiev “Preşedintele ucrainean Viktor Ianukovici l-a numit, vineri, prin decret, în funcţia de şef al administraţiei sale pe Andrei Kluiev, care până acum a condus Consiliul naţional pentru securitate şi apărare al Ucrainei”

Gândul: Kiev. Forţele de ordine trag cu gloanţe de cauciuc, mai mulţi protestatari au fost răniţi. Un poliţist a murit “Protestele continuă la Kiev, după ce discuţiile dintre preşedintele Viktor Ianukovici şi liderii opoziţiei au eşuat. Astăzi, preşedintele Ucrainei a avertizat că va utiliza “toate mijloacele” împotriva manifestanţilor dacă nu se va ajunge la un acord cu opoziţia. Acesta urmează să efectueze o remaniere guvernamentală săptămâna viitoare şi va modifica legile contestate de opoziţie. Deciziile vor fi validate formal săptămâna viitoare, cu ocazia unei sesiuni extraordinare a Parlamentului ucrainean”

StareaPresei.ro

4 comentarii

mircea 25-01-2014 - 14:39

.Administratia nationala,centrala si locala nu s-a reformat,dar de republica Basescu,Vanghelie,Oprescu,Videanu,Negoita…. numita Bucuresti,oras administrat de 15 primari si 266 consilieri care au numai drepturi ,privilegii si nici o obligatie nu aude nimeni, nu se aude nimic????.

Pribeagul 25-01-2014 - 20:57

Ce mutra si comportament de porc!

Dar ce sa faca si el in situatia actuala, daca are niste bani de dat, doar n-o sa-i dea dusmanilor! Asta-i situatia, si-i generala! Daca arunci cu o piatra in gramada care-i elita societatii, sigur lovesti un penal, care poate fi la putere, in opozitie sau… independent.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 26-01-2014 - 12:45
Pribeagul 26-01-2014 - 17:50

da-i in pita mamii lor! am reusit sa sapam si de fanarioti, se inseala daca cred ca au… drum liber.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult