Acasa Revista Presei Revista presei. Reteaua Chelu. Mita la Interne

Revista presei. Reteaua Chelu. Mita la Interne

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

Reteau Chelu-fot EvZEvenimentul zilei: „Mită la interne”: reţeaua din spatele scandalului. „Cazul în care sunt implicaţi Fătuloiu şi afaceristul Cătălin Chelu se ramifică într-o serie de afaceri dubioase.”

Romania libera: Faţa nevăzută a cazului Chelu-Fătuloiu. „Dosarul în care miliardarul Cătălin Chelu a fost arestat pentru încercarea de mituire a chestorului Dan Fătuloiu arată care sunt metodele folosite de afaceriştii suspectaţi de infracţiuni economico-financiare pentru a-i corupe pe cei care coordonează anchetele.”

 

Curentul: Lui Chelu i-a fost frică să nu fie arestat în dosarul lui Vîntu. „La data de 10 septembrie 2010, Badea s-a întâlnit din nou cu Alexandru Fătuloiu pentru a-l anunţa că inculpatul Chelu va lipsi o perioadă de timp mai mare din ţară, de frică să nu fie arestat în dosarul în care a fost arestat Sorin Ovidiu Vîntu, cu care era în relaţii foarte apropiate. A promis că secretarul de stat Dan Fătuloiu va fi contactat de Chelu după întoarcerea acestuia în România.”

Bursa: „Am luat toate măsurile anticriză posibile”. „Reporter: Aţi revenit în mediul privat de două luni! De pe partea aceasta, cum vi se pare actuala guvernare şi măsurile pe care le-a luat? Sebastian Vlădescu: Nu doresc să comentez.”

Curierul national: Unde nu trebuia să se dea credite? „Croitoru: Comerţul şi industria prelucrătoare cumulează peste jumătate din creditele neperformante. Băncile încearcă acum să-şi compenseze pierderile prin diferenţa mare dintre dobânzile la credite şi la depozite. „Suntem lângă o criză mare şi ideile năstruşnice, de a nu mai acorda credite IMM, apar în momente de genul acesta””

Financiarul: Consiliul Fiscal: Plata arieratelor nu rezolva cauzele structurale ale datoriilor bugetare. „Consiliul Fiscal atrage atentia guvernului ca alocarea unor fonduri, in suma de 250 de miloane de lei, pentru plata datoriilor CET-urilor catre CFR Marfa si stingerea obligatiilor bugetare ale institutelor din subordinea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice nu elimina cauzele structurale care au determinat acumularea arieratelor.”

Ziarul financiar: Cea mai mare salvare din istoria lumii: 120 de miliarde de euro pentru Irlanda, îngenuncheată de propriile bănci. „Irlanda, „tigrul celtic” din anii ’90, nu poate opri derapajul creditelor neperformante. Va primi un împrumut uriaş, estimat la circa 120 mld. euro, adică 75% din PIB, de la UE şi FMI.”

 StareaPresei.ro

0 comentariu

cercetas 28-11-2010 - 10:31

Hai mai oameni buni, votati macar o data necomunist, sa se linisteasca lucrurile.
Astia v-au mancat zilele, cu zvonuri si frica si talharii voronovesti.

cercetas 28-11-2010 - 10:45

Auzi colo: gogol!.. Da un liceu Eminescu nu se gaseste?
Insa tot e bine ca nu a bagat un chinez.

cercetas 28-11-2010 - 10:47

Voronin nu trebuie executat la repezeala si fara proces in toata regula

eminescu 28-11-2010 - 13:19

Naravul e tot rosu. Omul Moscovei cu fata europeana e kaghebist sadea

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult