Revista presei. Revoltă anti-USL în Televiziunea Română | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Revoltă anti-USL în Televiziunea Română

Revista presei. Revoltă anti-USL în Televiziunea Română

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Curentul: Angajații TVR se revoltă și resping subjugarea instituției intereselor USL “Ca și justiția, nici jurnaliștii de la TVR nu vor să se aplece și să pupe papucul întins de marele sultan Elwis Săftoiu, oficial un neica-nimeni iar neoficial trimisul USL să epureze televiziunea publică, chiar dacă CCR a decis că instalarea sa la cârma TVR s-a făcut ilegal fără a fi respectată legea supremă”

Concedieri la SRTv: Sute de angajaţi protestează

Adevărul: Angajaţii TVR, protest faţă de concedierile colective ”Aproximativ 500 de angajaţi ai Societăţii Române de Televiziune (SRTv) s-au adunat ieri, în jurul orei 10.00, pentru a protesta faţă de procesul de concediere colectivă din TVR, în urma căruia 872 de posturi vor fi desfiinţate”

eNaţional: Ministrul Dusa era sa deconspire structura secreta antitero de pe Aeroportul Otopeni! ”Bietul Dusa, habar nu are ca este pe cale sa i se indeplineasca visul sau cel mai arzator, cel de a fugi cat mai repede cu putinta de la conducerea Ministerului de Interne”

România liberă: Ilegal. O comisie parlamentară ar putea cere procurorilor să-i arate probele din dosarele penale deschise la referendum. Justiţia USL: Procurorii trebuie să dea socoteală politicienilor “O comisie parlamentară înfiinţată de USL vrea să ceară socoteală procurorilor care, după referendumul din iulie, au făcut anchete în localităţile unde au fost suspiciuni mari de fraudă. Iniţiativa USL poate fi interpretată ca o încălcare gravă a legilor şi chiar a separaţiei puterilor în stat”

Puterea: Fostul preşedinte interimar se dă jucător în pauza de publicitate. Antonescu, cu gura pe Ponta şi Pivniceru ”Premierul Victor Ponta, cu şeful liberalilor Crin Antonescu şi cu ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, au avut o întrevedere în trei, la sediul USL, după cum a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre. Acesta din urmă susţine că nu ştie tema discuţiilor, dar, la întrebările ziariştilor, care au făcut legătura cu scandalul din USL privind detaşarea Laurei Codruţa Kovesi la Bruxelles, Mazăre a comentat: «Foarte bine, ducă-se. O iau şi cu mine în Madagascar, numai să ne lase în pace». «Astea nu sunt nişte funcţii pe viaţă. (…) Să mai schimbăm pe alţii că nu o fi singura procurăriţă (n.r. – Laura Codruţa Kovesi). Eu ştiu că este sluga lui Băsescu, dar să ne mai lase», a spus Mazăre, care a participat la şedinţa USL de la Palatul Parlamentului”

Gândul: Ministrul Justiţiei, băgat în şedinţă de Ponta şi Antonescu. Ponta şi Antonescu, băgaţi în şedinţă de Mazăre “De aproape o săptămână de când Ministerul Justiţiei a propus-o pe Laura Codruţa Kovesi pe un post de ministru-consilier al guvernului USL, detaşat la Bruxelles, subiectul ţine agenda şedinţelor PSD şi PNL, dar şi a celor comune ale social-democraţilor şi liberalilor”

EvZ: Secretul ingineriei imobiliare Sova – Rizea ”Ministrul Dan Șova a cumpărat de la colegul său din PSD, Cristian Rizea, cu 300.000 de euro, o vilă care valorează 1,6 milioane, cu câteva zile înainte de a fi pusă sub sechestru”

ZF: Generează 40% din totalul exporturilor. Topul celor mai mari 100 de exportatori în S1 ”Automobile Dacia, Rompetrol Rafinare şi Renault Industrie Roumaine sunt cei mai mari exportatori din economie din primele şase luni ale acestui an, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Cei mai mari 100 de exportatori din economie activează mai ales în sectoare precum producţia de componente auto, activităţi din agricultură şi prelucrarea lemnului, producţia de ţigarete, siderurgie sau comercializarea de materiale reciclabile”

Bursa: “Nord Stream” funcţionează la capacitate maximă ”onducta de gaze “Nord Stream” funcţionează, de ieri, la capacitate maximă, după cum a anunţat preşedintele Rusiei Vladimir Putin”

Starea Presei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult