Acasa Revista Presei Revista presei. Robert Negoiţă şi mafia imobiliară

Revista presei. Robert Negoiţă şi mafia imobiliară

scris de Florin BUDESCU
6 afisari

EvZ: Robert Negoiţă, favoritul mafiei imobiliare din sectorul 3 “În sectorul 3 al Capitalei, o poveste ciudată cu retrocedarea unui teren inclus în zona verde a cartierului Titan a condus la amplificarea informaţiilor că Robert Negoiţă, candidatul USL este susţinut de mafia imobiliară care vrea să construiască blocuri în parcul IOR. Actualul primar, Liviu Negoiţă, se opune, iar un proces este pe rol. În spatele pensionarei s-ar afla acţionari ai clubului Dinamo cu care fratele lui Robert Negoiţă are interese de afaceri”

Robert Negoita (bizchanel.ro)

Puterea: Dihonie în USL ”Uniunea Social Liberală nu stă tocmai pe roze: social-democraţii şi liberalii au din ce în ce mai multe divergenţe pe chestiuni importante. Deşi premierul Victor Ponta a anunţat posibilitatea introducerii unei taxe de solidaritate de 16% pentru bugetarii care au venituri peste 4.500 de lei, liberalul Dan Radu Ruşanu a contestat corectitudinea unei asemenea măsuri”

Romania libera: A încercat Mircea Diaconu să ascundă de ANI trei contracte semnate cu soţia sa? De ce a fost extinsă ancheta pentru conflict de interese în cazul ministrului Culturii “Culmea este că joi, când a fost citat la Parchet pentru aceste fapte, Diaconu a preferat să meargă la o şedinţă privind implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie”

Curentul: Parchetul General a extins cercetările în cazul Mircea Diaconu pentru alte trei infracțiuni de conflict de interese “Modestul actoraș Mircea Diaconu a intrat pe mâna procurorilor de la Parchetul General care i-au mai găsit încă trei fapte de incompatibilitate”

Adevarul: Iliescu şi-a pus secretar de stat la revoluţionari ”Premierul Victor Ponta l-a numit, ieri, pe Sorin Meşteru în funcţia de secretar de stat al revoluţionarilor, dând curs unei propuneri făcute de Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD”

Gandul: Anca Boagiu: O companie care avea sediul în ministerul Transporturilor “servea contracte” cu miză de 2,1 miliarde de euro ”Lucrările de modernizare a şinelor de cale ferată au fost întârziate de o companie care îşi avea sediul în Ministerul Transporturilor şi care “servea contracte” pentru anumite firme care participau la licitaţiile de atribuire, a declarat Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor”

Curierul national: Apartamentele, la minimul ultimilor cinci ani ”Luna mai a adus o explozie de oferte pe piaţa imobiliară bucureşteană, ceea ce a pus presiune pe tarifele cerute de proprietari. În luna care tocmai s-a încheiat, au apărut pe piaţă 2.828 de unităţi pe segmentul vechi, cu 22% mai multe decât în aprilie 2011. Dacă însă piaţa va fi “invadată” în continuare de oferte, există şanse ca preţurile să cunoască noi ajustări”

Bursa: Preţul petrolului, în cel mai mare declin lunar din ultimii trei ani ”Preţul ţiţeiului brut a înregistrat, în mai, cea mai importantă scădere lunară din ultimii trei ani, la bursa din New York, pe fondul speculaţiilor potrivit cărora încetinirea economiei SUA şi criza datoriilor din Europa vor reduce cererea de combustibili”

StareaPresei.ro

3 comentarii

Catalin Preda 01-06-2012 - 11:13

****LIVIU NEGOITA MINTE POPORUL******
Pdl-istii vad ca pierd teren in lupta pentru ocuparea functiilor in primarii asa ca recurg la tot felul de inventii / mai bine zis minciuni directe despre lucruri neverificate. Cred ca deja e evident ca se duc la fund si ca nimeni nu-i mai crede dupa toate cate s-au intamplat. Numai bine nu ne-a fost si repercusiunile se resimt inca.
Haideti sa ii lasam sa moara pe limba aia a lor cea spurcata!

CAMPANIE DE DEZINFORMARE DIN PARTEA PDL!!!! 01-06-2012 - 13:22

IN ANUL 2008, PRIMARUL LIVIU NEGOITA A APROBAT CONSTRUCTIA UNOR IMOBILE PE 82.000MP PE TERENUL FOSTEI BAZE SPORTIVE DIN PARCUL IOR. Se faceau chiar petitii online pentru oprirea acestui lucru.
Campania murdara a PDL-ului se desfasoara in toate sectoarele, din disperarea de a recupera „terenul” deja pierdut. Cea mai noua si penibila incercare de manipulare a cetateanului, este imprastierea mesajelor mincinoase de tip spam, pe toate site-urile de stiri. In mod cert, urmatorul pas in aceasta campanie de dezinformare, va fi victimizarea candidatilor PD-L, dupa modelul Basescu in primul mandat cand a varsat o lacrima mare cat tupeul lui, dar si in al doilea mandat cu copilul palmuit. IN PDL NU SUNT PERSOANE CREDIBILE. PENTRU CA NU AU CU CE SE LAUDA, SINGURA LOR STRATEGIE E SA JOACE MURDAR!
ATENTIE MARE PE CINE CREDETI!!

Alex 05-06-2012 - 14:58

BASESCU SI VIDEANU AU RETROCEDAT, LIVIU NEGOITA A PROIECTAT! Mall-ul din parcul IOR a devenit cea mai mare afacere pedelista!!!

LIVIU NEGOITA a aprobat toate autorizatiile de constructie si s-a ocupat personal de proiectul pentru mall-ul care va inghiti jumatate din parcul IOR, dupa ce Traian Basescu ai Adriean Videanu au semnat in calitate de primari documentele de retrocedare ale bazei Spartac.
Speriati ca pierd afacerea din mana si nu pot finaliza constructia mall-ului si complexului imobiliar, avand obligatii fata de investitori, liderii PDL in frunte cu tripleta Basescu, Videanu, Negoita lanseaza diversiuni in care il implica PE NEDREPT pe Robert Negoita!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult