Acasa Revista Presei Revista Presei. Romȃnia dupǎ primul cod roșu de viscol și ninsoare

Revista Presei. Romȃnia dupǎ primul cod roșu de viscol și ninsoare

scris de Z.V.
0 afisari

Primul cod roșu de viscol și ninsoare din istoria României a intrat în vigoare, duminica, de la ora 15:00 și a fost valabil până la ora 21:00 în județele Brăila, Buzău și Vrancea.

Revista Presei. Romȃnia dupǎ primul cod roșu de viscol și ninsoare (foto:opiniatimisoarei.ro)

Evenimentul Zilei: România s-a aflat, pentru prima oară sub Cod Roșu pe timp de iarnă, în trei județe. Codul Portocaliu a făcut și el ravagii în 10 județe și în Capitală. Militarii au dus greul deszăpezirii.

Cotidianul: Premierul Victor Ponta acuză că „talibani” umplu media de „manipulări și dezinformări, pentru ca lumea să uite că STS nu și-a făcut treaba” în cazul tragicului accident din Apuseni.

Gȃndul: La șase zile de la tragedia aviatică din munții Apuseni, în care pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion și-au pierdut viața, doar patru dintre persoanele responsabile pentru eșecul operațiunii de salvare și-au pierdut funcțiile: Cătălin Chiper, secretar de stat în cadrul ministerului de Interne, directorul ROMATSA Aleodor Frâncu, șeful IGSU, Ion Burlui, și ministrul de Interne, Radu Stroe.

Romȃnia Liberǎ: De ce au bâjbâit autoritățile în căutarea avionului prăbușit în Munții Apuseni. Incompetența autorităților a fost sporită de informațiile inexacte sau de-a dreptul mincinoase transmise de televiziuni, în baza cărora oamenii au fost trimiși aiurea să îi caute pe supraviețuitori.

Curierul Național: Ministrul olandez de Externe, Frans Timmermans, va face, o vizită la București, în cadrul căreia se va întâlni cu premierul Victor Ponta și cu omologul român, Titus Corlățean.Vizita lui Timmermans vine la puțin timp după publicarea raportului MCV pentru România și Bulgaria.

Adevǎrul: Președintele Comisiei juridice din Senat, Tudor Chiuariu, a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare cu suspendare, dar nu poate fi revocat decât printr-o decizie personală: demisia de onoare.

Capital: Anul acesta, sistemul sanitar public se înfrățește mai mult ca oricând cu cel privat, iar sume importante de bani ar putea fi redirecționate de la spitalele publice către un segment pe care operatorii privați îl domină de ani buni: unitățile ambulatorii.

Puterea: Două expoziții foto-documentare, plus „Ordinul Unirii” îi așteaptă pe bucureștenii dornici de trecutul acestei nații la Muzeul Național de Istorie a României. Cele două expoziții sunt amplasate, pentru prima dată, în aer liber, pe terasa dinspre Calea Victoriei, și vor fi deschise până la sfârșitul lunii martie.

4 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 27-01-2014 - 12:23

PROPUN ;
Distribuirea de catre POLITIA de Circulatie si CNADNR ,
DISTRIBUIREA GRATUITA de STEGULETE ROMANESTI, pentru
TOATE VEHICOLELE aflate in TRAFIC ,
IN semn ca R O M A N I A este FUNCTIONABILA in
Ciuda DEZASTRELOR NATURALE si a basescului !

UnUL 27-01-2014 - 12:31

??????????????????????????????

ValVerde 27-01-2014 - 15:28

‘ra-ti ai dracu’ cu gazele voastre de sist…

UnUL 27-01-2014 - 18:03

@Linkanghel
ﺥﺱ ﺶ ♯ ♠ ‡ ﺥﺱ ﺶ ﻍ ﯔ שּׂ ♯ ♠ ‡ ???? ????

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult