Acasa Revista Presei Revista presei. România rămâne sub tutela Germaniei

Revista presei. România rămâne sub tutela Germaniei

scris de Florin BUDESCU
15 afisari

România este dată de Statele Unite ale Americii sub tutela Germaniei. După înlăturarea pericolului numpărul 1 – ca Ponta să devină preşedinte, acum Casa Albă ne dă în grija fraţilor nemţi, afirmă Naţional. Pentru că Angela Merkel oricum este în relaţii atât de bune cu Klaus Iohannis şi limba germană este loc comun pe culoarele de la Cotroceni.

Angela Merkel îl susține pe Klaus Iohannis.

Angela Merkel îl susține pe Klaus Iohannis.

Avocaţii Elenei Udrea au afirmat că probele existente la Dosarul Gala Bute sunt exclusiv denunţurile celorlalţi urmăriţi penal (defapt, acelaşi lucru l-au afirmat aceştia şi în Dosarul Microsoft). Curentulexplică faptul că nici nu se pune problema.

Şi, pentru că Leanţa e capricioasă, ca să se răzbune pe lume pentru ce i se întâmplă, a hotărât să spună stop website-ului ei, România frumoasă, şi să-l închidă, informează Ştiri pe surse. Cinci secunde tristeţe maximă.

Comisarul afirmă că, în Dosarul RAFO CAROM, statul trebuie să recupereze de la Ovidiu Tender două mii de miliarde.

Medicul Şerban Brădişteanu a fost parte din ascunderea condamnatului Adrian Năstase la Spitalul Floreasca. Acum plăteşte. Conform Ziare.com, Brădişteanu a fost condamnat cu suspendare la un an de puşcărie pentru favorizarea infractiorului. Deci, nu face bulău, dar e de ruşine, la obrazul lui fin…

„Cred că este mai mult entuziasm ca oricând în partid” – este declaraţia lui Traian Băsescu, citată deEvZ, după ce şi-a instruit învăţăceii din PMP. E, interesant, deci niciodată nu a fost mai mult entuziasm, ca acum, când Elena Udrea, fostul preşedinte al partidului, e arestată preventiv.

Şefii de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor au demisionat, spune Puterea. Foarte interesant este că şeful tuturor demisionarilor este Băeşu, fostul prefect PSD de Vrancea. PSD se resoarbe acum, încet-încet, de la putere, pregătindu-şi atacul din 2016.

Sunt 150 de procese din cauza felului în care a făcut despăgubiri ANRP, conform Curierului naţional. Un dezastru. Anii trecuţi, orice om care dorea să fie despăgubit era făcut praf cu următoarele cuvintele: anul acesta nu avem bani pentru despăgubiri! E, dar dacă intrai pe o filieră…

AşaaaaSimona Halep e tânără, frumoasă, zic unii, fată deşteaptă, multimilionară, machedoancă, numărul 3 WTA, mamă-mamă, are toate calităţile din lume! În fine… cum se pupă toate astea cu a umbla cu băiatul lui Teia Sponte, Costa, aşa cum afirmă GSP? Jalnic, nu?

Bursa, prin Călin Rechea, spune povestea Hypo Alpe-Adria, o bancă austriacă transformată de lacomii ei diriguitori în stârv de credite neperformante.

Lucrurile sunt şi mai complicate: prosperitatea aparentă a Austriei stă pe un morman de credite care pot deveni neperformante. În anumite condiţii. Se numeşte expunere. Risc bancar. Asumat. Ia să ne uităm noi pe unde au filiale de-alde Raiffeisen şi Erste.

Rusia şi-ar dori ca Marea Neagră să fie lac rusesc. De aceea, mută strategic, explică Gândul: 50 de nave şi submarine militare noi sau modernizate în cursul anului 2015.

Am mai spus asta: Rusia este net inferioară ca tehnologie de război SUA. Principala problema a NATO e cum să controleze Rusia, pentru că are o suprafaţă geografică enormă şi nu ştii unde atacă.

Frontul de apărare contra unui potenţial atac rusesc se desfăşoară de la Tallin, în Estonia, până la Baku, în Azerbaidjan. Sunt în total 2.750 km.

Crimele jihadiştilor sunt mai mari decât uciderea oamenilor. Statul Islamic controlează Mossul, în nordul Irakului, mare centru petrolier, dar şi fosta cetate antícă Ninive, capitala Asiriei.

Pentru a demonstra că nu a existat şi nu există decât Islamul, animalele astea din SI dărâmă statuile Asiriei şi ard Biblioteca de la Ninive, pe care nu au distrus-o milenii nici unii dintre nebunii pământului, conform România liberă.

Radio Hobby este numele unui mic post de radio de la periferia Varşoviei care a devenit oficină a Grupului media Sputnik, explică HotNews.

Avem şi noi câteva radiouri dă manele dă prin Bucureşti, mânca-ţ-aş, care d-abia aşteaptă să transmită, pă ritmuri specifice, mesajele jardelului Vova. De exemplu:

Vova, Vova, ieşt dăştept,
Te-a muşcat Ba-rack dă pept,
Moscova e a-tacată
Dă armata-a lu’ toată!
A-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a!…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult