Acasa Revista Presei Revista presei. Românii au ieşit în stradă în Scandalul Şova

Revista presei. Românii au ieşit în stradă în Scandalul Şova

scris de Florin BUDESCU
9 afisari

Mii de români au ieşit din nou în stradă pentru a protesta contra apărării lui Dan Şova de către Senat, în contra procurorilor DNA, care vor să-l aresteze, explică Adevărul.

protest strada sovaBăsescu susţine că USL trăieşte. Citat de Gândul, acesta a spus: „După vot, într-un (foarte) târziu a reacţionat chiar şi preşedintele României, cu un limbaj de lemn şi fără să explice consecinţele. Şi pentru că totul este…«pas cu pas» într-un şi mai mare târziu preşedintele României se întreabă dacă avem un conflict între puterile statului. Eu cred că avem doar o golănie.”

EvZ anunţă că DNA acum face percheziţii în Cimitirul din Slatina, unde procurorii presupun că ar fi ascunse bunuri ale lui Darius Vâlcov. Mare ţi-e grădina ta, Doamne!

Cele 94 de tablouri descoperite de DNA prin pereţii caselor lui Darius Vâlcov sunt de fapt 101, cumpărate de acesta prin interpuşi, arată Bursa.Remarcăm bunul simţ al fostului ministru al Finanţelor, care ar fi putut la fel de bine să-şi zidească prin pereţii şi pivniţele caselor sale maşini de colecţie.

Un fost ofiţer MApN şcolit la Acadenia SRI, Marius Nica, se ocupă cu absorbţia fondurilor structurale europene, spune HotNews.

Tarom anunţă că la această companie aviatică nu rămâne niciodată în carlinga piloţilor o singură persoană, informează Curierul naţional. Noi ştim cu certitudine un lucru simplu: pe Aeroportul din Beirut, când acesta era ca şi zonă de război, în anii 70, printre puţinii piloţi civili din lume ce aterizau erau cei români, de la Tarom. Mari meseriaşi.

Antena 3 reuşeşte performanţa să intre în rubrica Revista presei. Ruxandra Dragomir, campioana democraţiei alături de Elena Udrea, a fost invitată la postul de televiziune de tristă amintire. Într-un interviu acordat Ţopinei Cristinei Ţopescu, aceasta declară: „Cerul plânge pentru că Udrea este după gratii„.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult