Acasa Revista Presei Revista presei. Rus – “De la Aristotel şi Platon, toţi au plagiat!”

Revista presei. Rus – “De la Aristotel şi Platon, toţi au plagiat!”

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Gandul: Ministrul de Interne rezolva problema plagiatului: “De la Aristotel şi Platon toţi au plagiat” ”De vreo două mii şi ceva de ani de la Aristotel şi Platon toţi cei care au scris teze de doctorat pe filosofie, pe politică, pe ştiinţe sociale, toţi au plagiat.

Ioan RusRepet, de la Aristotel încoace şi Platon pe tehnic de la Newton şi Einstein toată lumea a plagiat. Ăştia, colegii noştri care se ocupă de drept de la codul napoleonian încoace au contextualizat Codul, dar toţi au plagiat”

Curentul: CNATDCU : Victor Ponta a plagiat în lucrarea de doctorat. Consiliul propune retragerea titlului de doctor ”Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, în ședința de ieri, că premierul Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat, fiind propusă Ministerului Educației retragerea titlului de doctor. Decizia Consiliului a fost luată prin votul celor 13 membri prezenți din totalul de 20″

Puterea: CNATDCU: Ponta a plagiat. COPY-PASTE, 85 de pagini! ”Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) propune ministrului Educaţiei retragerea titlului de doctor al premierului Victor Ponta. CNATDCU a depistat astăzi că teza de doctorat a lui Ponta conţine 85 de pagini de plagiat «tip copy-paste»”

EvZ: Operatiunea “Acoperiti plagiatul”: Prim-ministru în Absurdistan ”Ministrul Educaţiei a făcut eforturi disperate pentru a împiedica verdictul de furt intelectual pentru şeful său, Victor Ponta”

Adevarul: Victor Ponta: Decizia CNATDCU este ilegală. Nici vorbă de demisie! ”Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la plecarea de la Bruxelles, că nu va demisiona, fiindcă decizia CNATDCU a fost una «politică și ilegală, luată de apropiații Președintelui ca represalii» pentru participarea sa la Consiliului European”

Consiliul desfiinţat de ministrul Pop cere tuturor universitarilor să se solidarizeze împotriva abuzurilor şi presiunilor Puterii ”Consiliul nu va ataca în contencios administrativ odinul lui Pop, dar nu rămâne fără reacţie. Dimpotrivă, propune o formulă de protest care să angreneze nu doar membrii Consiliului desfiinţat, ci întreaga comunitate ştiinţifică din România”

Curierul national: De mâine, preţul energiei electrice creşte cu 5% ”Creşterea preţurilor se aplică tuturor categoriilor de consumatori. ANRE justifică majorarea prin susţinerea cantităţilor prognozate a fi produse din surse regenerabile – 2,5TWh – dar şi a respectării acordului încheiat cu FMI. Alte motive de scumpire sunt obligativitatea de informare a consumatorilor şi alinierea costurilor de producţie, transport şi distribuţie cu rata inflaţiei, care a depăşit 13% în ultimii doi ani”

Bursa: “Nord Stream” ar putea ajunge până în Marea Britanie ”Gazprom a decis, în principiu, să extindă proiectul Nord Stream până în Marea Britanie, a declarat, vineri, Alexei Miller, directorul general al grupului rus”

StareaPresei.ro

6 comentarii

BULA 30-06-2012 - 08:46

Daca este asa, atunci sa li se ia drepturile care rezulta din posesia diplomei de doctor. Sa se plateasca strict dupa ce face fiecare, nu dupa diploma. Inginerii care sunt pe post de vataf sa nu mai fie socotiti ingineri. Profesorii universitari care nu sunt in stare sa faca un amarat de laborator, de rad laborantii de ei, sa li se ia gradul didactic. Profii de liceu, care au terminat facultatea printre ultimii, dar care acum au toti gradul didactic I, luat pe spagi date la universitari, sa fie dati afara.

Prea s-a imputit branza, cu milioane de diplome si de doctorate date la tampiti.
Sa se dea examene de admitere la toate facultatile si pe parcursul anilor de studii sa se dea examene cu comisie externa, stabilita de ME. Sa se faca ordine in sistemul de invatamant.

jan dinu 30-06-2012 - 10:26

EU accept ca de la Elena Ceausescu la Victor Ponta toate
diplomele s-a treaca prin controlul competentei .
Comisiile trebuiesc formate din specialisti care la rindul lor
indeplinesc niste conditii speciale pe domenii daca trec prin concurs ad-hoc
intrebarile la nivel academic shi publicul sa-i voteze .
Sunt de acord cu Tudor Popescu ca in cazul lui Ponta
un grup de tzaranci mai emancipate stiutoare de carte s-a controleze
prin comparatie cele 85 pagini despre care este vorba – plagiatul.
Totushi trebuie sa le explicam acestora ce inseamna – plagiat – !..-:))
JD-USA

jan dinu 30-06-2012 - 10:33

– ENIGMA –
Unde a disparut prof univ EMIL Constantinescu …??
De cind a mers la (Praga ori … ) in avion cu Basescu
nimeni nu i-a mai auzit glasul ..cum era pina atunci foarte
critic la adresa lui Basescu.
EL nu are nicio parere …???
Strigati dupa EL …,EMILEEEEEEEEEE ….
JD-USA

Liviu 30-06-2012 - 12:17

Vai de el de Cluj, de Ardeal si de „Rus”-ii de acolo !!! Mai au o „sintagma” care le tot place sa o spuna: „Nimeni nu este de neinlocuit !” Mediocritatea a ajuns sa ne conduca … Sunt mai multi si voteaza !

ANCUTA 30-06-2012 - 22:44

De acord domnule ministru MAI. (nr. de circulatie: MAI 654321; B 999 MAI).
Cartea din carte se face, da’ tre’ sa stii cum!

tdc 01-07-2012 - 13:50

din gandirea de militian

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult