Acasa Revista Presei Revista presei. Rus îl dă pe Ponta pe mâna DNA

Revista presei. Rus îl dă pe Ponta pe mâna DNA

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Ioan Rus îl predă pe Dan Şova la DNA! “Se strânge laţul anchetei DNA în jurul lui Dan Şova, iar acest lucru îl ştie foarte bine şi fruntaşul pesedist, mai ales după ce premierul Victor Ponta l-a lăsat din braţe. Iar după ce a fost nevoit să părăsească şefia Ministerului Transporturilor, Şova a clacat psihic, având ieşiri publice de o virulenţă cel puţin ciudată(Naţional)

Revista presei. Rus îl dă pe Ponta pe mâna DNA (foto:stiri-politice.ro)

Dan Voiculescu a fugit de la propria conferință de presă “Voiculescu vine astăzi la Curtea de Apel pentru ultimele declarații înainte de verdictul final al judecătorilor în dosarul ICA. Mogulul Dan Voiculescu a susținut, ieri, o conferință de presă, în care, într-un mod halucinant, a refuzat să vorbească despre dosarele în care este cercetat. Ba, mai mult, a fugit, literalmente, înainte să răspundă la întrebările puse de reporteri” (EvZ)

Liderii UDMR riscă dosare penale pentru trădare “Conform art. 394 din Codul penal, trădarea reprezintă fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului” (Curentul)

Mai are PSD nevoie de UDMR? “Față de momentul cooptării UDMR în guvern, datele ecuației s-au schimbat în favoarea social-democraților, grație lui Dan Diaconescu și Călin Popescu Tăriceanu. Cât despre prezidențialele din toamnă, asocierea cu UDMR ar putea fi cu dublu tăiș pentru PSD” (România liberă)

Marş PMP în Capitală, la doi ani de la suspendarea lui Băsescu! “Partidul Mişcarea Populară a organizat duminică, la doi ani de la suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, un marş, în frunte cu liderii formaţiunii, aceştia purtând un banner pe care scrie “Ponta – demisia”. Marşul s-a încheiat în jurul orei 13.00, preşedintele PMP, Elena Udrea, spunând că oamenii au venit pentru a arăta că nu doresc să se repete ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2012″ (Cronica română)

MRU şi Udrea, în război pe blogurile Adevărul “Războiul politic dintre Mihai Răzvan Ungureanu şi Elena Udrea s-a mutat, la sfârşitul săptămânii trecute, pe platforma de bloguri Adevărul, unde protagoniştii au creionat în culori sumbre tabloul carierei politice a celuilalt” (Adevărul)

Predoiu pedalează pentru 2019, Iohannis pentru 2014. SUA ne arată cum se face politică “În concepţia Administraţiei SUA, relaţia cu Ion Iliescu a fost catastrofală, cea cu Emil Constantinescu – satisfăcătoare, iar cea cu Traian Băsescu, bună” (Puterea)

Se stinge era ţigaretelor din tutun în UE? “Tot mai mulţi producători de ţigări din tutun încearcă să intre pe piaţa e-ţigaretelor, investind miliarde de dolari în această industrie şi în cercetare. Alte mari companii încheie acorduri în vederea cumpărării de acţiuni de la marii producători de ţigarete electronice. Medicii specialişti avertizează însă că doar e-lichidele atestate sunt sigure pentru consum, nu şi cele introduse fraudulos sau contrafăcute” (Curierul naţional)

Nori negri deasupra Erste Group din cauza României şi Ungariei “Erste Group Bank (EBS), acţionarul majoritar al BCR, a anunţat, săptămâna trecută, că se aşteaptă la o pierdere netă de 1,4 – 1,6 miliarde de euro, pentru acest an, pe fondul creşterii cu 700 de milioane de euro a costului riscului în România şi Ungaria” (Bursa)…

StareaPresei.ro

23 comentarii

BULA 07-07-2014 - 09:42

“În concepţia Administraţiei SUA, relaţia cu Ion Iliescu a fost catastrofală, cea cu Emil Constantinescu – satisfăcătoare, iar cea cu Traian Băsescu, bună”

Limba i-a fost data omului ca sa-si ascunda mai bine gandurile. Americanii nu fac exceptie de la regula asta. Sefii cei mari din PDSR, intemeietorii, colaboratorii cei mai apropiati ai lui Iliescu, erau racolati ca agenti de catre CIA, inca din anii ’60.
Distrugerea economei romanesti (a industriei in primul rand) ei au initiat-o, prin blocajul economico-financiar, prin haosul creat. Astia au produs cele mai importante daune economiei nationale. Au dat si resursele la straini.

UnUL 07-07-2014 - 09:56

Bulișor, tu suferi de scenarită antiamericană în fază avansată.

BULA 07-07-2014 - 10:01

Ma, tu nu pricepi ca eu il stiu pe unul mare de tot din PSD, care lucra pentru spionajul american ? Pe vremea cand eu il mirosisem ca e agent, tu dadeai la sapa in satul natal. Nu te duce capul la nimic.

UnUL 07-07-2014 - 10:04

O fi fost unul, și cine știe ce basme de adormit copiii ți-o fi debitat.

BULA 07-07-2014 - 09:48

Sova e un individ inteligent. E pacat de el ca s-a bagat in kakat pana la gat. Putea sa ajunga un mare om politic, fara sa-i inga in kur pe straini, sa lucreze in interesul Romaniei.

UnUL 07-07-2014 - 09:57

Șova e și prost și escroc, de unde atâta „mare om politic”?!

UnUL 07-07-2014 - 09:57

Ah, da: și n-are nici caracter.

UnUL 07-07-2014 - 11:04

ERATA:

Ah, da: și n-am nici caracter.

ancuta 07-07-2014 - 11:09

batca, cam de dimineata, ba’ baatule!
Cam devreme, ba’!
Ai grija!
Acoolul ucide!

UnUL 07-07-2014 - 11:16

Hopa: a răsărit clona mea schiloadă și handicapată. Categoric, bunul simț nu îi bântuie pe antibășiști.

UnUL 07-07-2014 - 11:19

APROPO: ȚIN SĂ PRECIZEZ CĂ ÎNCEPÂND DE AZI DE LA ORA 13 VOI FI PLECAT DIN LOCALITATE CEL PUȚIN PÂNĂ MÂINE SEARA.
DACĂ ÎN TOT ACEST TIMP APARE VREO POSTARE SEMNATĂ UnUL, EA NU ÎMI VA APARȚINE ȘI ROG SĂ FIE ARUNCATĂ DIRECT ÎN LATRINĂ.

BULA 07-07-2014 - 09:55

Ioan Rus este un tip extrem de dubios. O sa-i vedem si lui nunta (cununia cu DNA).

Antibasistul 07-07-2014 - 20:54

CORECT, E CA TOȚI RETARDAȚII CLUJENI!!!!!!!!

Pribeagul 07-07-2014 - 12:49

Liderii UDMR riscă dosare penale pentru trădare “Conform art. 394 din Codul penal, trădarea reprezintă fapta cetăţeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizaţie străină ori cu agenţi ai acestora, în scopul de a suprima sau ştirbi unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului”
……
Cei mai periculosi si eficienti agenti care au atentat si atenteaza la „unitatea şi indivizibilitatea, suveranitatea sau independenţa statului” se dovedesc a fi politicienii romani. Prin lacomia, coruptia, lipsa de patriotism, nepriceperea si animalismul lor acestia distrug zi de zi fundamentele staului roman, facindu-i pe romani sa fuga din tara, sa caute conditii umane de viata care unde vad cu ochii.

Gospodarirea buna a resurselor tarii reclama bun simt, daruire, pricepere, patriotism, calitati greu de atins pentru politicienii nostri. Ca urmare sa scape de aceste greutati si belele acestia au incredintat spre administrare si jaf majoritatea resurselor tarii capitalului strain, amagind cetatenii ca acesta le va face conditii normale de vita.

Cetateanul roman obisnuit suporta unu jaf dublu: al jefuitorilor dinauntru si al jefuitorilor dinafara.

Pribeagul 07-07-2014 - 12:53

„preşedintele PMP, Elena Udrea, spunând că oamenii au venit pentru a arăta că nu doresc să se repete ceea ce s-a întâmplat în vara lui 2012″

Unii, mai jefuitori, vor sa ne faca sa credem ca poporul roman doreste sa-l suporte pe Sobolanul Jegarica la Cotroceni pina la sfirsitul mandatului.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-07-2014 - 13:13

Plecata din POLE -POSITION , Nutzica are sanse considerabile sa PLASEZE si pmp-ul ca pe T Basescu ….inafara -out!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-07-2014 - 15:30

Varanomahia
6 Iulie 2014 Doru Buşcu

Pe 3 iulie, în preziua Zilei Americii, în toiul petrecerii de la ambasada SUA, Dan Voiculescu era executat la sediul DNA cu șapte probe materiale. Trei denunțători l-au pîndit și l-au înfundat exact în acele momente în care, avînd ca fundal cele două imnuri, șefii instituțiilor de forță ale României își primeau botezul încrederii suzerane.

Tot la adăpostul unui botez, pus la finalul părții a doua a trilogiei cinematografice Nașul, Michael Corleone a ales să-și execute dușmanii, avînd însă ca fundal sonor opera italiană. Cu o sclipire de Oscar, Francis Ford Coppola a întrețesut ritualul solemn și delicat al creștinării cu împușcăturile asurzitoare și grotești, fără să își imagineze că, printr-o coincidență comică, un mic despot de la periferia lumii, o să-l imite. La patruzeci de ani distanță, cei doi nași păstrează intact modul de operare, singura deosebire fiind că Băsescu n-a participat la ceremonie. Și-a riscat alibiul, dar a vrut să-și savureze răzbunarea la televizor.

Clanurile Voiculescu și Băsescu au început războiul acum zece ani. A fost o luptă violentă, ale cărei rafale încă răsună și ale cărei cadavre încă îngrozesc societatea. Nu s-au luptat nici pentru principii, nici pentru valori și nici pentru idei în înțelesul pe care civilizația îl dă acestor concepte. S-au urît și au încercat să-și rupă gîtul pentru bani. Puterea a fost un mijloc, dar banii au fost singurul scop. Patria, statul, poporul, națiunea, justiția, libertatea sau democrația au fost căcaturi pronunțate pe parcurs, pentru ca jocul să pară credibil.

|n esență, acest obositor război mafiot, ajuns acum la apogeu, a avut ca scop primitiva îmbogățire a familiei pe cît mai multe generații. Uitați-vă la ei, așa cum sînt, aranjați fiecare pentru un secol, și încercați apoi să vă convingeți că s-au străduit pentru idealuri! Sînt întrunite toate condițiile financiare pentru ca, în deceniile care vin, urmașii lor, îmbogățiți din bani publici, să arunce urmașilor voștri o privire compătimitoare, filtrată de geamul unei limuzine la fel de scumpe ca liceul din colț. Aristocrația română, bazată pe furt și amnezie, e pe cale să se nască, printre altele, și din doi foști colaboratori ai Securității.

Și Voiculescu, și Băsescu reprezintă vechi proiecte ale Securității. Unul a acumulat bogăție rapid, direct din bagajele nedesfăcute ale dictatorului, și a construit în jurul ei un sistem de apărare nu lipsit de imaginație. A ridicat baraje mediatice solide, a dezvoltat surse alternative de venit de la stat, a refăcut operabilitatea unei rețele de securiști bătrîni destinată procurării informațiilor. A ajuns în politică doar prin recurgere la metodă, obligat de logica infiltrării și de reflexul filajului, ca să-și poată păzi spatele și avutul din poziția de coleg al bandiților. Celălalt a așezat banii la capătul unei cariere politice, intuind că sumele serioase au nevoie de imunitați durabile. Traian Băsescu a operat deductiv, dinspre generalitatea statului spre banii particulari, în timp ce raționamentul de îmbogățire al lui Dan Voiculescu a fost inductiv, aplicînd micul furt, verificat în proximitate, la activele de stat.

Și Voiculescu, și Băsescu, au întemeiat clanuri și au acționat prin ele, unul prin clanuri private și funcționari corupți, celălalt prin clanuri de stat.

Iminenta arestare a lui Voiculescu, prevestită de purtarea lui festivă pe la DNA și urgența arătată de noul complet al Curții de Apel, e declanșată, fără pic de dubiu, de episodul Bercea Mondial. Voiculescu a apelat la vechi epave din Doi și-un sfert, Băsescu a contracarat cu armata de acoperiți din parchete. Ca doi nași orbiți de vanitate și de ură, care și-au pierdut mințile la bătrînețe, au scos fiecare din teacă armamentul interzis, despre care vom afla – cum altfel? – atunci cînd nu ne va mai folosi la nimic.

SRI, DNA, DGIPI și SPP, unități de elită ale influenței politice, cu rol greu în indicele credulitate a maselor, sînt implicate în această reglare de conturi pînă la nivelul periculos al complicității. Ele decid, cu mult peste capul instanțelor, care dintre clanuri intră în istorie și care în pușcărie. Pentru ca apoi, toată lumea să se poată întoarce la averile ei.
Sursa ;Catzavencii

Pribeagul 07-07-2014 - 21:56

Se vede ca nici Basescu, nici Voiculescu n-au platit taxa de protectie la Catavencul. Lipsa de inspiratie a celor doi ii face pe catavencii sa spuna adevarul.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-07-2014 - 19:08

Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca a fost trimis în judecată, în stare de arest, în special pentru luare de mită în formă continuată
Fostul primar al municipiului Cluj-Napoca a fost trimis în judecată, în stare de arest, în special pentru luare de mită în formă continuată
Fostul primar din Cluj-Napoca rămâne după gratii
Sorin Apostu, condamnat definitiv la patru ani și jumătate de închisoare cu executare
Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, a fost condamnat, luni, la 4 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, decizia fiind definitivă, conform b1TV.

jan dinu 07-07-2014 - 21:07

— JUSTITIA — intr-o tzara tziganeasca ( ROMANIA ) se bazeaza pe
— STABOR — ! Ce decide — BULIBASHA — este lege !!
Traiasca — VARANU — homu nostru cu tzambalu !!
JD-USA

ValVerde 07-07-2014 - 21:27

Huhule, ce facusi de te tampisi ?

pathfinder 07-07-2014 - 21:44

🙂
N-a facut nimic.
E starea lui naturala.
Stiu ca era retorica…

Antibasistul 07-07-2014 - 23:02

ȚI-E TEAMA MA CA SI TU VEI FI EXTRADAT, EVENTUAL TOT TU Val de c….t!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult