Acasa Revista Presei Revista presei. Rusia şantajează România

Revista presei. Rusia şantajează România

scris de Florin BUDESCU
68 afisari

Gândul: Reacţia ruşilor după ce Băsescu a vorbit despre unirea României cu Republica Moldova Nezavisimaia Gazeta: “Unele organisme europene ar putea cere amânarea parafării şi semnării acordului de asociere între UE şi Republica Moldova cu ocazia summitului Parteneriatului Estic, programat Romania adevarata hartala Vilnius în noiembrie”

Curentul: Dispute în USL pe noua nominalizare la Transporturi a liberalului Nini Săpunaru ”Ministerul Transporturilor are din nou de suferit din cauza USL-ului care nu este din nou în stare să ofere o candidatură care să întâlnească consens nici măcar în sânul Uniunii”

Cronica română: Ponta nu îl vrea pe Săpunaru la Transporturi. Antonescu menţine nominalizarea! “Antonescu insistă, însă, să-l propună pe Nini Săpunaru pentru Ministerul Transporturilor, chiar dacă Victor Ponta nu agreează această nominalizare. Antonescu a declarat vineri că Nini Săpunaru are şanse mari să fie nominalizat oficial de PNL pentru minister”

EvZ: Săpunaru, favoritul lui Crin Antonescu la Transporturi, e urmărit penal de DNA ”Preferatul lui Crin Antonescu la preluarea şefiei Transporturilor, Nini Săpunaru, este urmărit penal de DNA de un an. În urmă cu o lună, fostul şef al vămilor a vrut să scape de ancheta procurorilor“

Puterea: Judecătorul Cătălin Şerban, eliberat din funcţie ”Plenul reunit al CSM a decis eliberarea din funcţie a judecătorului Nicolae Cătălin Şerban, condamnat definitiv la cinci ani de închisoare pentru trafic de influenţă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”

Adevărul: „Operaţiunea Tismana“: cum a salvat BNR din calea nemţilor şi ruşilor, în 1944-1947, un tezaur de 242 de tone de aur ”Desecretizarea unor documente privind tezaurul Băncii Naţionale scoate la lumină peripeţiile prin care au trecut, în urmă cu aproape 70 de ani, salvatorii celor 242 de tone de aur. Este dovada că BNR învăţase temeinic din experienţa dramatică a Primului Război Mondial, când cele 93 de tone de aur trimise în Rusia nu s-au mai întors”

ZF: Guvernul vrea sens giratoriu suspendat la Domneşti ”Guvernul vrea să reia pro­iectul unui sens giratoriu suspendat peste intersecţia dintre Şoseaua de Centură, Prelun­girea Ghencea şi continuarea sa cu dru­mul judeţean către Domneşti, acesta fiind cel mai aglomerat sector de drum de pe centura ocolitoare a Bucureştiului”

Bursa: SIF Moldova vrea să preia jumătate din SAI Muntenia Invest ”SIF Moldova (simbol SIF2) are intenţia să preia 49,96% din capitalul social al SAI Muntenia Invest, administratorul SIF Muntenia (SIF4), în condiţii similare de preţ/acţiune cu SIF Banat Crişana (simbol SIF1)”

3 comentarii

urbos 24-08-2013 - 20:42

Ce si-or fi imaginand cacatii basisti, ca gata, cade romanu pe spate si o sa-l iubeasca pe Kior, pentru cacaturile astea penibile cu rusii.
Hai sictir ma viermilor. Naparca voastra dezmembreaza Romania si voi o frecati cu rusii si unirea.

UnUL 24-08-2013 - 20:54

Măi adulator tâmp al rușilor, care nu vezi realitatea decât cu ochelari de cal, dacă pentru tine nu contează unirea, e treaba ta, „mare patriot” de trei lulele! Pentru alții conteză.

UnUL 24-08-2013 - 20:55

scuze : „contează”!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult