Acasa Revista Presei Revista presei. Ruşii au vrut şi vor să-l dea jos pe Băsescu

Revista presei. Ruşii au vrut şi vor să-l dea jos pe Băsescu

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

CurentulBăsescu – ţinta ruşilor „Pravda“ confirmă: Au vrut să-l dea jos „Pe principiul „gura păcătosului, «pravda» grăieşte!“, comentândrecentele declaraţii ale lui Băsescu, „Pravda“ arată că Rusia nu va putea să îl dea la o parte cu uşurinţă, deoarece aceasta se bucură de o protecţie politică puternică. De unde se înţelege că planuri pentru debarcarea şefului statului încă există, dar mai ales că au existat în trecut”

Curierul nationalPrăpastie între învăţământ şi piaţa muncii „Corneliu Iorga: Ce vedem acum reprezintă cultura socială şi economică de peste 10 – 15 ani. Liliana Voicu: Pe piaţa muncii este nevoie de oameni competenţi, la toate nivelurile. Teddy Lebourn: Patronatele au multe de spus în privinţa integrării copiilor pe piaţa muncii”

AdevarulCauzele notelor proaste de la Bac „„Promoţia din acest an nu este cu mult diferită faţă de altele”, se pun de acord experţii de la bun început. Ei identifică o complexitate de cauze pentru rezultatele înregistrate la acest Bacalaureat, pe care unii îl numesc „dramă naţională”, alţii „moment de răscruce” sau numai „moment al adevărului” pentru şcoala româ­nească”

EvZ„Frauda la Bacalaureat 2011, eliminată ca o tumoare, însă boala persistă” „Schimbarea programei, un sistem de predare incitant şi motivarea profesorilor pot revigora învăţământul. Aproape că nu a fost an în care absolvenţii de liceu să nu se autointituleze „generaţie de sacrificiu””

ZFAnaliză ZF: O generaţie pierdută care costă economia un miliard de euro „Într-un discurs mai scurt de 20 de minute, în care cel mai mult a durat ros­ti­rea celor 65 de nume ale elevilor de liceu care au obţinut nota 10 la bacalau­reat, Funeriu şi-a felicitat secretarul de stat, directorii din minister şi inspectorii care au organizat bacalaureatul, dar şi pe cei 90.765 de absolvenţi de liceu care au promovat examenul”

PutereaMircea Ionescu-Quintus: ‘’Patriciu mi-ar fi spus dacă voia să-l schimbe pe Antonescu’’ „Cunosc atitudinea lui şi ştiu că între ei nu este vorba de o adversitate, ci sunt cel mult nepotriviri. Dacă Dinu Patriciu ar fi avut un astfel de plan, cred că mi-ar fi spus întâi mie. Oricum, dânsul este om de afaceri şi de când se ocupă mai mult de economie şi finanţe nu mai cunoaşte viaţa partidului decât din afară. Îşi exprimă doar anumite păreri ca editorialist”

Romania liberaAurelian Popa, directorul AVAS, a uitat să declare acţiuni la o firmă cu care statul este în proces. Cum a pierdut AVAS un proces cu o firmă apropiată şefului instituţiei „Conform Registrului Comerţului, Aurelian Popa deţine 87 de titluri (0,0074416918 % din total) la societatea Terra Titu, care se ocupa cu activităţi pentru producţia vegetală”

BursaFitch ne-a îmbunătăţit ratingul „Ţara noastră a revenit în categoria recomandată pentru investiţii, după ce agenţia de evaluare financiară Fitch Ratings a îmbunătăţit, ieri, ratingul pentru credite pe termen lung în valută de la „BB+” la „BBB-„, cu perspectivă stabilă”

Fin.roBNR a ,,pierdut” din profit 3,2 miliarde de lei intr-un an de criza „BNR a obtinut in 2010 un profit net de 1,41 mld. lei, cu 3,2 mld. lei mai mic fata de rezultatul raportat in anul precedent, in special din cauza unor incasari mai mici din dobanzi”
StareaPresei.ro

12 comentarii

Arhimede 05-07-2011 - 08:12

basescu trebuie dat jos, dar nu de ruşi, ci de români.

gogu 05-07-2011 - 10:04

si cine trebuie pus in loc”la cerea poporului Bufnita caultima solutie”iar cei din PSD sa-si reecupereze banii pe care nu i-au putut fura

urbos 06-07-2011 - 00:44

Aoleo vierme si tu te intrebai de ce sa cada Ceausescu pe motiv de ce pui in loc, este? Hai sictir.

H2SO4 06-07-2011 - 05:22

Te punem pe tine & pe ciuciuletele tau ca prim-ministru.
Sint sigur ca veti face o treaba excelenta!!!

dihonia 05-07-2011 - 08:24

nu basescu trebuie dat jos… societatea româneasca trebuie curatata de politruci si de influenta moscala

urbos 06-07-2011 - 00:42

Dupa cat rau ne-au facut, ar putea sa faca si rusii un pustiu de bine si sa-l mierleasca pe Descreierat.

Paul din Ohio 06-07-2011 - 04:45

„Descreieratul” este parte din „facutul de rau” in continuare. Romania este inca (prin SRI, SIE si celelalte „structuri” organizate si conduse de KGB) sub cizma ruseasca. Chiar si cu muschii flescaiti criminalii mai pot inca sa faca mult rau.

Cercul 06-07-2011 - 00:50

Rusii sunt pe panta descendenta. Au fost invinsi in razboiul rece. Acum ce mai pot sa faca e sa ameninte…de jos unde sunt cazuti. Sunt ca tiganul dupa ce i-ai dat o bataie serioasa, ameninta ca te prinde el.

urbos 06-07-2011 - 00:57

Razboiul rece s-a terminat demulticel, nici invingatorul nu se simte prea bine, asa ca incordarea de muschi flescaiti e cam caraghioasa.

Cercul 06-07-2011 - 01:05

Basescu va pleca, dar nu prin vot, sau lovitura de stat. Cineva cu cunostiinte de istorie contemporane ar trebui sa-mi valideze ideea, o superputere instaleaza regime marioneta, ori nu-mi aduc aminte Rusia sa fi instalat vreun general prin Africa sau America de Sud.

Cercul 06-07-2011 - 01:02

Ce ma deranjeaza la presa si la politica facuta la Bucuresti, este ca se presupune ca romanii trebuie sa fie ori de partea unei superputeri ori a alteia. Domnii astia cred ca Romania este o demoazela usoara care in mintea ei nu poate concepe decat aleaga intre doi jupani ce o plac. Lipseste fermitatea, verticalitatea, la Bucuresti se gandeste in termeni centuristi, proprii unei femei.

Paul din Ohio 06-07-2011 - 04:47

Ce diversiune RIZIBILA : rusii sa-l dea jos pe KGBistul lor cel mai fidel.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult