Acasa Revista Presei Revista presei. Ruşinea Europei, Victor Ciorbea

Revista presei. Ruşinea Europei, Victor Ciorbea

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Ruşinea Europei – asta a ajuns Victor Ciorbea, după ce prin 1997 era considerat, după ce fusese lider sindical, urmaşul seniorului Corneliu Coposu, explică EvZ. 

Victor Ciorbea

Victor Ciorbea

Marfă pentru procurori – asta dă scandalul de la B1 TV, de acum două zile, dintre Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă. Cel puţin aşa afirmă Bursa.

Judecătorii au redeschis dosarul presupusei ucideri a procurorului Luminiţa Şega, care îl ancheta pe Sorin Ovidiu Vântu în dosarele FNA, Banca Agricolă şi FNI. Se presupune că procuroarea a murit otrăvită cu metaloizi, în special cu aluminiu, explică ziarul Curentul.

Dar SOV este dat dispărut de către judecătorii Tribunalului Bucureşti, care l-au chemat să dea declaraţie în dosarul lui Rudel Obreja, susţine Ştiri pe surse.

Sorina Matei ar fi fost desemnată, susţine Comisarul, să semneze oda ridicată de către acoperiţii din presă şefului decăzut, George Cristian Maior.

PSD îl aşteaptă pe George Cristian Maior cu braţele deschise, notează Adevărul, citând surse din Partidul Social Dezorientat. Omul este văzut ca acela ce poate să-i reformeze pe social-democraţi.

Puterea tratează subiectul fertil al anvelopării blocurilor ca ţeapă electorală, explicând felul cum au reşit unii primari să-i păcălească la greu pe bucureşteni.

O reţea de farmacii, Elena, ar fi livrat pe piaţă medicamente anticancer şi interferon care nu conţineau substanţă activă, importate din Turcia, arată Mediafax. Se spune pe Facebook că reţeaua aceasta de farmacii ar fi controlată de Sorin Oprescu.

Accizele la tutun, aşa cum era de aşteptat, au mărit contrabanda cu peste 2%, informează Curierul naţional. De unde se vădeşte că, în general, mărirea fiscalităţii duce la efecte negative în economie.

ProSport explică de ce anume a pierdut Simona Halep la Makarova: renunţând la Wim Fisette, a pierdut din agresivitate. Pentru că la nivelul înaltei performanţei, unde a ajuns ea, totul se joacă la procentaj.

Se pune pe tapet deja făţiş posibilitatea ca fostul spion rus Alexandr Litvinenko, otrăvit cu poloniu în Londra, oraşul exilului său, să fi fost asasinat la comanda lui Vova Putin, notează România liberă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult