Acasa Revista Presei Revista presei. Să râdem cu limbajul juridic izaurean

Revista presei. Să râdem cu limbajul juridic izaurean

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Să râdem cu Izaura pe care A3 şi RTV o admiră, pentru că folosește ”limbaj juridic” „Dacă urmărești televiziunile de știri Antena 3 și RTV este imposibil să nu o vezi pe Izaura, fiica lui Bercea Mondial sau să nu fie în studiouri diverși comentatori care să discute despre declarațiile acestei penibile agramate” (Curentul

Izaura Anghel

Cine sunt membrii Comisiei juridice a Senatului care ţin partea parlamentarilor infractori „Comisia Juridică a fiecărei camere este primul for care se poate pune de-a curmezișul anchetelor care privesc un parlamentar. După ce v-am prezentat echipa din Camera Deputaţilor a partidelor la putere care îi apără pe colegii lor acuzaţi de fapte de corupţie, azi facem același lucru cu membrii comisiei din Senat” (Puterea)

Dan Dungaciu: Miza crizei din Ucraina este statutul SUA în regiune. Germania şi Rusia, pregătite să administreze estul Europei „S-a observat deja că Gemania se îndreptă, încet dar sigur, spre o politică externă independentă, asta însemnând două lucruri: pe de-o parte, o autonomizare pe dimensiunea euroatlantică (scandalurile de spionaj care au afectat recent relaţia în ultima vreme par să fie pretextul, nu textul răcirii relaţiei bilaterale) şi, în al doilea rând, gestionarea Estului pe în relaţia cu Moscova” (Adevărul)

Băsescu: Diaconescu, cel mai potrivit pentru funcţia de preşedinte! „Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Sinaia, că prezidenţiale aduc pe scena politică o armată înteagă de nulităţi care cred că pot fi preşedinţi ai României, el pledând pentru Cristian Diaconescu şi spunând că are, în opinia sa, profilul şi pregătirea pentru această funcţie” (Cronica română)

Înainte, cu tupeu! ASF îşi acceptă neconstituţionalitatea „Autoritatea nu a dispus încetarea mandatului lui Marian Sârbu, deşi CC a constatat neconstituţionalitatea numirii sale în funcţia de prim-vicepreşedinte” (Bursa)

Autoritatea nu a dispus încetarea mandatului lui Marian Sârbu, deşi CC a constatat neconstituţionalitatea numirii sale în funcţia de prim-vicepreşedinte „Dacă se dovedeşte că accidentul aviatic a fost, de fapt, rezultatul unui act terorist, Atrium Underwriting Group Ltd va acoperi pagubele” (Curierul naţional)

Occidentul crește presiunile asupra Moscovei. Un ofiţer explică pentu EVZ: „Sistemele anti-rachetă nu pot confunda avioanele” „În timp ce Rusia și Ucraina se acuză reciproc, la nivel oficial, pentru această tragedie, puterile occidentale, inclusiv SUA, susțin că separatiștii pro-ruși, din Estul Ucrainei, nu ar fi reușit să doboare avionul fără armament performant primit din Rusia” (EvZ)

„Cutiile negre trebuie să fie sub controlul nostru. Moscova nu vrea să ajungă pe mâinile altcuiva” „«Este momentul adevărului pentru Rusia», a susţinut secretarul de stat american John Kerry, după ce SUA, Olanda, Franţa, Germania şi Marea Britanie l-au somat pe Putin să intervină pentru a permite accesul în zona catastrofei al echipelor internaţionale care să ancheteze circumstanţele producerii tragediei” (Gândul)

Va distruge racheta rusească unitatea Occidentului? „Serviciile de informații americane a făcut, sâmbătă, legătura directă între Rusia și distrugerea Zborului Malaysian Airlines MH17 de către separatiștii din estul Ucrainei, acuzând Rusia că le-a furnizat acestora recent sistemele de rachete folosite la distrugerea MH17. Americanii pun astfel în discuție responsabilitatea directă a Rusiei în acest atac și forțează, implicit, națiunile lumii, dar în special Occidentul să ia o poziție fermă față de Rusia lui Putin” (România liberă)

StareaPresei.ro

52 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 12:09

—”ă râdem cu limbajul juridic izaurean
Scris de : Florin BUDESCU 2014-07-21 08:43
Să râdem cu Izaura pe care A3 şi RTV o admiră, pentru că folosește ”limbaj juridic” “Dacă urmărești televiziunile de știri Antena 3 și RTV este imposibil să nu o vezi pe Izaura, fiica lui Bercea Mondial sau să nu fie în studiouri diverși comentatori care să discute despre declarațiile acestei penibile agramate” (Curentul”
===================================================
FLORINELE -FLORINELE ….
,…sa nu RAMAI tu , curentat ! ! !

Pribeagul 21-07-2014 - 18:27

Iasura este cel mai mare jurist al poporului roman. De necombatut, de neinvins!

“Eu nu mă simt vinovată, dar îmi pare rău că s-a ajuns la situaţia asta pentru că trebuia să rămână între noi. Trebuia să ne spună: «Băi, oameni buni, luaţi-vă banii şi lăsaţi-mă-n pace! N-am putut să v-ajut, asta este». Dar el ne-a făcut flagrant”, a declarat Izaura pentru televiziuni.”

N-a zie ea chiar „flagrant”, a zis ceva asemanator. dar o intelegem. 🙂

Hai Iasura!
Jos Baserscu!
Nemernicul asta se pare ca nu poate fi dat jos decit de un jurist valoros . Ca Iasaura!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 18:32

IO , am afirmat ASTA de …mai de demult !

IZAURA = SIMBOL !

Pribeagul 21-07-2014 - 18:38

🙂

Esti o sursa stalucitoare si inepuizabila de informatie.

Multumesc mult bunului Dumnezeu ca… e cs
isti!

Pribeagul 21-07-2014 - 18:39

PS

informatie = inspiratie 🙂

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 18:47

Thank’s , si
RECIPROCA este/ramane
VALABILA !

Contra 21-07-2014 - 12:59

Mie nu mi se pare de ras!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 13:30

Daca totusi doresti ,neaparat ceva de domeniul
rasu/plansului , draga Flo inele ;

Una dintre cele mai utilizate metode de-a transforma bani cîştigaţi ilicit în venituri legale este spălarea lor. În ultimii ani, nume mari au fost implicate şi condamnate pentru această infracţiune.

Sorin Ovidu Vîntu a fost condamnat la 6 ani şi 2 luni de închisoare în dosarul Petromservice, iar omul de afaceri craiovean Genică Boerică a primit 12 ani de închisoare în dosarul restituirilor ilegale de TVA.

Antena 3 vă prezintă, începînd de astăzi, dedesubturile unora dintre cele mai mari astfel de dosare în care sunt implicate nume importante.

Nici preşedintele Băsescu nu a scăpat de astfel de acuzaţii. Este vorba de ancheta privind tranzacţiile imobiliare cu omul de afaceri Costel Căşuneanu, anchetă care s-a oprit atunci când Băsescu a devenit preşedinte.

La 9 august 2000, Traian Basescu si omul de afaceri Costel Casuneanu au cumparat, de la acelasi proprietar, cate un teren de 3700 mp, in Aleea Privighetorilor. Terenul era situat chiar langa Gradina Zoologica, una dintre cele mai scumpe zone ale Capitalei, pretul pietei fiind la acea data in jur de 200 euro mp.

Dar Traian Basescu plateste un pret ireal de mic. Mai exact, potrivit contractului, 1.483.244.000 lei, pe care vanzatorul ii primeste „in intregime la data autentificarii contractului’, dupa cum se arata in actul de vanzare-cumparare.

In paralel, in aceeasi zi, Casuneanu plateste aceluiasi proprietar, pentru aceeasi suprafata, cinci miliarde de lei vechi, adica de aproape 4 ori mai mult.

Doi ani mai tarziu, la 14 octombrie 2002, Traian Basescu vinde acest teren la pretul exorbitant de circa 12 miliarde lei vechi, in conditiile in care boom-ul imobiliar nu se declansase.

Cumparator este Gabriela Blaj, din Oituz. Desi presa a speculat faptul ca persoana respectiva este ruda cu Costel Casuneanu, Traian Basescu a sustinut contrariul.

TRAIAN BASESCU: Terenul a fost cumparat de o doamna, Gabriela Blaj, habar nu am cine este. Eu am rezolvat problema prin notar

Numai ca, intr-o confruntare cu Victor Ciutacu la televiziunea publica, Traian Basescu recunoaste, fara sa vrea, ca adevaratul cumparator a fost Casuneanu.

„Eu nu am cumparat nici un teren de la Casuneanu. Eu i-am vandut, si i-am vandut sub pretul pietei, exact ca sa nu aveti de ce sa aveti o problema de constiinta”, declara preşedintele.

Banii obtinuti astfel sunt folositi de Traian Basescu pentru a justifica cumpararea vilei din Otopeni, contra a 280 000 de dolari. La 21 octombrie, Traian Basescu cumpara vila, iar alte trei saptamani mai tarziu o doneaza fiicei sale Ioana, pentru ca in februarie 2003 sa isi aloce singur casa din Mihaileanu.

Afacerile s-au petrecut in perioada cand Traian Basescu era ministru al Transporturilor si apoi primar general al Capitalei, institutii cu care firmele lui Casuneanu au avut nenumarate contracte pe bani publici.

De altfel, exista documente care atestă că Traian Băsescu a pregătit terenul din Aleea privighetorilor înainte de a face aceste tranzacţii imobiliare. La acea vreme primar general, el a trecut terenul din Ilfov în Bucureşti şi din teren agricol în teren intravilan, cu o zi înainte de a-l cumpăra, pe 8 august 2000.

Tranzactiile Basescu-Casuneanu au intrat in atentia Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, care a deschis in septembrie 2004 un dosar.

Numai ca dupa alegerile din luna decembrie a aceluiasi an, Traian Basescu a devenit presedinte, iar dosarul a fost clasat cu urmatoarea concluzie: „In urma alegerilor prezidentiale desfasurate in data de 12.12.2004, Traian Basescu a castigat votul majoritar (…) Fata de cele prezentate, in baza art 84 alin.2 din Constitutia Romaniei, Presedintele Romaniei se bucura de imunitate, propunem clasarea lucrarii S/IV/1014 referitoare la Basescu Traian’.

Iar plenul Oficiului a votat clasarea, in unanimitate.

Oficiul decide de asemenea ca, intrucat Gabriela Blaj a virat banii in contul lui Basescu, iar acesta in contul fiicei sale Ioana, „nu a incercat ascunderea banilor, din moment ce acestia au existat in conturi in toata aceasta perioada’.

O explicatie socanta, avand in vedere ca o operatiune de spalare de bani tocmai asta presupune: incheierea unor tranzactii prin care bani negri sa poata fi adusi in conturi, la vedere, si transformati in bani albi.

In februarie 2012 Grupul de Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica, a formulat la Parchetul General o sesizare penala impotriva lui Traian Basescu, pe care l-a acuzat de spalare de bani si luare de mita, in legatura cu afacerile imobiliare cu Costel Casuneanu.

Pe baza problelor anexate sesizarii, GIP a cerut trimiterea in judecata a lui Traian Basescu.

Inainte de suspendarea presedintelui Traian Basescu, procurorul Carmen Damian cerceteaza cazul si, la 25 iunie 2012, a dat NUP lui Basescu sustinand ca nu exista probe pentru spalarea de bani ori pentru infractiunea de mita.

Luju.ro scrie ca ancheta s-a facut strict in birou, iar Basescu nu a fost audiat, la fel cum nu a fost audiat niciun martor. Este de neinteles cum o infractiune de mita a fost anchetata de Parchetul General in conditiile in care aceasta fapta este una de coruptie, de competenta stricta a DNA.

GIP a atacat decizia la procurorul ierahic superior, dar s-a menţinut decizia iniţială. Hotărârea a fost atacată pentru a doua oară, de data aceasta la Curtea Supremă, unde a fost respinsă, dar nu pe fond. Magistraţii au admis o excepţie, deocamdată nu se ştie care, atâta vreme cât motivarea nu a fost redactată incă.

În aceste condiţii ramane fara raspuns intrebarea: cum a fost cercetat Traian Basescu in acest dosar, cata vreme s-a pretins mereu ca el are imunitate?
sursa ; A 3 faze de …curentat

ancuta 21-07-2014 - 15:31

Daca e vorba de reviste presei, rugam din toti rarunchii ca ZV sa publice http://adevarul.ro/news/politica/cind-vinovatul-e-nevinovat-1_53ccb9ef0d133766a89cc470/index.html.
Sa putem si noi sa intelegem ce inseamnha „amoeba”
Hai batca, dragomir, neacsum, incercati si voi ceva?
publicam si noi ceva?

Antibasistul 21-07-2014 - 16:26

Rugam din toți rarunchii, ZV, sa elimine de la ZV pe securistul basist DXN-Ancuța!!!

Pribeagul 21-07-2014 - 18:20

caca-maca.
El este mai bun? De ce este el mai bun?
Cind niste guristi se prezinta autoformidabili, vorbindu-i de rau pe altii, ei ramin doar niste caca-maca. Daca ei chiar ar reprezenta ceva intr-adevar valoros, poporul roman nu s-ar tiri in urma popoarelor europene. Poporul roman ii cara-n spate pe toti nemernicii astia. Cu greu!

ancuta 21-07-2014 - 15:36

Nimeni nu se poate substitui voinţei naţiunii şi nimeni nu poate transforma opţiunea unei majorităţi în culpă. Pe de altă parte, dacă avem (sau vom avea) ceea ce vor cei mai mulţi dintre noi, atunci nu ne rămîne decît să învinovăţim stelele, conspiraţia mondială, pe turci şi pe fanarioţi, pe ţigani, pe unguri şi pe evrei.

ancuta 21-07-2014 - 15:37

Traiasca VICTORioasa revolutie a boborului beat muci, din decembrie 2012!
UUULLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 18:18

O ,Ce V E S T e M I N U N A T a ,
De la …..VIF laim , se ARATA !

SENATORUL PNL,IONICA GHISE DEMISIONEAZA DIN PARTID,RAMANAND FIDEL ELECTORATULUI USL CARE L-A TRIMIS IN PARLAMENT!

Antibasistul 21-07-2014 - 18:26

Cinste lui si celor ca el!!!

UnUL 21-07-2014 - 18:58

A mai scăpat PNL-ul de un gunoi și de un turnător.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 21:33

…ai fost la pnl?
au …tac-tu inainte de a …deveni
LEGIONAR si delator!

UnUL 21-07-2014 - 21:40

Tu vorbești de delatori, securist infect?
Și ce să caut eu la PNL?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 21:43

Cioku mikk , halena de cafeniu
A impregnat nepermis demult , forumul !

UnUL 21-07-2014 - 21:48

Nu știu cum e cu `„halena ( HALÉNĂ s. f. Aer care iese din plămâni prin expirație. — Din fr. haleine. ) de cafeniu”, dar observația e nostimă venind de la unul ca tine care vomează zilnic pe forum zeci de kilograme de rahat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 21:52

gunoiere , fara DEX nu mai stii , nici
cum te cheama , cu buletinu DESCHIS !

Iar de rahat cu perje , asezonat cu
flegmoane , chiar nu esti …DEFICITAR !

UnUL 21-07-2014 - 22:00

N-ar strica să-l consulți și tu din când în când, ai fi (poate, deși am serioase îndoieli!) mai puțin tâmpit.

Pribeagul 21-07-2014 - 19:05

Stire:
Marian Sârbu a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al ASF.
Individul este un rahat toat atit de mare ca sobolanul fostul/existentul? europarlamentar Adrian Severin.

Adian a demisionat sau a considerat ca acest lucru ar fi sub-sub-sub demnitatea lui? 🙂

Ostafi Florea 21-07-2014 - 19:38

1 Ziceti de Izaura, dar sa-l auziti pe Grinica, ce mare hacker la viata lui, este.
2 Da, corecta si retinuta parerea d-lui Dungaciu. Rusia puncteaza zilnic iar America, cu sprijinul celei mai slabe echipe din istorie, aproape ca nu mai exista in plan international. Mai vorbeste cineva de tratatul de liber schimb? Americanii aveau nevoie de un reviriment. Nu se stie daca va fi pozitiv.
3 „Sistemele anti-rachetă nu pot confunda avioanele”. Corect, dar nu numai atat. Avionul AWACS, al NATO, a se citi America, monitorizeaza continuu spatiul aerian ucrainean si partial rusesc. In momentul in care sistemul AA Buk ar fi incadrat avionul malaesian, pentru a-l lovi, AWACS stia si putea sa ia instant contramasuri electronice-bruiaj. Daca exista un singur sistem AA Buk, care nu apartinea Ucrainei, de asemenea stia. Si putea sa ia masuri, cu mult inainte.

urbos 21-07-2014 - 19:42

Bruiaza pe dracu. In rest, e clar, avionul ala nu trebuia sa treaca pe-acolo, insa a fost lasat cu intentie.

ancuta 21-07-2014 - 20:19

Sigur ca nu avea ce cauta pe acolo!
Acolo e Rusia!
scarna, tot scarna!

UnUL 21-07-2014 - 21:51

Mda, Cur Bubos: precis ucrainienii știau dinainte că SEPARATIȘII O SĂ-L DOBOARE, BA TE POMENEȘTI CĂ CHIAR EI I-AU INSTIGAT PE SEPARATIȘTI să o facă. 🙂

urbos 21-07-2014 - 21:59

Bosorog circumcis si sifilitic, din moment ce acolo se trage in avioane, ce mortii ma-tii le mai tii partea taraturilor ucraineene? Acolo e razboi, javrele ucraineene trec cu avioane militare p-acolo, deci zona trebuia inchisa.

briel 21-07-2014 - 22:08

Avioanele militare ukrainene nu numai ca trec, dar au bombardat tinte civile, blocuri de locuinte; rusnacii au murit cu sutele … femei, copii. Interesant ca mainstream media occidentala si cea romaneasca nu sufla un cuvintel, nu arata o imagine … asa, ca de impartialitate.

Romania sa nu astepte absolut nimic bun de la Ukraina.

UnUL 21-07-2014 - 22:11

Briel, deraiezi. Aviația ucraineană a luat parte destul de puțin la lupte și a încercat să bombardeze doar obiective militare. Au mai fost și erori? Probabil, dar nu multe.

UnUL 21-07-2014 - 22:12

Javrele sun rusofonii – mulți dintre ei cetățeni ruși – și nu ucrainienii, vită!

briel 21-07-2014 - 22:12

Asa au zis la tv ?

UnUL 21-07-2014 - 22:14

Nu numai la TV ci cam prin toate sursele de informare. Am spus de informare, cele ruse fiind de dezinformare.

Ionel 21-07-2014 - 22:24

@UnUL: bombardamentele ca bombardamentele dar e de tot rasul diplomatia de carciuma a matrozului. Asta e nivelul bolsevicilor lui Lenin .

digital 21-07-2014 - 22:25

UnUL
21-07-2014 at 22:14
daaa măi unule, am văzut și eu la tv-ul ce-i ieșea măttii din pheeezdhoi!
era băsexu pă ecran cu un lansator de producție sovietică!

UnUL 21-07-2014 - 23:03

La ce „diplomație” te referi, Briel.
Dacă te referi la declarația privind doborârea avionului, este o declarație corectă și curajoasă, care trebuia făcută:
Cine este responsabil? În primul rând sunt teroriștii și apoi Federația Rusă care a devenit un partener al acestor teroriști. Este concluzia la care am ajuns și aceasta este explicația de ce nu ne-am grăbit să facem declarații.

În opinia noastră Federația Rusă este partenerul acestor teroriști prin acțiunile e care le întreprinde. Din păcate Federația Rusă este parte a conflictului din estul ucrainei. În ceea ce privește actul terorist care a dus la moartea celor 298 de persoane, responsabilitatea, în urma analizei și a informațiilor pe care le avem, aparține în mod direct grupării teroriste din estul Ucrainei care a efectuat lovitura asupra aeronavei. În mod egal, Federația Rusă care a pus la dispoziție specialiști și echipamentul militar este parte a actului militar.

UnUL 21-07-2014 - 23:12

@Degețel
Tu pe lângă că ești cretin și mârlan, mai ai și halucinații.

Ionel 22-07-2014 - 08:01

@UNUl: Ca sa faci diplomatie trebuie sa ai diplomati si in nici un caz cu un partid de interlopi.

UnUL 22-07-2014 - 08:09

Păi da, Ionele, de aceea nu e Tonta în stare să facă diplomație : cu un partid de interlopi ca PSD-ul…..

Pribeagul 21-07-2014 - 19:56

Noa poftim!
* Dan Dungaciu: Miza crizei din Ucraina este statutul SUA în regiune – Germania şi Rusia, pregătite să „administreze” estul Europei

Fereste-ne Doamne de prieteni!

Pribeagul 21-07-2014 - 20:03

* Daniel Daianu avea la ASF un salariu lunar net de 14.000 de euro, mai mare decat al guvernatorului BNR

Trai neneaca pe spatele celor cu salariu mediu net de cca 370 de euro/luna!

Si la BNR si la ASF? Cu salariu supt de la 80% dintre romanii cu salariu mediu net de cca 370 euro/luna, care sustin salariile de 14000 euro/luna si cele peste. Ca-asa-i modern si ultima chintesenta a statului de drept!

Pribeagul 21-07-2014 - 20:15

PS
S-a clarificat intre timp.
* Dăianu îşi continuă activitatea în ASF
Fostul prim-vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, Daniel Dăianu, îşi continuă activitatea în cadrul instituţiei în calitate de consilier, post pe care îl va ocupa până la 30 septembrie în vederea continuării unor proiecte pe care le-a iniţiat înainte de încetarea mandatului. „Mandatul de prim-vicepreşedinte al domnului Daniel Dăianu a încetat la data la care a fost aprobat de către Parlament ca membru neexecutiv în viitorul Consiliu de Administaţie al Băncii Naţionale a României (BNR). Întrucât domnul Dăianu a iniţiat o serie de proiecte în calitate de prim-vicepreşedinte, atât interne cât şi externe, pe care trebuie să le continue şi pentru că ASF nu are alte resurse, a fost încadrat la ASF, în baza unui contract temporar, până la 30 septembrie, în calitate de consilier (şi cu salariu de consilier)”, se arată într-un răspuns al ASF

De ce or avea neoamenii astia 14000 de euro/luna si peste cind cca 80% dintre romani, care sustin aceste salarii aberante, au cca 370 euronet/luna! Au salariilea astea monstruoase de zeci de ani, si de zeci de ani marea majoritate a romanilor au salarii… de mizerie!

Tuna-i Doamne, ca nu au nici un respect fata de Tine!

urbos 21-07-2014 - 21:03

Cica izaurean… Ba Closetescule caraghiosule, e limbajul basescian. Puturosule. Ca-ti miroase limba aia a cur de Kior imputitule.

jan dinu 21-07-2014 - 22:14

— IZAURA — e gravida
Shi mai face -un tziganush
Ea are nerv in piz- da
Intr-o tzara de trepadush !
Bravo ei nu este stearpa
Ca co -rvetele romanesti
Este doamna NU otreapa
D’aia zic :sa ne traesti !
JD-USA

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 21-07-2014 - 22:25

Voiculescu îi va turna în justiţie pe cei de la Deutsche Welle

Dan Voiculescu e negru de supărare pe Deutsche Welle şi îi va da în judecată pe băsiştii de acolo. Aceştia au scris articole vădit rău-voitoare la adresa investitorului patriot şi emanator. Avocatul trustului Intact îşi va sprijini argumentaţia cu probe audio-video capturate din emisiunile Antenei 3, pentru a demonstra cum se face o presă obiectivă şi fără atac la persoană.

Strategia va fi combinată cu o tactică de amânare şi strămutare a procesului, până când cazul va ajunge la un judecător care să nu fie Stan Păţitul în relaţia cu DNA-ul dâmboviţean. Se preconizează o durată de 6-7 ani a procesului, pentru ca dl. Voiculescu să savureze sentinţa favorabilă în libertate, după ce va părăsi temniţele politice româneşti. Asta pentru că mogulul nu se mai poate baza pe Pilatul din Ponta; acesta a declarat recent că nu va graţia, ca Preşedinte, un condamnat pentru corupţie, după ce şi-a mutat logistica pe lungimea de undă a lui Ghiţă.

Profesorul ştie exact de pe acum şi cât va plăti Deutsche Welle: 400.000 de euro, pe care beneficiarul îi va transforma în burse pentru tineri talentaţi după standardul impus de A3: buni şpagatişti, pricepuţi anchetatori, tari în limbă şi moi în buze. Antibăsismul obligatoriu este de la sine înţeles; e posibil ca Băsescu să ajungă în aceeaşi celulă şi va trebui să dezvăluie cineva cum încearcă Traian o nouă etnogeneză cu Voiculeasca!

digital 21-07-2014 - 22:39

apoi o futem pă mătta!

Ionel 21-07-2014 - 22:41

Vrei si tu o ,,medalie”?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-07-2014 - 22:41

Lassa shapareaso! Face si el un ban cinstit cu gaoaza !
Solutia imorala a mai functionat cu GRIVCO !
Numai sa fie acoperit cu ziarul, ca moare mataringa felixului~!

Dinu 22-07-2014 - 00:38

Au scapat de la „Balamuc” oarece basisti????
Cred ca DA! Iata-i mai sus : Ancuta …… ….שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ ( sau cum l-o chema(!?)
….UnUL sau ..Zero…sau „O” ( o fi si barat?)…Pribeagul…????
Doamne Feri…sa nu-i vaz ca ma spariii rau de tot ! Las ca o sa vada dumnealor ,…mai asteptati 3-4 luni si iese drojdia la iveala ! HA!HA! Si atunci sa vedem cine mai rade ?! HA?

Cioxe 22-07-2014 - 00:54

OK, cu Base ai dreptate dar cu ailaltzii ? Cu aia 5-600 din parlament … cu javrele din partide….Ponta tiganu…. Voiculescu cocosatu’… ti-e drag da ei ?

UnUL 22-07-2014 - 07:49

Păi bine spui, Dinulică, după ce pleacă dl. Băsesciu va fi plin de drojdie FSN-isto-USD-istă. Și nu va fi câtuși de puțin de râs.
În ce privește balamucul, cred că acolo e locul antibăsiștilor viscerali.
P.S. Pentru prima dată cretinul de Cioxe spune o jumătate de adevăr.

Dinu 22-07-2014 - 00:41

P.S…..Aaaa! Il uita-i pe autorul f. budescu …Tot „echidistant stimabile?? Nu-i asa ? Ia tot ce colcaie din presa basista si atat !?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult