Acasa Revista Presei Revista presei. Salarii mai mari

Revista presei. Salarii mai mari

scris de Z.V.
88 afisari

Iohannis: Nu se mai redeschid şcolile. Mediile vor fi încheiate cu notele de acum. Elevii din anii terminali vor da examenele. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că şcolile, grădiniţele şi universităţile nu se vor mai redeschide până la toamnă. Mediile vor fi încheiate cu notele pe care elevii le-au primit până acum, publică Adevărul.

Salarii mai mari pentru pentru farmacişti, biologi, biochimişti, chimişti, fizicieni şi psihologi: Klaus Iohannis a promulgat legea. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care are ca obiect de reglementare majorarea coeficienţilor de salarizare pentru funcţiile de biochimist, biolog, chimist şi fizician, precum şi reformularea acestor funcţii corespunzător treptelor profesionale, potrivit Stiripesurse.ro.

Scandal cu „băloșii” din MAI: „Scăpăm noi de pandemie. Ne luăm poliția înapoi!” Sindicatul polițiștilor Europol acuză Ministerul Afacerilor Interne, în termeni duri, că a avut ca principală preocupare în timpul stării de urgență modificarea procedurii cercetării disciplinare, nu vreo actiune de protejare a polițiștilor, potrivit Cotidianul.

Ce urmează pentru vârstnici. Iohannis a făcut anunțul. Președintele României, Klaus Iohhanis, a anunțat o nouă ordonanță militară. Klaus Iohannis a anunțat, luni, de la Palatul Cotroceni, o nouă Ordonanță Militară prin care persoanele peste 65 de ani vor avea la dispoziție două intervale în care vor putea să iasă din casă, scrie Evenimentul Zilei.

Proiect de lege. Propunere pentru ca pedeapsa acordată agresorilor care încalcă ordinul de protecţie să fie majorată. Pro România a depus un proiect de lege care garantează reprezentarea în instanţă a victimelor violenţei domestice şi înăspreşte pedeapsa acordată agresorilor pentru nerespectarea ordinului de protecţie, notează Gândul.

Negrescu cere intervenţia Avocatului Poporului de la nivelul UE pentru apărarea drepturilor muncitorilor sezonieri români. Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a solicitat, luni, printr-o scrisoare, intervenţia Ombudsmanului european (Avocatului Poporului de la nivelul UE ) pentru apărarea drepturilor muncitorilor sezonieri români, transmite Hotnews.ro.

Depozitele în valută au crescut pe starea de urgență! Starea de urgență nu a afectat economiile populației. Raportul Băncii Naționale privind indicatorii monetari, difuzat în 27 aprilie, arată o sporire a depozitelor în valută și o reducere nesemnificativă la depozitele în lei în martie față de luna precedentă, menţionează Jurnalul.ro.

Premierul și patru miniștri sunt convocați la Cotroceni. Se decid noi măsuri împotriva pandemiei. Preşedintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban vor avea, luni, o întâlnire în care vor fi decise noi măsuri pentru gestionarea epidemiei Covid-19, scrie România Liberă.

Liderul consilierilor PNL: La una din companiile municipale câştigul mediu e 9.800 lei/lună. Liderul consilierilor generali PNL Stelian Bujduveanu afirma ca in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) se va discuta bugetul companiilor municipale, din care unele au „salarii medii de 3 ori mai mari decat salariul mediu pe economie”, scrie Ziare.com.

Epoca dobânzilor mici se apropie de sfârşit, iar lichiditatea din sistem începe să se reducă. Amânarea ratelor va reduce şi mai mult lichiditatea. Surse din sistemul bancar spun că perioada dobânzilor mici se apropie de final, iar lichiditatea în sistem scade constant odată cu împrumuturile din ce în ce mai dese ale Ministerului Finanţelor şi suspendarea plăţii ratelor pentru clienţii cu probleme, publică Economica.net.

Grecia a stabilit noile reguli ca să faci plajă. Măsurile pentru vacanţa de la 1 iunie. Testele de sânge şi de temperatură ar putea fi obligatorii înainte de zbor. Plajele şi piscinele aglomerate sau autobuzele pline cu turişti sunt excluse pentru moment, scrie Ziarul Financiar.

Deputat PNL: Nu mai cred în absolut nicio chestiune legată de o Europă unită, de fonduri repartizate egal, de ajutorarea țărilor afectate. Deputatul PNL Cezar Preda a devenit în ultimele zile vocea distinctă a partidului condus de Ludovic Orban. Preda nu se aliniază liniei de partid și transmite public că nicio acțiune a guvernului liberal nu a dus la vreun rezultat, menţionează Q Magazine.ro.

A venit răspunsul de la UEFA: ce se întâmplă cu licențierea echipelor din Liga 1 + de ce e Dinamo în pericol. Veşti bune şi veşti proaste pentru cluburile din Liga 1 în perspectiva dosarului de licenţiere pentru sezonul 2020-2021: o lună în plus pentru licența de Liga 1, respectiv trei zile până când licența de Europa se închide, scrie Gazeta Sporturilor.

Presa din Serbia îl critică pe Gigi Becali: “Momcilovic şi Planic vor scăpa de controversatul lor şef”. Presa din Serbia a auzit că Gigi Becali i-a băgat în șomaj tehnic pe Bogdan Planic și Marko Momcilovi, nefiind de acord cu măsurile luate de patronul FCSB-ului, potrivit Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult