Acasa Revista Presei Revista presei. Salarii nesimtite multe

Revista presei. Salarii nesimtite multe

scris de Ziua Veche
3 afisari

Curierul National arata ca avem 1,36 milioane de bugetari, dintre care 674.000 sunt în administraţia publică centrală. Aceştia din urmă câştigă în medie 3.300 de lei, în condiţiile în care salariul mediu brut pe economie este de 2.000 de lei.

Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, arata ca aproximativ 500.000 de angajaţi nu au ce să facă în sectorul bugetar. Cifrele vorbesc de la sine, nu mai are rost sa mai scriem altceva. Parca am fi 60 de milioane de romani in tara asta, asa aparat de stat avem. Si tot ar fi multi…Evenimentul Zilei

a gasit o declaratie de ieri a lui Traian Băsescu: „Boc plăteşte dacă eşuează”. Din punctul meu de vedere, Emil Boc a esuat deja. Totul este sa nu esuam si noi odata cu el. Noi, adica Romania. „Sa rezistam bine!”.

Scrisoare deschisa a senatorului Dan Voiculescu, adresata lui Traian Basescu, publicata, evident, de catre organul parlamentarului, Financiarul, din care cu savoare citam: „Domnule Basescu, ati pierdut totul. Si nu doar pentru ca masurile antisociale pe care le-ati anuntat joi, 6 mai 2010, sunt ilegale, inaplicabile si nocive pentru economia roma­neasca”, ci si pentru ca altele multe.

Domnule Voiculescu, ati pierdut, cu tot respectul, controlul notiunilor. Daca Basescu a anuntat joi, 6 mai 2010, niste masuri „ilegale, inaplicabile si nocive”, inseamna ca iesirea Romaniei din criza este asijderea: ilegala, inaplicabila si nociva.

Ne bucuram ca va doriti, dumneavoastra si cei ca dumneavoastra, ca Romania sa dea faliment si sa cumparati ce se mai gaseste atunci pe piata, cu ghiotura, la kilogram, la pret de nimic, dar pana acolo mai este. Mai aveti de scris multe editoriale in organele dv..

In Gandul, Cristian Tudor Popescu a prins o raza de soare-n geana si i-a administrat, de curand, o scatoalca zdravana lui Adrian Nastase, despre care a afirmat ca „a pierdut alegerile, deoarece a reuşit să le comunice românilor sentimentul acut că e atât de hulpav, încât nu le dă şi lor ceva din ce-a furat”. Disputa intre cei doi de-abia a-nceput. E dragut. Si nu se dueleaza lebada si crocodilul.

Intrebarile lui Cristoiu le gasim in Ziarul Ring: „Puţinii jurnalişti care încearcă să-şi păstreze echidistanţa, reclamată de profesie în noua confruntare Traian Băsescu – mogulii Sorin Ovidiu Vântu şi Dan Voiculescu, au observat şmecheria prin care Realitatea TV şi Antena 3 au insistat până la vomă pe incidentele de la Cotroceni, dintre pensionari şi forţele de ordine”.

Apoi, daca insistam, citim si care anume a fost smecheria: „Ce se poate spune despre aceste incidente? Că sunt efectul folosirii pensionarilor ca masă de manevră, în bătălia politică dintre Traian Băsescu, pe de o parte, şi Coaliţia politico-mediatică, pe de altă parte”. Interesant, merita citit.

Noua lege ANI este considerată „o batjocură şi o ruşine”, explica Romania Libera. Eu cred ca trebuie sa fim atentia la faptul ca, la umbra oferita de scandalul provocat de mogulo-tembelviziuni, asupra „dictatorului Basescu, care jupoaie de vii pensionarii si-i infige-n bat”, se strecoara o lege ANI samavolnica. Noroc ca se va opri tot la buldogul Basescu. Si iar va incepe scandalul.

www.stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult