Acasa Revista Presei Revista presei. Sarutul de adio

Revista presei. Sarutul de adio

scris de Ziua Veche
6 afisari

Vasile BlagaGandul: Sărutul de adio: Traian Băsescu l-a sărutat pe obraji pe “decapitatul” Vasile Blaga şi l-a îmbrăţişat înainte de a părăsi Ministerul de Interne. „La capătul unei zile în care s-a ales cu „autodecapitarea” lui Vasile Blaga, Traian Băsescu a ţinut să îl pupe pe obraji. S-a întâmplat pe treptele Ministerului de Interne, după mai bine de o oră pe care preşedintele a petrecut-o alături de fostul (Vasile Blaga) şi de noul (Traian Igaş) ministru de Interne.”

Puterea: Vasile Blaga – inghite sau se razbuna? „De duminică seară de când fostul ministru de interne a anunţat că îşi dă demisia din Guvern şi până ieri la prânz s-a format un adevărat fan-club Vasile Blaga, membri acestuia întrecându-se în a-i ridica osanale. În acelaşi timp însă, influenţii din PDL şi duşmanii triadei BVB îi căutau un înlocuitor”

Evenimentul zilei: Zidul PDL din jurul lui Vasile Blaga, fisurat de Elena Udrea. „Retragerea lui Vasile Blaga şi intrarea lui Traian Igaş la Interne oficializează, practic, o nouă axă PDL-istă aflată pe val, în partid şi la guvernare: Udrea-Falcă-Scripcaru.”

Bursa: Protestul politistilor rupe lantul in PDL. „Gestul preşedintelui de a renunţa la serviciile Poliţiei a dus ieri la un adevărat lanţ al demisiilor în Ministerul de Interne. Cutremurul de la Interne, care a culminat prin demisia inclusiv a ministrului Blaga, a avut replici în PD-L. Garda veche i-a cerut premierului Boc să-i respingă demisia lui Blaga, iar aripa Udrea a scos deja un nou nume la Interne, Traian Igaş, un apropiat al lui Gheorghe Falcă, primar al Aradului şi finul lui Traian Băsescu.”

Adevarul: „Piesa Blaga“, jucată la PDL, scrisă la Cotroceni. „Traian Igaş, apropiatul finului şefului statului, Gheorghe Falcă, a câştigat competiţia din partid pentru şefia MAI. Ultimul dintre greii PDL din Guvern, Vasile Blaga, a demisionat ieri, după scandalul generat de protestul poliţiştilor. Potrivit unor surse, preşedintele i-ar fi cerut demisia încă de sâmbătă.”

Curentul: Boc l-a uns pe Igaş în locul lui Blaga la Interne. „Ziua de ieri a fost una cu multe răsturnări de situaţie în ceea ce priveşte viitorul portofoliului de la Interne, pentru ca spre după-amiază misterul succesorului lui Vasile Blaga să fie risipit prin anunţarea şefului grupului senatorial al PDL, Traian Igaş, drept noul ministru de Interne, după o zi demnă de o adevărată „telenovelă politică“.”

Curierul national: Băncile vor să dribleze poliţia creditelor. „Gheţea: ARB va cere preşedintelui Băsescu să nu promulge legea privind creditele populaţiei în cazul că va fi aprobată în forma actuală. Preşedintele ANPC declara că Parlamentul va aproba „100%” fără modificări legea de adoptare a OUG aşa cum s-a întâmplat şi în comisii. Băncile vor fi obligate să provizioneze toate împrumuturile pentru populaţie aflate acum în derulare dacă pierd un singur proces”

Financiarul: Analistii: BNR va fi prudenta si va mentine dobanda-cheie la 6,25%. „Efectele nesemnificative de runda a doua a majorarii TVA vor determina conducerea BNR sa decida maine mentinerea dobanzii de politica monetara la nivelul minim de 6,25%.”

StareaPresei.ro 

0 comentariu

urbos 25-11-2010 - 21:08

Tataie, daca aparea Ceausescu sa faca apel la responsabilitate si pe deasupra mai cerea si puturosilor de romani sa munceasca, ca vorba aia, in socialismul in care te-ai format numai de muncit nu munceai, ai fi aplaudat si ti-ar fi fost mila de el, este? Cine sa-l contrazica pe tovarasu’, ete ce frumos si adevarat spune, niste nenorociti insa ii vor capu. Hai sictir tataie.
Mie mi-e scarba de tine ma. Fara gunoaie ca tine si ca alte lepre de pe la ziarul asta mizerabil, o secatura ca Basescu nu si-ar face de cap, asa cum nici Ceausescu si altii ca el, n-ar rezista fara armata de slugi si lepre.
Auzi la nebun, Basescu, canaliia canaliilor, cel care conduce tot sistemul, in ciuda Constitutiei, a democratiei si a statului de drept, cere responsabilitate si nu e ascultat. Este ca te uiti in oglinda si-ti zici, am plozi, nepoti, trebuie sa dau limbi, sa ma fac pres, sa fiu un gunoi, ca sa-mi ajut familia, deci sint un erou.
Si lasa vrajeala asta penibila ca nu te salveaza, crezi ca daca bagi soparle „contra” lu Basescu o sa fii recuperat dupa prapad?
Lua-v-ar moartea de jeguri umane.

Parpanghel 26-11-2010 - 01:09

Dupa ce ne-ai ciuruit ,observi ca nunta a costat foarte mult!Lasa ca T A R A va supravietui si fara voi.Impostorilor!

caramache 28-11-2010 - 15:49

…si Nastase a fost colocatar cu Basescu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult