Acasa Revista Presei Revista presei. Scandal la Realitatea TV

Revista presei. Scandal la Realitatea TV

scris de Roland Catalin Pena
3 afisari

Adevarul: Scandal la Realitatea TV: bodyguarzii lui Vîntu, faţă-n faţă cu cei ai lui Ghiţă

Vintu se bate cu Ghita pentru Realitatea TV „Sediul Realitatea TV din Casa Presei a fost, ieri , terenul unei confruntări în forţă. Bodyguarzii lui Sorin Ovidiu Vîntu şi-au încordat muşchii la cei ai noului administrator, Sebastian Ghiţă”

Romania libera: Ambasada SUA: Oligarhii din România sunt unelte ruseşti „Sunt semne care indică creşterea influenţei oligarhilor influentaţi de Rusia pe probleme de politică energetică şi energetică; dând înapoi în lupta anticorupţie şi o derapare din ce în ce mai rapidă a politicilor euro-centrice”

Gandul: Cine este Deep Throat al României. „Sursa” care le povesteşte americanilor că Elena Udrea că este “”Presidential Paramour””

„”Disputa verbală dintre Mircea Geoană şi Ministrul Apărării Stânişoară asupra achiziţionării de avioane de luptă a fost doar o chestiune de imagine”, se arată într-o telegramă confidenţială trimisă de Ambasada SUA la Washington, în 2009. Subiectul telegramei: „Deep Throat: Parlamentar PSD dă în vileag tensiuni interne ale partidului, intrigi prezidenţiale”. „Deep Throat” este parlamentarul PSD Georgian Pop”

Puterea: Băsescu, omul americanilor. Wikileaks. România. Tabloul complet al actorilor politico-economici români care servesc sau nu interesele americane „Corespondenţa secretă dintre Ambasada SUA la Bucureşti şi „Centrala” arată, fără doar şi poate, că Traian Băsescu este „cartea” pe care au jucat americanii. Suspendarea din 2007 a preşedintelui Băsescu era un moment politic care îi îngrijora pe oficialii SUA”

ZF: Cristian Hostiuc, ZF: 13 mai, ziua în care se decide viitorul lui Băsescu, Boc, Isărescu „De data de 13 mai se leagă toate speranţele preşedintelui Traian Băsescu, premierului Emil Boc, actualei coaliţii aflate la putere în frunte cu PD-L, ale guvernatorului Băncii Naţionale, Mugur Isărescu şi nu în ultimul rând ale negociatorilor FMI. Toţi aceştia au susţinut, îmbrăţişat şi girat public programul economic al României din ultimii doi ani”

Curentul: Cum îşi negocia Marius Petcu rata la şpagă: „40.000 cu totu’, da?“ „Dacă iniţial s-au înţeles ca omul de afaceri să-şi achite, lunar, 20.000 de euro reprezentând 20 la sută din valoarea fiecărei situaţii de lucrări decontate, ulterior, la începutul lui 2011, Scrieciu i-a oferit sindicalistului, în locul banilor datoraţi pe o perioadă de timp, o vilă de 200.000 de euro situată în Predeal. Iată cum negociau cei doi, atribuirea de contracte, pentru un comision de un milion de roni”

EvZ: Ce riscuri sunt să vină un al doilea val de criză „Analistul economic Ilie Şerbănescu spune că, dacă s-ar întoarce, această criză „nu va mai fi a noastră (din cauze interne – n.r.), acum vine criza din Occident, pentru că ei nu au adoptat măsuri de austeritate, ci au tratat datoriile cu alte datorii””

Curierul National: Salarii pentru bugetari sau investiţii în economie? „Ialomiţianu: Dacă încasările bugetare vor mai creşte, salariile ar putea fi majorate la sfârşitul anului pentru a recupera scăderea din 2010. Pîrvu: Orice surplus de bani trebuie îndreptat către investiţii în următorii ani pentru a putea ieşi din criză şi a ne dezvolta. ”Dacă băgăm banii în consum nu vom face altceva decât să repetăm greşelile din trecut care ne vor afunda şi mai mult

Bursa: Evenimentele din Japonia vor influenţa piaţa de electronice şi IT „Dacă fabricile din Japonia sunt închise câteva săptămâni, este posibil să se resimtă în piaţă”

Starea Presei .ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult