Acasa Revista Presei Revista presei. Scântei între Vîntu şi Ghiţă

Revista presei. Scântei între Vîntu şi Ghiţă

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

Adevărul: Primele scântei între Vîntu şi Ghiţă / SOV: „Renunţarea la cei doi e o gafă de tinerel“ “Eliminarea emisiunii „Ora de foc“ de la Realitatea TV l-a nemulţumit pe Sorin Ovidiu Vîntu, patronul postului de ştiri. La o zi după ce jurnaliştii Oana Stancu şi Adrian Ursu au demisionat de la Realitatea, Vîntu arată cu degetul către Sebastian Ghiţă”

sebastian ghita sorin ovidiu vintuCurentul: De ce a făcut apel Traian Băsescu la decenţa Corinei Drăgotescu “Este mai mult decåt evidentă intenţia Corinei Drăgotescu de a introduce, “din întåmplare” remarca “Da, stiu ca femeile disciplinate va plac”,în scopul ironizării şefului statului la o conferinţă de presă oficială , unde se discutau lucruri “banale” precum Codul Muncii sau competitivitatea Romåniei pe piaţa europeană.”

EvZ: Supărarea DNA: după anchete scurte, vin procese nesfârşite “Dosarele întocmite de procurorii anticorupţie se îngălbenesc de obicei pe mesele judecătorilor. Un caz extrem: anchetarea unui vameş a durat doar 13 zile, iar procesul s-a întins pe doi ani şi 11 luni”

Financiarul: Se anunta noi scumpiri la carburanti. Consiliul Concurentei spune ca preturile sunt „normale“ “Premierul s-a plans ca autoritatea de concurenta nu i-a oferit date concrete. Oamenii din subordine i-au acuzat pe petrolisti de scumpiri nejustificate”

Bursa: Bugetul general consolidat, excedent de 819 milioane lei în ianuarie “Bugetul general consolidat a înregistrat, în luna ianuarie, un excedent de 0,15% din PIB, potrivit Ministerului Finaneţelor Publice (MFP). Excedentul înregistrat în ianuarie 2011 este net superior celui înregistrat în aceaşi perioadă a anului trecut, de 15 milioane lei, conform sursei citate.”

Curierul naţional: Libia destabilizează preţul petrolului pe piaţa asiatică “Deficienţele de producţie au crescut preţul cu un dolar, până la 113 dolari pe baril. Conturile din SUA ale ţării ar putea fi vizate de sancţiuni internaţionale, aşa cum s-a întâmplat cu activele liderilor din Iran, Zimbabwe sau Belarus”

România liberă: Oscar 2011: Ştim deja o parte dintre câştigători “După cum deja ştiţi, cea de-a 83-a gala a premiilor Oscar 2011 va avea loc duminică, 27 februarie, în celebrul Kodak Theatre din Los Angeles. Gazdele show-ului, de la care nu mă aştept la glume bune, vor fi James Franco, un fel de James Dean cu capul pe umeri, şi mereu seducătoarea şi îndrăgostita Anne Hathaway.”

StareaPresei.ro

4 comentarii

cetatean 26-02-2011 - 15:25

Este evident ca Vintu este sluga lui basecu (A ACTIONAT LA ORDIN CU GEOANA CARE ERA CIT P-ACI SA LE DEA BOT) !!!!…basescu este sluga lui dorin cocos ????…ponta si antonescu au fost desemnati ca sefi de partid astfel incit basescu sa nu aiba adversari (SA FIE TARICEANU INDERPARTAT), geoana e prostutz si terminat politic, Vadim face numai ce i se comanda de la cotroceni (VEZI „PROTOCOALELE SEMNATE CU ORG. TERITORIALE PSD, CA SA PREVINA O APROPIERE A UDMR),

Huhu Ciu 26-02-2011 - 20:41

Nu cumva Sebastian Ghita-i evreu viclean ca toti evreii si ….ca toti evreii?

Zdrahonea in ASENTIMENT TOTAL cu BU huhu la lina ,suie 27-02-2011 - 10:46

Auzi asa ceva, sa fie si GHITA s e m i t! iar despre taluta se afirma ca esti neaos sz e m e t H,Sa hie amandoua reale!

Huhu Ciu 27-02-2011 - 19:44

Pai daca Vintu-i patronul, nu-nteleg de nu-l da afara pe nesimtitul asta obraznic fara pereche Sebastian Ghita!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult