Acasa Revista Presei Revista presei. Schwartzenberg a cumpărat datorii

Revista presei. Schwartzenberg a cumpărat datorii

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Curentul: “Expertul” Mimi Schwartzenberg a cumpărat cu 5 milioane de euro licenţe gajate şi multe datorii „Suma platita de Elan pentru actiunile Bluelink este de 5 milioane de  EURO, urmand ca in calitate de actionat majoritar sa suporte si cota sa din datoriile Realitatea Media SA care se ridica la nivelul de 15 milioane EURO,  conform unor surse apropiate omului de afaceri”

Elan Schwartzenberg

Elan Schwartzenberg a cumparat datorii

EvZ: Stelian Negrea – „La Antene îi plângeau pe săraci, dar voiau mărirea preţului la gaz” „EVZ continuă să publice seria dezvăluirilor făcute de un fost senior-editor al Antenei 3 despre ce se întâmplă cu adevărat dincolo de ce vedem la TV. Stelian Negrea, fost jurnalist la Intact Media, expune metodele trustului lui Voiculescu de obţinere a publicităţii de la companiile private”

Romania libera: Deblocarea adopţiilor internaţionale e doar o chestiune de timp „România şi SUA derulează parteneriate strategice în domeniul militar şi cel al siguranţei naţionale, dar se găsesc pe poziţii diametral opuse în chestiunea adopţiilor internaţionale. Din 2005, Bucureştiul a blocat integral acest proces, iar preşedintele Traian Băsescu dădea recent asigurări că situaţia nu se va schimba, cel puţin până în 2014, când îi va expira mandatul”

Adevarul: Deblocarea adopţiilor internaţionale e doar o chestiune de timp „Propunerea de dublare a tuturor filmelor a stârnit reacţii vehemente. Pe Facebook a fost creată o pagină contra proiectului de lege”

Bursa: Lucrările din Centrul istoric, gata la mijlocul verii Sorin Oprescu – „Eu preconizez că la mijlocul verii să fie gata toate străzile din Centrul Istoric. Sunt mulţumit că după 20 de ani se lucrează într-un ritm normal”

Fin.ro: CFR Calatori desfiinteaza 4 regionale si concediaza peste 1000 de angajati „Vor fi desfiintate 4 regionale care vor fi transformate in centre comerciale si vor fi disponibilizati 1.021 de angajati, a anuntat, vineri, operatorul feroviar de stat”

Gandul: Grecia a ridicat problema ieşirii din zona euro în discuţiile cu CE „Guvernul de la Atena a ridicat problema ieşirii Greciei din zona euro şi a reintroducerii propriei monede, drahma, în discuţiile din ultimele zile cu state membre ale UE şi Comisia Europeană (CE), potrivit revistei germane Spiegel, citate de Reuters”

ZF: Al-Qaida confirmă moartea lui bin Laden. Reţeaua teroristă ameninţă că îl va răzbuna „Reţeaua al-Qaida a confirmat moartea liderului său, Osama ben Laden, ucis în noaptea de duminică spre luni de un comando american în Pakistan, a ameninţat că îl va răzbuna şi s-a angajat să continue Jihadul (războiul sfânt), într-un comunicat publicat vineri pe site-uri islamiste”

Curierul national: Ceartă la capul mortului: cine l-a protejat şi cine a avut rolul decisiv în lichidarea lui Ben Laden? „Este vorba nu de ceartă între moştenitori, cum se întâmplă adeseori după decesul cuiva, ci de o vie dispută, acum, între cei acuzaţi că l-au protejat pe Ben Laden şi cei care, în fine, l-au descoperit şi l-au  lichidat”
StareaPresei.ro

2 comentarii

Ciu Huhu 08-05-2011 - 22:17

Au mai dat o lovitura buna ovreii, in Mass Media, stiu ei ce stiu, prin ea manipuleaza sclavii lor din lumea intreaga, halal!
TOTUSI in reincarnarile lor viitoare vor suferii cumplit pentru pacatele lor de acum si din trecut, NEGRESIT!

Ciu Huhu 09-05-2011 - 00:02

Imi pierd vremea de pomana pe aici, evreii vor continua sa ramina in ignoranta lor si vor plati cumplit in reincarnarile lor viitoare!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult