Acasa Revista Presei Revista presei. Scutaru a fost demis după vizita directorului FBI

Revista presei. Scutaru a fost demis după vizita directorului FBI

scris de Florin BUDESCU
14 afisari

Scutaru a fost demis din funcţia de consilier al preşedintelui Klaus Iohannis chiar de către acesta, nu şi-a dat demisia, susţin sursele chestionate de HotNews.

George Scutaru: Deputaţii liberali nu vor vota majorarea accizei

George Scutaru:

Dacă punem cap la cap această poveste cu cea conform căreia demiterea lui George Scutaru s-a produs deloc întâmplător după vizita la Bucureşti a şefului FBI. A curs sânge pe pereţii de la Cotroceni şi nu întâmplător Scutaru a fost înlocuit cu omul lui Traian Băsescu, Ion Oprişor, general. Şi că mai urmează şi alte demiteri.

De când se află la bulău, Alina Bica şi Elena Udrea au început prin a vorbi concertat despre „omul negru” Florian Coldea, iar acum au ajuns că nu mai vor deloc să dea vina pe acesta pentru ce li se întâmplă. Cel puţin aşa susţine, citată de Ştiri pe surse, despre Alina Bica avocata acesteia.

Gigi Becali a făcut o şmecherie atunci când a ajuns la un pas să fie eliberat condiţionat din puşcărie: a sărit peste comisia de eliberare a Penitenciarului Poarta Albă, adresându-se direct trebunalului dîn Medgidia, explică EvZ.

Judecătorul medgidiot a decis că Gigi este eligibil pentru eliberare condiţionată. Procurorul de caz a făcut recurs. Gigi rămâne la brutărie.

Gândul arată că problemele lui Herţanu de-abia încep. Pentru neefectuarea lucrărilor contractate în Câmpina, asocierea Eurocontruct – Grossman plăteşte penalităţi de întârziere de chiţăie: 0,1% pe zi. Remarcaţi tupeul acestui Herţanu, ce nume neamţ a pus firmei…

Adevărul trece în revistă clonele ultimelor telefoane de vârf de la Samsung şi Apple. Noutatea este că acestea sunt deja telefoane foarte bune. Care nu au toate funcţiile originalului, dar arată de rup lanţul.

Opozantul rus Alexei Navalnîi a fost eliberat din puşcărie, anunţă Puterea, după ce fusese arestat pentru că împărţea pliante la metrou, pentru un miting de protest ce trebuia să aibă loc pe 1 martie. Boris Nemţov a fost asasinat înainte de acest miting, la locul mitingului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult