Acasa Revista Presei Revista presei. Se pregateste invalidarea alegerilor?

Revista presei. Se pregateste invalidarea alegerilor?

scris de Ziua Veche
1 afisari

Jurnalul National – Acuzaţia premierului Victor Ponta, conform căruia judecătorii Curţii Constituţionale au partea lor de vină pentru faptul că Parlamentul nou ales va avea 588 de membri, nu a rămas nesancţionată: Curtea Constituţională a României (CCR) a emis un comunicat din care rezultă că actualul Parlament a fost ales neconstitutional.

Alegeri parlamentare 2012. Rezultatele votului la ora 1800

Ziarul Financiar – Unul dintre consilierii unui preşedinte care a ajuns la putere pe un val de entuziasm popular a răspuns, când a fost întrebat cum de fiul său a devenit la rându-i consilier prezidenţial şi dacă nu este vorba cumva de nepotism, că noul preşedinte are „destule voturi” pentru un astfel de abuz. Aşa de bine a fost sfătuit acel preşedinte, că după patru ani nici nu a mai candidat.

Cotidianul – Scenariul „horror” pe care Cotidianul.ro susţine că l-a prevăzut , începe să prindă contur. Forţe oculte sprijinite de presa portocalie încearcă să acrediteze ideea că alegerile pot fi anulate. Zbaterile învinşilor sunt zadarnice. Alegerile n-au cum să fie invalidate. CCR dă o replică şi oferă explicaţii…

Romania libera – Victor Ponta, Traian Băsescu şi Kelemen Hunor au fost ieri la Bruxelles. Nu este clar dacă s-au şi intersectat, dar, date fiind rezultatul alegerilor parlamentare, perspectiva prezidenţialelor şi mizele pe termen lung ale guvernării, există interese ca toţi trei să se afle de aceeaşi parte a baricadei. Cert este că UDMR şi PSD negociază încă dinaintea alegerilor.

Adevarul – Liderii PDL se întâlnesc mâine dimineaţă, la Palatul Parlamentului, în şedinţa Colegiului Director. Şedinţa a fost convocată de liderul democrat-liberal Vasile Blaga, la scurt timp după ce prim-vicepreşedintele formaţiunii politice Cezar Preda şi-a dat demisia din funcţiile de conducere ale partidului, ca urmare a rezultatelor slabe obţinute la alegeri.

Curierul National – Româncele care şi-au căutat un loc de muncă în străinătate luna trecută au optat în special pentru ofertele pe vase de croazieră, în timp ce bărbaţii români au depus cele mai multe CV-uri pentru ofertele de muncă din Austria şi Belgia, potrivit unui studiu emis, ieri, de portalul de recrutare Tjobs.ro. De asemenea, femeile au fost cele mai interesate de ofertele de muncă din domeniul „personal medical şi sanitar”, iar bărbaţii au preferat ofertele în transport şi „reparaţii/mecanică/service”.

1 comentariu

vida clara 14-12-2012 - 20:46

Are dreptate ponta, ca daca intelegea tot natul si lasa sa candideze doar
usl-ul nu mai ajungeam la 500 de parlamentari.
Eu zic ca guvernul ar trebui sa rupa pisica in doua: sa ramana guvernul
(ca sef al parlamentului ce se afla) cu parlamentarii usl si cu udmr-u in
„casa poporului usl” si celorlalti sa le organizeze ceva in sala de asteptare
de la clasa a 2-a (e mai mare) in Gara de Nord.
Si-asa parlamentul este al lui ponta, si il da … doar cui vrea el.
Asa, devine si unicameral.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult