Acasa Revista Presei Revista presei. Se pregăteşte Rusia de invazie în Ucraina?

Revista presei. Se pregăteşte Rusia de invazie în Ucraina?

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Autoritatile ucrainene au sporit masurile de securitate la frontiere, dupa ce s-au primit informatii ca Rusia a comasat trupe la granita estica.

Revista presei. Se pregăteşte Rusia de invazie în Ucraina? (Foto:armyrecognition.com)

Rusia se pregateste de o invazie in Ucraina ”Autoritatile ucrainene au sporit masurile de securitate la frontiere, dupa ce s-au primit informatii ca Rusia a comasat trupe la granita estica. Oleg Tiahnibok, liderul grupului parlamentar al partidului Svoboda, a sugerat ca Rusia ar pregati o invazie” (Naţional)

USD pregăteşte o nouă lovitură luptei anticorupţie ”La presiunea baronilor locali PSD, a UDMR şi a grupurilor minorităţilor din Parlament, premierul Victor Ponta vrea să impună, din nou,  superimunitatea, prin modificarea noului Cod Penal, spun surse din interiorul pricipalului partid de guvernământ.” (România liberă)

UDMR leagă susținerea guvernului Ponta de steagul secuiesc ”Însă ar exista și condiții preliminare pentru a începe eventuale negocieri, și anume detensionarea situației în ceea ce privește steagurile locale și județene, precum și simbolurile naționale. Nouă nu ne trebuie cinci săli de sport în plus, pe noi nimeni nu ne-ar putea «cumpăra politic» cu 100 de kilometri de drumuri, ci ne interesează principiile, și anume, mai concret, posibilitatea de a folosi simbolurile locale, județene și cele naționale. Rezolvarea acestor probleme ar putea fi o condiție premergătoare unei eventuale negocieri” (Curentul)

De la Palatul Victoria, Gyorgy Frunda cere UDMR să ia în calcul intrarea la guvernare alături de USD ”Cu Victor Ponta dispus să reactiveze acordul semnat în 2012 cu UDMR, Gyorgy Frunda, acum consilier al premierului, pledează pentru intrarea la guvernare a Uniunii lui Kelemen Hunor, după plecarea liberalilor de la putere” (Gândul)

Cum se pregăteşte PDL să-l lase din braţe pe Predoiu ”Dacă PNL va intra în opoziţie, PDL va reevalua situaţia şi va lua în calcul posibilitatea susţinerii unui candidat comun al Dreptei la prezidenţiale” (EvZ)

Becali cere un milion de euro daune Administraţiei Penitenciarelor ”Becali a făcut plângere şi împotriva şefului IML Constanţa, pe care îl acuză de abuz în serviciu, după ce medicul a cerut aviz suplimentar de la Bucureşti în cazul lui, deşi cinci medici neurochirurgi au constatat că acesta are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală la coloană” (Puterea)

Stelian Tănase: „TVR ar putea intra în faliment în următoarele săptămâni“ ”Televiziunea publică e «un Titanic sub apă», din cauza datoriilor, a spus Stelian Tănase, directorul general interimar, care încearcă să resusciteze TVR cu o nouă grilă de programe, cea mai ieftină din istoria televiziunii.” (Adevărul)

Turcinov, preşedinte interimar al Ucrainei. Timoşenko respinge funcţia de premier ”Preşedintele Parlamentului ucrainean Oleksandr Turcinov va prelua interimar funcţia de preşedinte al ţării în locul lui Viktor Ianukovici, destituit sâmbătă, potrivit unei rezoluţii adoptate duminică de către deputaţi. Preşedintele Parlamentului le-a dat deputaţilor termen până marţi să formeze o nouă majoritate şi un Guvern de unitate naţională” (Cronica română)

StareaPresei.ro

14 comentarii

urbos 25-02-2014 - 16:50

N-ar fi rau ca rusii sa starpeasca niscaiva cacatfideri, cu familii cu tot. Ar face astfel si ei niste fapte bune…

pathfinder 25-02-2014 - 16:58

Vorbind de obsesii….

UnUL 25-02-2014 - 17:15

Rușii AR TREBUI STÂRPIȚI EI ÎNȘIȘI, AR DISPĂREA UN IMENS PERICOL PENTRU PACEA LUMII.

urbos 25-02-2014 - 17:55

Da, si ji danii, sa scapam de parazitii planetei.
Cred ca de-acuma n-o sa-mi mai vii cu acuze aberante despre rasism si uciderea de popoare intregi, caci ai zis-o cu gura ta.

UnUL 25-02-2014 - 19:10

Buboșel, era o figură de stil (răspunzând la aberația ta cu „stârpirea”!). Mujicul rus e primitiv, iubitor de vodcă și amator de dictatură (rușii au avut întotdeauna nevoie de un „tătuc”!), dar nu e un pericol. Dar imperialismul rus, care a rămas același sub țari, primi secretari ai PCUS sau președinți aleși „democratic” a reprezentat mereu o amenințare pentru țările vecine (și nu numai). Iar România a avut foarte mult de suferit de-a lungul istoriei ei din cauza acestui imperialism.

urbos 25-02-2014 - 19:14

Ca si parazitismul ji danesc, de care Romania a avut parte din plin, inclusiv de la scursurile ji danesti venite pe tancurile sovietice. Asa ca, ciocu mic sluji dane!

UnUL 25-02-2014 - 19:36

Tu ai o idee fixă, nu încape comparație.
P.S. Am impresia că te crezi genial cu găselnița aia cu „slu j i d a n u l” – singura ta găselniță verbală de când sunt pe acest forum. Presupun că vrea să fie un hibrid (sau un „cuvânt-valiză”, cum se mai spune! ) între slujitor și… știm noi ce. (Cum se spunea pe vremea comunismului că Miciurin i-a încrucișat pe Moș Crăciun cu Moș Gerilă și a rezultat Moș C r ă c i l ă!) Așa că pot să folosești până te plictisești respectiva expresie, de două ori eronată în ce mă privește:
– sunt nobil cu blazon, nu slujitor
– sunt român pur-sânge (sau poate, mai știi, tata a fost sigurul evreu din Garda de Fier!)
Deci nu faci decât să devii și mai caraghios decât ești.

urbos 25-02-2014 - 19:39

Singura mea gaselnita? Hahahahaha! D-aia imi preluati formulele, cuvintele, si le intoarceti ca prostii? Sictir ma mos sclerozat. Hahaha!

pathfinder 25-02-2014 - 19:40

@UnUL
Foarte-foarte interesanta ultima parte a postarii.
Mai vorbim. 😉

UnUL 25-02-2014 - 19:42

@C U R BUBOS
Ce naiba să preiau de la tine? Aș găsi lucruri mai valoroase și mai salubre la groapa de gunoi a orașului.

urbos 25-02-2014 - 19:46

Cum se face ca toti cretinii va guitati ca prostii „maretili realizari” Toti sinteti „cu blazon”. Hahaha! Tot voi, grohaiti ca altii se bat cu caramida in piept ca-s romani, cand tu acuma scoti pe gaura gurii tale ca un cur, ca esti „pur sange”. Tot voi, adunatura de prosti ratati, va laudati cu titluri si meserii care mai de care, ca, vorba aia, cine dreacu poate sa va verifice.
Daca nu va laudati singuri, cine dreacu s-o faca?

Antibasistul 25-02-2014 - 18:07

In Romania ar trebui stirpite gunoaiele cretine portocalii!
Pentru ca au facut IMENS RAU poporului roman!!!!!!!!

UnUL 25-02-2014 - 19:11

Bășinel, nu „portocalii” sunt amenințarea pentru România ci cretinii congenitali ca tine.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 25-02-2014 - 18:31

P M P ul a primit un VERITABIL Poolitician GREU ! In decursul zilei de azi , beneficiaza de APORT ul PORNO al lui Ovidiu Stanescu , cel care se filmeaza facand SEX in incinta sediului din DAMBOVITA .
Ce castig , si Nutzica ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult