Acasa Revista Presei Revista presei. Se strânge laţul la gâtul lui Corleone

Revista presei. Se strânge laţul la gâtul lui Corleone

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Procurorii DNA i-au chemat pentru audieri pe şefii RCS & RDS, ca să dea detalii despre combinaţiile cu Mitică Dragomir, despre cadoul de 45 de milioane de euro făcut de şeful LPF.

Revista presei. Se strânge laţul la gâtul lui Corleone

Naţional: Mitică Dragomir suspectat de corupţie privind drepturile TV din fotbal “Se strânge laţul în jurul lui Mitică Dragomir! Procurorii DNA i-au chemat pentru audieri pe şefii RCS & RDS, ca să dea detalii despre combinaţiile cu Mitică Dragomir, despre cadoul de 45 de milioane de euro făcut de şeful LPF şi despre afacerea suspectă dintre RCS & RDS şi firma Bodu SRL, deţinută de Mitica de la Liga”

EvZ: Crin Antonescu: Am nevoie de PSD, iar PSD-ul are nevoie de mine ”Am nevoie de PSD și este angajamentul pe care l-am luat față de români. Am nevoie de PSD și cred că și PSD are nevoie de mine, până la alegerile prezidențiale (…) Pentru Dumnezeu, nu avem pauză până în decembrie 2014. Nevoia noastră de PSD şi a PSD de noi este de a îndeplini un program de guvernare“

Curentul: Manipulare, diversiune și tentative de confiscare a protestelor împotriva Gold Corporation ”Mișcarea protestatară împotriva goldsteinilor care încearcă să înhațe (și) Roșia Montană a devenit o țintă predilectă a unor diversioniști din tot felul de grupări – apropiate factorilor politici aflați la putere”

Curierul naţional: RMGC va plăti o garanţie de mediu dublă ”Rovana Plumb, la Comisia specială: Cele 146 mil. dolari vor acoperi închiderea minei, reabilitarea ecologică, monitorizarea post-închidere. Alburnus Maior: Suma este infimă. Analiştii americani spuneau în 2006 că ar fi nevoie de 2 mld. dolari. Problema ecologizării zonei de la Roşia Montană după ce va fi terminată exploatarea nu pare să fie cu mult diferită faţă de situaţia de acum şapte ani, dacă ţinem cont de faptul că garanţia financiară de mediu, chiar dacă a fost dublată, reprezintă o sumă infimă, din care s-ar putea ecologiza doar 2 ha, dintre cele 1.600″

România liberă: Cum face un deputat PSD o lege în interesul propriei firme ”Deputatul PSD Eduard Martin, în acelaşi timp şi unul dintre acţionarii firmei de salubrizare Polaris, vrea să promoveze o nouă lege prin care să acorde exclusivitate pentru reciclarea deşeurilor societăţilor care transportă gunoiul”

Cronica română: Fina preşedintelui Băsescu se înscrie în partidul Mişcarea Populară“Filiaţiile pedeliste se perpetuează şi în cazul unei prezenţe oarecum surprinzătoare în PMP: Narciz Amza, fosta şefă a Inspectoratului Şcolar Judeţean şi lider în cadrul PDL Constanţa, dar şi fină a preşedintelui Traian Băsescu, părintele spiritual al Mişcării Populare”

Puterea: Cosa Nostra la Universitatea de Medicină ”Prodecanul Facultăţii de Medicină Generală din cadrul UMF „Carol Davila” Bucureşti, Florin Mihail Filipoiu, vrea să-şi dobândească titlul de profesor universitar folosind, la concursul organizat de instituţia de învăţământ superior, lucrări copiate de la alţi autori”

Adevărul: Mesajul lui Arşinel din spital: „M-a supărat Banciu pentru că mi-a blestemat copiii” ”Alexandru Arşinel, aflat la Institutul de Urologie şi Transplant Renal din Cluj pentru a doua zi de analize, a explicat pentru „Adevărul” că scandalul mediatic şi sănătatea precară nu-l vor determina să se retragă nicio clipă din viaţa publică, mai mult, în noiembrie se va întoarce pe scenă. Maestrul a mai spus că presa nu l-a deranjat niciodată”

Gândul: CFR Călători cumpără „piese” de 1,7 milioane de dolari de la un offshore din Panama cu un capital social de 1.000 de dolari “Un offshore înregistrat în Ciudad de Panama, în Republica Panama, având un capital social de 1.000 de dolari şi un birou în Geneva, Elveţia, a încheiat recent cu CFR Călători un acord-cadru în valoare finală de 1.750.950 dolari SUA pentru livrarea de piese pentru locomotive diesel electrice”

Bursa: Bogdan Chiriţoiu: “Avizarea privatizării CFR Marfă nu este de competenţa CE” ”Acordarea avizului pentru privatizarea CFR Marfă nu este de competenţa Comisiei Europene, ne-a spus Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei”

StareaPresei.ro

4 comentarii

mircea 25-09-2013 - 14:03

saracu Domn Corleone sa strange lantele in juriul gatului si ghiulele in jurul mainilor,el marele intelept din Balcesti si Basescu din Dorobanti,se vor intalni la UMEDA(jilava) lcu JYJY si vor juca table si popa prostu,intelectuali de rasa-MAIDANEZI

UnUL 25-09-2013 - 16:49

Mirciulică, hoţii, escrocii şi şpăgarii la puşcărie – aşa e bine şi normal. Dar ce ai iarăşi cu Băsescu, puişor? Eşti obsedat rău de tot.

mircea 26-09-2013 - 07:35

am auzit ca a terminat de citit LEVANTUL si m-am gandit ca nu i-ar strica niste jocuri pentru telectuali mai usoare sa nu fie espus la efort ca poate sa-l doara cutia

UnUL 26-09-2013 - 11:35

Bine, Mirciulică, fie cum vrei tu (deşi tot nu înţeleg ce ar căuta Băsescu la Jilava). A propos : tu ai citit Levantul?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult