Acasa Revista Presei Revista presei. Se va sparge curând conducta cu refugiaţi

Revista presei. Se va sparge curând conducta cu refugiaţi

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Napoca News arată că Iohannis s-a-nmuiat şi acceptă cotele de refugiaţi, iar în România se sparge conducta cu sirieni. Dacă e aşa, e un mare scandal.
imigranti refugiati romaniaComisia Europeană arată că Ungaria are dreptul să-şi protejeze frontiera de refugiaţi aşa cum doreşte, spune Bursa. Aşa, deci, dacă Ungaria doreşte să rupă între patru cămile pe cine vrea să-i treacă ilegal frontiera, CE nu are nimic contra!
Noul punct fierbinte al bântuitorilor refugiaţi sirieni prin Europa este Croaţia, iar mesajul croaţilor e simplu şi clar: plecaţi, aici nu este Europa şi nu mai avem locuri, explică Ştirile Pro TV.
Realitatea informează că doi oameni grei din Europa spun că Victor Ponta trebuie să demisioneze. Primul este Joseph Daul, preşedintele PPE. Al doilea este preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum.
PNL depune luni moţiune de cenzură contra Cabinetului Ponta, având ca subiect trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta, explică Digi24.
Primul termen al Dosarului Turceni – Rovinari va fi pe 21 septembrie a.c., spune B1 TV. Se pare că Ponta îşi va vedea visul cu ochii şi în destul de scurt timp va putea să ajungă acolo unde-i este probabil locul.
Adevărul informează că dosarul lui Ponta este pe mâna judecătoarei Alina Ioana Ilie, care l-a condamnat în completul de 5 judecători ăpe Adrian Năstase în Dosarul Trofeul Calităţii.
Procurorii DNA disjung dosare când vor ei, nu când le cere Ponta, mai ales când împricinatul e chiar încă-premierul nost ce nu mai demisionează o dată. Aşadar, din Dosarul Rovinari – Turceni s-a disjuns un nou dosar, care va fi instrumentat în continuare, referitor la conflictul de interese, spune HotNews.
În puşcărie, Sorin Oprescu se ţine băţos şi umblă cu nasul pe sus, plângându-se de condiţiile din închisoare, a aflat jurnalistul Cristian Burcioiu de la Libertatea. Exact la fel a făcut şi Elena Udrea. Există mulţi bucureşteni care stau acasă la ei în condiţii mai proaste decât primarul general suspendat la Tubulatură.
Cel ce se ocupă de antrenarea forţelor ISIS este un ins care a fost antrenat în forţele speciale ale Statelor Unite, relevă Aktual24 – Omar al-Shishani, băiat bun, care înainte să ajungă potentat militar la Rakka a fost şeful trupelor de comando din Georgia, care l-au zăpăcit pe Putin în aşa hal, că l-au făcut să se retragă din majoritatea teritoriului statului de la sud Caucaz. Acest om e cu misiune, nu e de capul lui.
Duminică au loc alageri anticipate în Grecia, conform InCont. Se pare că trendul votului pentru Syriza şi Alexis Tsipras e în scădere, în timp acela pentru Neia Democratia şi Evangelos Meimarakis este în creştere. Vom vedea cât duminică seara.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult