Acasa Revista Presei Revista presei. Sebi Ghiţă, soarta Elenei Udrea

Revista presei. Sebi Ghiţă, soarta Elenei Udrea

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Sebi Ghiţă are motive serioase să se retragă din toate: nu mai are zile multe-n libertate, pentru că i se-apropie funia de par şi va avea soarta Elenei Udrea, pentru că urmează noi dezvăluiri grele de tot, faţă de care deschiderea cu clanul Herţanu a fost numai o încălzire, susţine website-ul Comisarul.

Traian Băsescu: Ghiţă, mai periculos decât Voiculescu

(foto: reportervirtual.ro)

Ponta a sărit imediat din baie, să denatureze viitorul său, ce ar putea fi legat inexorabil de cel al lui Sebi Ghiţă: el zice că, dacă i se face dosar (parcă i s-ar face un dosar comandat politic de cineva, undeva), nu poate rămâne prim-ministru şi că speră, explică Adevărul, ca în 2015 să nu se schimbe Guvernul prin metode judiciare (ca şi cum scopul procurorilor ar fi să se bage în politică).

Softwin ar fi ameţit atât de tare Ghişeul Unic, că l-a făcut praf şi pulbere. Website-ul Ghiseul.ro a fost lansat în anul 2011, la şase ani după ce firma a câştigat contractul, explică Curentul.

ALRO Slatina a fost privatizat în manieră mafiotă de Ponta şi Năstase, având concupiscenţa lui Ovidiu Muşetescu, aduce aminte Puterea, într-un documentar despre felul în care mafia fesenistă a distrus economia României.

La fel s-au petrecut lucrurile şi în anii 90. Există o continuitate în furt, de la cei ce au pus pe jantă IOR, Mecanică Fină, IUGCG Galaţi, Sidex Galaţi, Siderca Călăraşi CUG Iaşi etc. şi cei ce au dat pe daiboj ALRO, Petrom sau Distrigazurile.

Probe ciuciu, faptele penale s-au prescris. Urmaşii hoţilor de atunci ne stropesc acum din maşini tari şi fac parte din Stratos.

S-ar putea organiza emisiun-concurs cu premii, show la o oră de maximă audienţă, cu tema: câte fete are Adrian Sârbu. Scrie despre asta Naţional.

PNL şi-a lansat programul de guvernare, anunţă Curierul naţional. Nici nu mai contează dacă acesta este bun sau nu. Ştim deja ce va spune PSD după ce nu va mai fi la guvernare: că ţara e în haos şi se îndreaptă spre faliment, că urmează noi tăieri de salarii şi pensii. Politicienii veroşi din stânga ultrareacţionară filorusă PSD cu asta se ocupă.

Scena politică se amestecă serios: Monica Macovei şi-a lansat noul partid M10, înainte de înregistrarea la tribunal, anunţă Ştirile ProTV. M10 este, în viziunea noastră, forţa politică nouă cea mai curată care până acum se pregăteşte să intre în arena politică a anului electoral 2016.

România liberă a numărat patru noi proiecte de partide politice care se pregătesc să apară la orizontul anului electoral 2016. Unul este M10, despre care am scris. Celălalt este proiectul lui Daniel Fenechiu, Partidul Naţional Democrat. Aici este oastea de strânsură a lui Dan Diaconescu, independentizată.

Mai e Partidul Progres România al lui Sebastian Ghiţă. Ca să aflăm ce se va petrece cu acest proiect politic, treuie să revenim la primul paragraf. În fine, este Partidul România Noastră, al lui Geoană şi Vanghelie. Puah…

Avangarde, o casă de sondaje dubioasă, a aflat că în perspectiva legislativelor două partide, PSD şi PNL, mai intră în Parlament, în timp ce UDMR şi PLR se află la limita lui 5% – pragul de intrare în Legislativ, explică Ştiri pe surse. Dar PLR nu există… aşa că sondajul e deformat din start. Totuşi, de ţinut minte.

Raed Arafat afirmă, conform EvZ, că, în cazul în care va veni un mare cutremur, în România va fi un adevărat dezastru.

Efectul asasinatului comis asupra lui Boris Nemţov, informează Realitatea.net, a fost că ieri, în centrul Moscovei, chiar lângă locul unde a fost ucis politicianul, au manifestat 70.000 de ruşi.

HotNews enumeră persoanele publice care şi-au sfârşit viaţa din cauza lui Vladimir Putin: în toate cazurile, se bănuieşte că e mâna lui Vova, dar acest lucru nu a putut fi demonstrat până la capăt, pentru că, evident, lipseşte conlucrarea autorităţilor ruse.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult