Acasa Revista Presei Revista presei. Sechestru pe averile lui Ghiţă şi Herţanu

Revista presei. Sechestru pe averile lui Ghiţă şi Herţanu

scris de Florin BUDESCU
116 Afisari

Prietenul premierului, Sebastian Ghiţă, dar şi cumnatul acestuia, Iulian Herţanu, au sechestru pe avere instituit de către procurorii DNA, anunţă Realitatea. Ca şi tatăl Mircea şi fiul Vlad Cosma, conformMediafax.

iulian hertanu ghita sebastian sechestru avereComisia Juridică a Senatului a aprobat, informează Ştirile ProTV, că reţinuţii sau arestaţii preventiv care nu sunt periculoşi, inclusiv cei ce sunt acuzaţi pentru fapte de corupţie, să nu mai fie purtaţi de către poliţiştii de la Judiciar în cătuşe.

Dar cine a spus că acuzaţii de fapte de corupţie nu sunt periculoşi? Probabil că, dacă nu erau politicieni acuzaţi de fapte de corupţie, ci oricine altcineva, nu era nici o problemă care să intre în preocupările aleşilor.

Klaus Iohannis, plecat la Roma, citat de EvZ, spune că e nemulţumit de ceea ce se petrece la ICR. Reamintim că Lilian Zamfiroiu şi-a dat demisia şi se spune că va fi numit ambasador, iar în locul său va veni probabil Radu Boroianu, un apropiat al lui Tăriceanu.

Florin Pogonaru şi Sebastian Ghiţă neagă că doresc să achiziţioneze Ziarul financiar, scrie Bursa. Publicaţia scrie un amplu articol despre zvonurile privind cine doreşte şi acţionează întru falimentarea Mediafax Grup.

Merită citit. Adriane, asta-nseamnă să fii lacom şi fudul: ţi-ai distrus cel mai frumos copil. Cam agramat, se cam scobea în nas, dar era cel mai frumos.

Un profesor de Religie din Braşov le-a distribuit elevilor materiale de propagandă cu caracter homofob de la ASCOR, explică Adevărul. Arhiepiscopia Sibiului va face o investigaţie, iar BOR spune că e o instituţie descentralizată.

Ha! Piramidă de ha. S-a descentralizat mall-ul de SRL-uri condus de domnul Daniel Ciobotea. Şi ca să fie clar: nu e bun nici cu excesele homofobe,, care îndeamnă la ură, dar nici cu discriminarea pozitivă agresivă a homosexualilor nu e bine.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a realizat o aplicaţie cu ajutorul căreia poate localiza un apelant cu o precizie de 20 de metri, dar… suntem în România, ce Dumnezeu, deci STS nu o poate folosi! A consemnat Gândul.

Şobârlani neidentificaţi de Baltica umblă nestingheriţi prin apele teritoriale ale unor state. De exemplu, acum paza de coastă finlandeză a tras niscaiva focuri de avertizare la un presupus submarin, anunţăHotNews.

Presupus rusesc. Nimic nu e sigur. Putin e ofiţer de servicii secrete, nu militar de armată. Ciudat, dar partidul care a câştigat alegerile din Finlanda nu doreşte ca statul să adere la NATO.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult