Acasa Revista Presei Revista presei. Secretele lui Ovidiu Silaghi

Revista presei. Secretele lui Ovidiu Silaghi

scris de Florin BUDESCU
16 afisari

România liberă: Secretele lui Silaghi ţin USL în şah „Oficial, subiectul Ovidiu Silaghi va fi discutat de conducerea PNL de abia săptămâna viitoare (reamintim că preşedintele Crin Antonescu este în continuare în vacanţă). Totuşi, liberalii iau în calcul să renunţe la susţinerea lui Silaghi şi să-l propună drept ministru pe Cristian Ghibu, secretarul de stat lăsat de Victor Ponta să conducă efectiv ministerul pe perioada interimatului. Despre Ghibu se ştie că este un apropiat al ex-ministrului Relu Fenechiu”

GândulMiza şpăgii pe care Nelu Iordache i-ar fi dat-o lui Ovidiu Silaghi. Discuţii în camera cu aparate de bruiaj, intermediate de un fost şef al „Doi şi-un sfert” „Procurorii au cerut aviz Parlamentului pentru începerea urmăririi penale a fostului ministru liberal, care ar fi pretins şi primit de la omul de afaceri Nelu Iordache 200.000 de euro ca să nu se rezilieze contractele pe care firma sa, Romstrade, le avea cu CNANDR”

Cronica română: USL va veni cu o nouă propunere la Transporturi. În 45 de zile! „Premierul Victor Ponta a precizat, luni, că preşedintele Traian Băsescu trebuie, conform Constituţiei, să numească noul ministru al Transporturilor în interiorul termenului de 45 de zile, cât este interimatul pe care îl asigură el, arătând că USL va avansa nominalizarea până expiră termenul”

Naţional: Revolta social-democraţilor, înăbuşită cu sânge rece în octombrie: Ponta pregăteşte zeci de execuţii în PSD „Se încearcă întrunirea de urgenţă, pentru data de 26, luna aceasta, a Comitetului Politic Executiv al PSD. Întâlnirea greilor din partid, in frunte cu noua garda din jurul lui Victor Ponta, ar urma să aibă loc departe atât de ochii presei, cât şi de ai activiştilor simpli de partid, pe un ponton din Delta Dunării. Iar singura menire a CPEx-ului este de a forţa organizarea de alegeri în luna octombrie la mai multe organizaţii colaterale din partid”

EvZ: Noua strategie media a USL: Despre economie – 1%, despre Băsescu – 99% „Ca să îngroape mediatic deteriorarea economiei şi să stopeze trendul ascendent al preşedintelui, strategii puterii i-au sfătuit pe liderii USL să reactiveze campania negativă la adresa lui Traian Băsescu şi a Elenei Udrea”

Curentul: Antenele lui Felix fac din nou presiuni în cazul Sorin Alexandrescu „Televiziunile lui Felix Voiculescu încep iar procedurile de presiune asupra Justiției, așa cum de altfel a remarcat și Comisia Europeană în ultimul raport MCV pe justiție. Postul de televiziune Antena 3 cere infirmarea ordonanţei de urmărire penală emisă împotriva sa în dosarul de şantaj al lui Sorin Alexandrescu, considerând că aceasta este «neîntemeiată și fără susținere în realitatea obiectivă»”

Adevărul: Ponta îi ţine socoteala lui Băsescu „Pactul de coabitare dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta este din nou la răscruce, după ce şeful Executivului a anunţat că taie zilele din calendar până când Traian Băsescu va pleca de la Palaltul Cotroceni. Premierul Victor Ponta a calculat: mai are de guvernat 68 de săptămâni cu Traian Băsescu la Cotroceni”

Puterea: Estul României, în zona minată pe harta seismică a Europei „O echipă internaţională de experţi, printre care şi cei români, au realizat o hartă a Europei în ceea ce priveşte riscul seismologic. Ţara noastră ocupă un loc fruntaş în ceea ce priveşte pericolul, iar directorul onorific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului, Gheorghe Mărmureanu, afirmă că Vrancea este punctul central al viitoarelor cutremure, putând să se consemneze mişcări de până la 9,5 grade pe scara Richter”

Bursa: Directorii Băncii Transilvania îşi vând din acţiunile TLV „Trei dintre directorii Băncii Transilvania (simbol TLV) şi-au vândut, săptămâna trecută, din acţiunile TLV deţinute, conform unor rapoarte transmise Bursei de Valori Bucureşti”

Curierul naţional: Europa a ieşit din recesiune. Ce urmează? „Cifrele ce confirmă o relansare a eurozonei în T2 relevă în acelaşi timp că, din cele 27 ţări UE,  Bulgaria, Spania, Grecia, Suedia, Italia, Olanda şi Cipru rămân totuşi în recesiune. O bună parte a analiştilor europeni manifestă prudenţă în aprecierile referitoare la evoluţiile economice următoare. Progresele din ultima vreme sunt încă afectate de probleme greu de soluţionat în ceea ce priveşte şomajul, datoriile, competitivitatea”

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-08-2013 - 16:40

“Pactul de coabitare dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta este din nou la răscruce, după ce şeful Executivului a anunţat că taie zilele din calendar până când Traian…..”

http://baselandia.wordpress.com/2013/07/18/love-is-in-the-bas/coa-bitii1/

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult