Acasa Revista Presei Revista Presei. Securiştii lui Ghiţă schimbă tabăra?

Revista Presei. Securiştii lui Ghiţă schimbă tabăra?

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Securiştii lui Ghiţă par a face jocurile în PSD acum pentru Victor Ponta, dar un website bine informat, Comisarul, despre care nu se ştie exact cui aparţine şi care oferă o mulţime de informaţii interesante, afirmă că securiştii lui Ghiţă schimbă tabăra, iar Liviu Dragnea e p’afarist când vorbeşte ce spune.

Revista Presei. Securiştii lui Ghiţă schimbă tabăra?

Revista Presei. Securiştii lui Ghiţă schimbă tabăra?

Dar cine sunt securiştii lui Ghiţă şi, dacă schimbă tabăra, în ce tabără se mută?, pentru că din textul publicat nu se înţelege clar acest lucru. Şi, mai ales, este corect să vorbim despre “securiştii lui Ghiţă” sau despre Seby al anumitor securişti? Că parcă se repetă povestea cu Sorin Ovidiu Vântu.

O analiză Bursa afirmă că dosarul deschis de DNA pentru Lotul Hrebenciuc deschide cale largă pentru Lotul Verestoy. În joc sunt ilegalităţi din domeniul forestier, Kerestoy ştie (se pare) care.

Există un fenomen pe care l-am constatat cu oroare la Dan Voiculescu şi îl regăsim la Viorel Hrebenciuc. EvZ face o ştire de întâmpinare la legătura cu faţete penale dintre Viorel şi Andrei Hrebenciuc. Iar aici e legătura: dacă tu eşti ticălos, mafiot, pentru Dumnezeu, de ce ţii ca şi progenitura ta să fie asemeni ţie?

Şi pentru că venea ca nesimţitul cu maşina din Occident şi spera, în tupeul lui de interlop nedovedit încă în Justiţie, că va ajunge aligant la Bucureşti, îşi va parca Bucifalul în faţa DNA şi se va duce la procurori ca floricica, procurorii l-au luat frumuşel de subbraţ din traseu şi au urgentat lucrurile, informează Curentul. Măi, nene, te crezi în Ţara lui Iliescu, în care interlopii umblau cu infracţiunea-ncovârligată-n coadă şi ajungeau şefi de servicii?

Adriana Ţicău, fost cel mai bun europarlamentar al PSD, fost vicepreşedinte al Comisiei TRAN, avea biografia încărcată, gălăţenii ştiu de ce. Probabil că de aceea nici nu a mai candidat la europarlamentare, în această primăvară. La originile sale, Adriana fusese promovată de liderul PSD Galaţi, Dan Nica, pe când era un analist programator pe la o societate gălăţeană de profil.

Din nimfetă cu cosiţe aurii, Adriana a devenit un tânăr om politic, dat de exemplu, pe vremea lui Năstase, pentru ingenuitatea ei competentă. Ce aflăm acum de la Curierul naţional? Care este preţul de a intra în politică pe poarta PSD: eşti implicată în Dosarul licenţelor Microsoft.

Mircea Lucescu ar urma să fie numit antrenorul Naţionalei României, până în vară antrenând în paralel Şahtior şi pe tricolori, explică Naţional. Ceea ce spuneam de ani de zile că trebuie să se întâmple în această postare se pare că se petrece acum. Rinat Ahmetov a fost atât de fericit de desfiinţarea lui BATE Borisov de către Şahtior, că îl lasă pe Lucescu sr. să facă dubla.

Norocul nostru e, într-un fel, că există băiatul rău Magyarorszag, care, cum-necum, că noi încă îl avem pe Băsescu preşedinte, ne ia faţa cu prostiile pe care le face. Acum încearcă să legifereze la Budapesta că poate bypasa UE cu Gazprom, conform HotNews. Este asolut incredibil. Socialiştii bulgari nu au îndrăznit să facă asta.

După Al Qaeda, următorul terorist global care sparie gândul este Statul Islamic. Ieri a atacat sediul Parlamentului Canadian din Otawa şi un Memorialul Eroilor, explică România liberă. Pericolul atentatului terorist devine global, ubicuu.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult