Acasa Revista Presei Revista presei. Şeful SRI şi asaltul Internetului

Revista presei. Şeful SRI şi asaltul Internetului

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Gandul: INTERVIU CU GEORGE MAIOR. Şeful SRI vorbeşte despre “războiul minţii”, “asaltul Internetului” şi susţine că “politicul primeşte informaţia şi trebuie să o transforme” „”Sunt mii de nuanţe într-un război al minţii. Secretul de stat este noţiunea fundamentală cu care operăm. Politicul primeşte informaţia şi trebuie să o transforme”, a declarat şeful SRI”

George Maior, directorul SRIBursa: Vânătoare reciprocă Băsescu-Vîntu „SOV a declarat, ieri, pe holul tribunalului unde se judecă procesul în care este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa: „Acest proces nu are nicio legătură cu justiţia, este doar consecinţa luptei mele directe cu regimul Traian Băsescu. Domnia sa a început o vânătoare împotriva mea folosind toate instituţiile coercitive. Începând de azi, am început şi eu vânătoarea împotriva lui şi a celor care îl sprijină„.”

Curentul: Vîntu declară război la cinci milioane de români „„Deci, este război, dragă prietene! Cu domnul Băsescu şi cu gaşca lui de sugători de p…ă ne comportăm ca la război“, îi spunea Sorin Ovidiu Vîntu, în urmă cu un an, unuia dintre sclavii săi din fruntea Realitatea TV, după ce tocmai primise vizita Fiscului”

EvZ: „Concursul” pentru premier, amânat 10 zile „Traian Băsescu a dat peste cap calculele PDL-iştilor care-l vedeau conservat la Palatul Victoria pe Emil Boc, trântindu-le în faţă că menţinerea actualei formule echivaleză cu îngroparea partidului şi pierderea guvernării”

Gandul: Povestea unei crize politice care s-a fâsâit. Lista completă a premierilor daţi la bursa zvonurilor „Traian Băsescu a avut ieri o întâlnire cu deputaţii şi senatorii PDL pentru a afla ce părere au aceştia despre înlocuirea lui Emil Boc cu un alt premier din partid sau chiar independent”

Adevarul: Războiul vameşilor: Istoria murdară a unui sistem scăpat de sub control „Dosarul corupţiei din vămi răscoleşte istoria murdară a unui sistem scăpat de sub control. Marius Ungureanu, fost şef la Vama Giurgiu, susţine că i-a dat bani lui Vasile Marica timp de şase ani, pentru a câştiga bunăvoinţa liderului de sindicat.”

Romania libera: Un fost vameş s-a autodenunţat că i-ar fi dat şpagă liderului de sindicat Vasile Marica. Ce dezvăluie cazul Marica „Autodenunţurile vameşilor, care susţin că erau obligaţi să ia şpăgi pentru a-şi putea plăti taxa lunară de protecţie către liderul sindicatului SED LEX, Vasile Marica, întregesc radiografia corupţiei sistemice de la graniţele ţării şi dezvăluie complicităţile dintre politicieni – şefii instituţiilor statului şi ai sindicatelor – contrabandişti şi traficanţi”

Curierul national: Ieşim din recesiune? „Economia României a scăzut cu 1,2% anul trecut, dar în trimestrul IV a înregistrat o creştere de 0,1%. Cabat: Ieşirea din recesiune se va produce în primul trimestru din acest an, când economia va creşte iar. Nicolescu: Faptul că am avut o creştere arată că economia s-a stabilizat şi următorul pas este relansarea”

Capital: Cel mai nou model Dacia se va numi Popster şi va fi lansat în 2012 „Constructorul autohton Dacia va lansa două noi modele anul viitor, un automobil de familie şi un vehicul comercial, conform publicaţiei franceze Automobile Magazine.”

StareaPresei.ro

1 comentariu

urbos 16-02-2011 - 08:13

Apropo deontologii, ce mai e bre cu Nicolae Popa, nu-l mai aduce secatura securista Base in fata Justitiei? S-a ratacit in drum spre Romania?
Si Hayssam cum se mai simte?
Ies din scorburi limbistii de cate ori imputitul de la Cotroceni arunca o fumigena, ca s-o propage ca niste slugi ordinare ce sint. Acuma au uitat de Popa, grohaie despre Marica…
Noroc cu machii si valverzii ca sa inghita excremente d-astea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult