Acasa Revista Presei Revista presei. Seres: Voiculescu, dement

Revista presei. Seres: Voiculescu, dement

scris de Ziua Veche
59 afisari

Dan VoiculescuCurentul: (stenograma) Şereş: „Voiculescu e dement!“ „Fost ministru al Economiei în guvernul Tăriceanu şi protejat al lui Dan Voiculescu, Ioan Codruţ Şereş îşi dezamăgeşte crunt, dar în mod secret, binefăcătorul.”

Financiarul: Anuntul prezidential de incepere a crizei a schimbat trendurile presei. „Audientele televiziunilor de stiri au urcat vertiginos, vanzarile cotidienelor au scazut dramatic”

Adevarul: Mărieş: Iliescu a semnat un decret prin care schimba pedeapsa Ceauşeştilor/ Iliescu: O făcătură ordinară. „Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost acuzat că în 25 decembrie 1989, ziua în care Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost executaţi, ar fi emis un decret prin care le comuta pedeapsa în închisoare pe viaţă.”

EvZ: IPOTEZĂ-ŞOC: A vrut Iliescu să oprească execuţia Ceauşeştilor? „Pe 25 decembrie ’89, Ion Iliescu ar fi semnat un act de comutare a sentinţei în procesul Ceauşeştilor. Veridicitatea documentului e contestată vehement de fostul preşedinte.”

Curierul national: Uniunea Europeană negociază cu SUA anularea vizelor pentru România, Polonia, Bulgaria şi Cipru. „Anularea vizelor de călătorie în Statele Unite pentru cetăţenii din România, Polonia, Bulgaria şi Cipru se află pe agenda întâlnirii bianuale UE-SUA în domeniul Justiţiei şi Afacerilor Interne, care se desfăşoară miercuri şi joi la Washington, se arată într-un comunicat al Comisiei Europene (CE)”

Romania libera: Gaddafi: Fobii, flamenco şi infirmiera „blondă voluptuoasă” „Cu ultimele telegrame diplomatice americane, WikiLeaks ne poartă înăuntrul lumii bizare a liderului libian, Muammar al-Gaddafi. Excentricul colonel este descris de diplomaţii americani drept „infantil”.”

StareaPresei.ro

3 comentarii

Cercul 01-12-2010 - 18:12

Constructia socialismului si dictatura clasei muncitoare. Marirea numarului de locuri la facultatile tehnice si transformarea scolilor generale in scoli de ucenici.

Mos Grigore 02-12-2010 - 06:38

Ti se pare normala situatia asta, cu toti absolventii de liceu facuti studenti, dar fara sa invete ceva ?

Cercul 02-12-2010 - 09:11

Romania are nevoie de cat mai multi oameni cu facultate. Sunt probleme stringente de rezolvat, este nevoie de mai multi savanti, mai multi ingineri. Avem de nevoie de o lume mai frumoasa, pentru asta sunt necesari mai multi umanisti(artisti, scriitori, psihologi, sociologi). Standardul de viata trebuie sa creasca si asta nu se poate decat atunci cand un om produce mai mult. Un om cu facultate va produce mai mult decat unul ce-si foloseste mainile. Iar cat poate produce un om determina potentialul militar, timpul liber, puterea de cumparare, gradul de fericire Intr-o tara in care numai cei cu bani sau o minoritate urmeaza o facultate(cum e in SUA) pentru o scoala in minus trebuie construita o puscarie in plus.
Eu sunt pentru invatamantul superior accesibil tuturor. In din punct de vedere pedagogic sunt adeptul lui Makarenco, orice om poate fi educat in asa fel incat sa exceleze in domeniul in care a fost pregatit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult