Acasa Revista Presei Revista presei. Severin – fals in declaratia de avere

Revista presei. Severin – fals in declaratia de avere

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Adrian Severin – fals în declaraţia de avere „Europarlamentarul român Adrian Severin nu numai că este pe marginea carierei sale politice la nivel internaţional, dar se află şi într-o situaţie destul de gravă în ceea ce priveşte declararea veniturilor sale la multele firme private în care acţionează pe diverse poziţii”

Adrian Severin si declaratia de averePuterea: ”Afacerea Adrian Severin” nu este caz de lobby” Preşedintele Asociaţiei Registrul Român de Lobby (ARRL), Laura Florea, ne-a declarat că, în cazul „Adrian Severin”, este vorba despre un demers jurnalistic, şi nu unul de tip lobbyist”

Adevarul: Severin şi-a dat pedeapsa minimă, cu suspendare „Adrian Severin a ales doar să se autosuspende din funcţiile politice deţinute la Bucureşti”

ZF: Petrom a câştigat un miliard de euro pe Bursă de la începutul anului „Cu câteva luni înainte ca statul să vândă 9,84% din companie pe Bursă, acţiunile Petrom au depăşit pragul de 0,4 lei”

Gandul: Seful Google România: „La noi, pierdem foarte multă energie în a dezbate în public problemele în loc să ne focalizăm pe ce avem de făcut şi să o facem bine”

Bursa: Ultima greşeală a lui Gaddafi „Lumea se schimbă şi se va schimba din temelii, în raport cu ceea ce a fost pînă acum. O lume a cărei „logică de putere” lasă mult în urmă aranjamentele „războiului rece” şi chiar pe cele ale perioadei istorice deschisă de cele două războaie mondiale ale secolului XX. Neputinţa sau refuzul de a gîndi în aceşti termeni prezentul şi viitorul a fost ultima greşeală a lui Gaddafi.”

EvZ: Libia: războiul care a pus capăt ezitărilor Occidentului „Soluţia militară, aleasă după multă indecizie, exprimă poziţia Vestului faţă de revoltele din lumea arabă. Libia e crucială pentru schimbările din regiune, iar rebelii trebuie să învingă”

Financiarul: Relansarea economiei lumii, incetinita de evenimentele din Japonia si lumea araba „Lumea devine un loc tot mai infiorator”, se plangea, recent, economistul-sef al Deutsche Bank, Torsten Slock, comentand, pentru „Wall Street Journal”, ultimele evenimente din Africa de Nord, Orientul Mijlociu si Japonia”

Romania libera: TEPCO a falsificat rapoarte de control „Nori de fum alb deasupra centralei de la Fukushima au dus ieri la o nouă alertă, în timp ce TEPCO se află pe banca acuzaţilor pentru că a falsificat rapoarte de control al instalaţiilor”

Curierul national: Piaţa rezidenţială din România îşi va reveni când preţurile vor fi mult mai jos „Cu toate că în 2010 preţurile locuinţelor au scăzut cu 10% faţă de anul anterior, pentru a putea vinde dezvoltatorii trebuie să opereze reduceri semnificative şi în 2011”

StareaPresei.ro

4 comentarii

u s 22-03-2011 - 08:00

Cacat.

jan dinu 22-03-2011 - 08:03

Bah fii atent cum scrii ,se intelege ca tu esti …
JD-USA

zeitgeist 22-03-2011 - 16:36

LUMEA E INFIORATOARE PENTRU CAPITALISTII PROFITORI CACI ‘PACEA’ SCLAVAGISTA E MEDIUL PERFECT PT IMBOGATIRE! RAZBOIUL ESTE SI EL DAR DOAR PENTRU COMPANIILE CARE PRODUC MOARTEA!

Banatanul 23-03-2011 - 04:14

Fapta Euro Parlamentarului A. Severin nu este una neobisnuita din contra este modul legal prin care orice parlamentar isi cistiga comoditatea vietii private. De cind parlamentele lumii sunt ocupate de Proletari si Burghezi acestia traiesc din acest fel de comert al influientei fara ca cineva sa sufle cum stau lucrurile.

Burghezii si Socialisti de-opotriva cu afaceri, cumpara influienta celor de la putere pentru a introduce proiecte de legi avantajoase pentru afacerile lor private in parlament. In oricare parlament din lume se intimpla acelasi lucru ca urmare a Revolutiilor de la Paris, Pasoptiste si Bolsevice.

Razvratitii Proletari si Burghezi (Socialisti, Social-Democrati, Democrati si Liberali) nu pricep ca nici o revolutie nu a adus ceva bun omului ci numai hotii, santaj, constringeri, crima, ura si dispret fata de aproape.
Uniunea Europeana nu va rezista cu un parlament format din Proletari si Burghezi.

Uniunea Europeana va fi o Uniune de Regate si din care va face parte si Regatul unit al Romanilor.

Aceasta uniune va fi condusa de cea mai longeviva Dinastie Imperial Europeana si Binecuvitata de Dumnezeu, Casa de Habsburg.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult