Acasa Revista Presei Revista presei. Severin? Spaga? Insula Serpilor?

Revista presei. Severin? Spaga? Insula Serpilor?

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Curentul: Cât şi-o fi luat şpagă Adrian Severin pentru cedarea Insulei Şerpilor? „De cåteva zile Adrian Severin ţine capul de afiş al ştirilor după ruşinoasa sa dare în vileag de către ziariştii britanici care l-au prins cu şpaga în gură”

Adrian Severin si spaga in UEEvZ: Severin, clasic românesc: Nu pleacă nici dat afară „Socialiştii europeni i-au pus în vedere să părăsească Parlamentul European. Victor Ponta i-a cerut şi el să renunţe la mandatul de europarlamentar. Şi Ion Iliescu i-a transmis că s-ar impune o demisie”

Romania libera: Interviu cu Valeriu Stoica, vicepreşedintele PDL Blaga s-ar putea alătura echipei Boc chiar înainte de alegeri „Vicepreşedintele PDL, Valeriu Stoica, a argumentat în interviul pentru România Liberă de ce îl susţine pe Emil Boc pentru un nou mandat în fruntea PDL: fiindcă este o soluţie de mijloc între reformiştii radicali de tipul Monicăi Macovei şi tradiţionaliştii de tipul Vasile Blaga”

Adevarul: Fregata Regele Ferdinand – bună doar de blocadă, nu şi de luptă „Fregata de tip 22 Regele Ferdinand, pe care România o trimite la războiul din Libia, nu este echipată pentru a face faţă unei misiuni de luptă în teatrul de operaţiuni”

ZF: Isărescu le dă un bonus de 8 mil. euro lunar celor cu credite în valută „Românii plătesc lunar rate de 233 de milioane de euro la creditele în valută, care la cursul actual de 4,14 lei/euro înseamnă cu 33 de milioane de lei (8 mil. euro) mai puţin decât în decembrie, când cursul era 4,28 lei/euro”

Curierul national: Tipărire să fie, dar s-o ştim şi noi! „Inflaţia de 7-8% nu trebuie să fie surprinzătoare, având în vedere că masa monetară în circulaţie a crescut în ultimul an cu 10,8%. Călin Rechea: BNR a trecut la tipărirea directă. Adrian Vasilescu: Mişcările înregistrate în numerar nu pot să determine inflaţia”

Bursa: Euro a atins cursul maxim al ultimelor cinci luni faţă de dolar „Euro s-a apreciat ieri, pe pieţele externe, atingând cursul maxim al ultimelor cinci luni faţă de dolar, pe fondul speculaţiilor potrivit cărora Banca Centrală Europeană (BCE) va majora dobânzile luna viitoare, ca să ţină în frâu inflaţia”

<a href=”http://www.stareapresei.ro/” target=”_blank”><strong>StareaPresei.ro</strong></a>

1 comentariu

Ciu Huhu 23-03-2011 - 20:11

Evreii stapini ai mass media au scos repede din presa articolele critice la adresa evreiilor, in trecut ca de obicei, la fel acum privitor la evreul lor din P.E., Adrian Severin!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult