Acasa Revista Presei Revista presei. Sex şi servicii secrete la Guvern

Revista presei. Sex şi servicii secrete la Guvern

scris de Florin BUDESCU
29 afisari

Potrivit informaţiilor confidenţiale ob ţinute de Evenimentul Zilei, Dan Mihalache a fost demis după intervenţia unui serviciu secret.

EvZ: Sex şi servicii secrete la Guvern „Secretarul general adjunct al Guvernului a fost demis la sugestia unui serviciu secret. În locul său a fost adusă o tânără cu trecut controversat, Dan Mihalache a fost demis după intervenţia unui serviciu secret. Aflat la Bruxelles, premierul Victor Ponta s-a mulţumit să critice declaraţiile anti-americane ale lui Mihalache, dar nu a explicat clar motivele pentru care l-a schimbat. „

Adevărul: Andreea Lambru, la 27 de ani, şefă la vistieria Guvernului, după ce l-a înlocuit pe incompatibilul Dan Mihalache ”Tânăra liberală Andreea Lambru a fost numită secretar general adjunct al Guvernului, în locul incompatibilului Dan Mihalache”

Gândul: Mihai Răzvan Ungureanu: Ponta nu va mai fi premier după alegeri, nu participă la anumite zile de naştere ”Domnia sa sigur ştie. (…) Luaţi-o ca o anecdotă. Ce se întâmplă în cadrul USL pune semne de întrebare despre cum va reuşi să reziste USL după 9 decembrie”

România liberă: Horia Georgescu, într-un interviu pentru Reuters: ANI, supusă celor mai agresive presiuni de la înfiinţarea agenţiei “Presiunile politice pe care le-am vazut recent sunt cele mai agresive de la înfiinţarea ANI. Acestea vizeaza descurajarea şi intimidarea anchetelor pe care agenţia le are în desfăşurare”

Curentul: Fostul ministru liberal Tudor Chiuariu riscă 15 ani de închisoare! “Foștii miniștri ai comunicațiilor și justiției, Zsolt Nagy și Tudor Chiuariu, riscă pedepse cu închisoare în dosarul „Poșta Română“, dacă magistrații Curții de Casație vor da curs solicitărilor de condamnare formulate ieri de procurorul de ședință”

Cronica română: Preşedintele nu se întâlneşte miercuri cu premierul “Şeful statului, Traian Băsescu, a anunţat, prin intermediul purtătorului de cuvânt Bogdan Oprea, că nu a primit solicitare din partea premierului Victor Ponta de a avea o întrevedere miercuri, aceasta urmând a fi stabilită când va fi adresată solicitare, în funcţie de agendele celor doi”

ZF: Porumboiu: La anul va fi mai bine în agricultură ”Primele semne ale anului agricol viitor arată că recoltele de grâu şi rapiţă vor susţine anul viitor creşterea economică, spune Adrian Porumboiu, proprietarul grupului Racova, unul dintre cei mai mari producători agricoli locali”

Bursa: Remus Borza: “Oltchim va intra în insolvenţă cel mai târziu în ianuarie” ”Oltchim va intra în insolvenţă cel mai târziu în ianuarie 2013, după alegeri, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica şi directorul casei de insolvenţă Euro Insol”

Puterea: Oamenii premierului anunţă moartea combinatului: Oltchim, fără viitor „Aceştia au anunţat un viitor sumbru la Oltchim, pentru că revitalizarea combinatului este aproape imposibilă. Premierul Ponta  a avertizat că dacă vor continua acţiunile violente de genul sechestrărilor de persoane, „cu atât o să-i speriem mai mult pe cei care vor să investească, nu doar investitorii strategici, ci şi băncile”

eNaţional: Gică Popescu, Gigi Neţoiu si Jean Pădureanu, recompensaţi cu „suspendare” pentru colaborarea cu DNA! ”Zornăitul de cătuşe cutremură întreaga lume a fotbalului. Iar opinia publică, în care microbiştii au o pondere deloc de neglijat, este şocată de întorsătura neaşteptată din Dosarul Transferurilor. Unde, caz fără precedent în astfel de speţe complexe, după o achitare pe linie, la următorul termen s-au dat condamnări grele”

Curierul naţional: Marc Faber: Lumea occidentală se apropie de revoluţie “Investitorul elveţian spune că peste 5-10 ani în ţările vestice vom avea o debandadă colosală. Băncile centrale şi fiscale agravează lucrurile, jucând un rol de destabilizare în economie”

StareaPresei.ro

2 comentarii

BULA 14-11-2012 - 10:22

Vor sa distruga si Oltchimul, un combinat chimic de importanta vitala pentru Romania. I-au lasat pe securisti sa faca un gauroi financiar de sute de milioane de euro, iar acum se folosesc de acest pretext ca sa demoleze combinatul, o investitie de miliarde de euro.
Jegurile derivate din FSN (agenti in slujba strainilor, multi dintre ei cu bunicii sau parintii veniti din Basarabia, adusi de rusi dupa ’44) au adus Romania in faliment total.

Daca votati USL, inseamna ca sunteti cretini absoluti !

Den Siao Pin 16-11-2012 - 17:32

Bulă, nu mai sunt locuri la Socola?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult