Acasa Revista Presei Revista presei. Sfaturi pentru utilizatorii rețelelor de socializare

Revista presei. Sfaturi pentru utilizatorii rețelelor de socializare

scris de Z.V.
8 afisari

Aniversarea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, declarațiile făcute de premierul Sorin Grindeanu și de președintele PSD, Liviu Dragnea, la Timișoara, afirmațiile președintelui interimar al PNL, Raluca Turcan, prinderea și decesul lui Adrian Hladii, ucigașul fetei de 24 de ani din Oradea, precum și explozia care a avut loc într-un bloc din Galați, dar și rezultatul meciului de fotbal dintre FC Viitorul și FC Steaua din play-off-ul Ligii I sunt principalele subiecte ale zilei de 19 martie.

Poliția Română, sfaturi pentru utilizatorii rețelelor de socializare: Nu dați informații personale, refuzați „provocări” care v-ar putea face rău. Poliția Română le recomandă persoanelor care folosesc rețelele de socializare să nu dea informații personale, să nu posteze fotografii proprii, să nu accepte să se întâlnească direct cu necunoscuți și să anunțe apropiații sau să sesizeze polițiștii dacă persoanele cu care comunică în mediul on-line le amenință, le îndeamnă să consume alcool și droguri sau le trimit „provocări” care le-ar putea face rău, transmite Adevărul.

Ionescu-Quintus s-a adresat colegilor liberali, la aniversarea de 100 de ani: PNL nu moare! Eu am să mor, dumneavoastră o să muriți, dar partidul nu poate lipsi țării. Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, le-a adresat un scurt mesaj colegilor liberali, sâmbătă, cu prilejul ceremoniei dedicate împlinirii a 100 de ani de viață, transmite România Liberă. Quintus a spus că deși PNL trece prin momente dificile și nu „își poate servi țara”, acesta nu trebuie să dispară de pe scena politică. „Am trăit în Partidul Național Liberal momente mult mai grele. Ce face acum Tăriceanu a făcut Radu Câmpeanu, pe care l-am cinstit până la urmă, lovind puternic partidul nostru cu dezbinare. Am avut destule momente puțin favorabile mie, dar am izbutit și aceasta este mândria mea și nu sunt modest să nu o recunosc că am izbutit să refac PNL gândindu-mă așa cum pe vremuri au făcut marii noștri înaintași Brătienii”, a afirmat Mircea Ionescu-Quintus.

PNL își sărbătorește președintele de onoare, Mircea Ionescu Quintus, aflat la un secol de viață. PNL îl sărbătorește, sâmbătă, pe seniorul Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani, ocazie cu care partidul își reafirmă prețuirea pentru acesta, membru al formațiunii de dreapta de peste 80 de ani, scrieEvenimentul Zilei. Șeful statutului, Klaus Iohannis l-a decorat, ieri la Cotroceni, pe președintele de onoare al PNL, cu Ordinul Național „Steaua României” în grad de Ofițer cu prilejul aniversării unui secol de viață.

Sorin Grindeanu: „În 2017 deficitul se menține sub 3%; vor fi atrase 5,2 miliarde euro din fonduri europene”. Deficitul bugetar va fi menținut în acest an la sub 3% și până la sfârșitul lui 2017 vor fi atrase prin finanțări europene 5,2 miliarde de euro, a declarat sâmbătă, la Timișoara, premierul Sorin Grindeanu, conform Bursa. Acesta a afirmat: ”Deficitul bugetar va fi menținut sub 3%, suntem parteneri serioși (ai FMI, n.r.), știm angajamentele luate de țara noastră, ne ținem de ele. Suntem primul guvern care, de exemplu, pe un alt angajament luat de România, și anume 2% pentru Apărare (…), se ține de acest angajament”.

Liderii ALDE nu-l mai vor ministru pe Daniel Constantin. Liderii ALDE apropiați ai copresedintelui Călin Popescu-Tăriceanu vor să creeze o funcție onorifică în partid în care sa fie desemnat Daniel Constantin la Congresul care ar putea avea loc în luna aprilie, notează Puterea. În cazul in care Constantin se va opune organizarii Congresului luna viitoare, nu este exclus ca acestuia să-i fie retras sprijinul politic de catre coalitie, astfel încât să fie nevoit să părăsească postul de ministru al Mediului. Problemele din interiorul partidului sunt tot mai mari, potrivit surselor citate, dupa ce Daniel Constantin s-ar fi opus organizării Congresului în care urmează să se aleagă conducerea unică a partidului în perioada următoare, dorind ca acest lucru să se întâmple în toamnă, susțin surse din ALDE.

Dragnea, despre proiectul legii achizițiilor publice: „În maximum două-trei săptămâni va putea fi lansat în dezbatere publică”. Proiectul legii achizițiilor publice va putea fi lansat în dezbatere în maximum trei săptămâni, urmând ca în Parlament să fie adoptat pe o procedură rapidă, întrucât este nevoie de această lege pentru dezvoltarea României, a declarat sâmbătă, la Timișoara, președintele PSD, Liviu Dragnea, scrie Bursa. El a afirmat: ”După părerea mea, în maximum două-trei săptămâni proiectul de lege va putea fi lansat în dezbatere publică, urmând ca și în Parlament să fie pe o procedură rapidă, pentru că este nevoie pentru toată dezvoltarea României de această lege”.

Turcan: Creșterile salariale ar putea duce la căderea Guvernului. Liderul liberal Raluca Turcan a declarat, sâmbătă la Cluj, că deciziile Guvernului privind creșterile salariale din ultima perioadă sunt în măsură să ducă la un blocaj al administrației, situația putând să „explodeze” în următoarele luni, lucru care ar putea duce inclusiv la căderea Guvernului, conform Jurnalului Național. Președintele interimar al PNL a afirmat că majorările salariale și cele privind pensiile, decise de PSD, trebuie să aibă o susținere, însă Guvernul nu are mai mulți bani, astfel că presiunea cade pe autoritățile locale.

Cristian Bușoi, secretar general al PNL, consideră că PSD distruge echilibrul macroeconomic. PNL trebuie să facă front comun cu USR și Cioloș. Secretarul general al PNL, Cristian Bușoi, a declarat, sâmbătă, că PNL trebuie să lucreze alături de USR și de Dacian Cioloș pentru a contracara măsurile economice ale PSD, întrucât aceste măsuri „aruncă în aer echilibrul macroeconomic al României”, conform România Liberă. Cristian Bușoi a acuzat PSD, într-o conferință de presă organizată la Cluj, că s-a angrenat într-o „cursă contra-cronometru” în care încearcă folosirea de creșteri salariale pentru a distrage atenția de la măsurile luate împotriva justiției.

Orban: Trag un semnal de alarmă și avertizez guvernul să nu se joace cu împărțirea banului public. Liberalul Ludovic Orban a declarat, vineri la Iași, că este necesară alocarea de fonduri prin Programul Național de Dezvoltare Locală în funcție de necesitățile fiecărei comunități în parte și nu pe criterii politice, transmite Jurnalul Național. „Trag un semnal de alarmă și avertizez guvernul să nu se joace cu împărțirea banului public, să nu aloce resursele de la bugetul de stat pe criterii de partizanat politic, să nu aloce acești bani în mod abuziv doar către comunitățile locale conduse de către primarii PSD”, a declarat Ludovic Orban.

Dragnea nu are armă acasă, dar are „un regret” în cazul deputatului AKM. „Eu tot transmit semnale”. După scandalul deputatului AKM, Liviu Dragnea sustine că regretă că „a cedat” când i-a semnat candidatura lui Cătălin Rădulescu, precizând că „tot îi transmite semnale” să demisioneze, însă fără efect, scrie Gândul. Șeful PSD a adăugat că va cere „cel puțin suspendarea” lui Rădulescu. „Nu am armă acasă. Nu e o regulă în PSD. Regret că colegul nostru a avut o asemenea atitudine. Poate regret că am cedat în fața organizației Argeș de a semna candidatura dumnealui pentru acest parlament”, a declarat Dragnea.

Dragnea: PSD nu poate încheia un pact de coabitare cu o persoană. Președintele PSD, Liviu Dragnea, și șeful Guvernului, Sorin Grindeanu, au negat sâmbătă, la Timișoara, existența sau intenția semnării vreunui pact de coabitare ”cu o persoană”, referindu-se la președintele Klaus Iohannis, relatează Jurnalul Național. ”PSD nu poate încheia vreun pact de coabitare sau un protocol cu o persoană. Chiar dacă nu este un partid foarte mare PSD, nu poate încheia cu o persoană. PSD nici măcar nu are așteptări de la președintele Iohannis”, a afirmat Liviu Dragnea.

Firea, despre o eventuală candidatură la președinție: Ar fi o dezamăgire! Grabriela Firea a declarat la postul de televiziune Romania TV că o eventuală canidatură a sa la președinție, așa cum au vehiculat Adrian Năstase sau Liviu Dragnea ar fi o dezamăgire pentru bucureștenii care i-au acordat încrederea, scrie Evenimentul Zilei. „Din tot sufletul îmi doresc să îmi închei cu bine acest mandat la Primăria Capitalei și, dacă bucureștenii vor considera că mi-am făcut bine datoria, dacă suntem sănătoși și liberi, poate să mai iau un mandat”, a afirmat Gabriela Firea a RTV.

Grindeanu, despre discursurile Olguței Vasilescu în engleză și franceză: „Nu se dau examene de limbi străine când ocupi o funcție de ministru”. Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sâmbătă, că apreciază efortul ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, de a susține discursuri în engleză și franceză la ONU, dar a spus că, dacă ar fi fost în locui ei, ar fi ales să se exprime în limba română, transmite Bursa. Prim-ministrul a adăugat, însă, că „nu se dau examene de limbi străine când ocupi o funcție de ministru”.

Gabriela Firea: Cred că Ponta are anumite supărări, dar este bine ca rufele să ni le spălăm în familie. Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat, sâmbătă, la RTV, că Victor Ponta ar trebui să își exprime nemulțumirile în interiorul partidului deoarece „reputația unei familii constă în faptul că nu își spală rufele în public”, scrie Curierul Național. Invitată să comenteze criticile pe care Victor Ponta i le-a adus în ultima vreme președintelui PSD, Liviu Dragnea, Gabriela Firea a spus: „Mi-aș dori să depășească această perioadă în care pare supărat pe unii dintre noi”.

Orban: Dacă îl mai văd mult pe actualul ministru Tudorel Toader o să-mi pară rău după Iordache, cel cu altă întrebare. Liberalul Ludovic Orban, candidat la șefia partidului, a declarat că dacă îl mai vede de multe ori pe actualul ministru al Justiției, Toader Toader, o să ajungă să-i pară rău după Florin Iordache, „cel cu altă întrebare”, afirmând că Toader face parte „din același plan al zonei roșii’, care vrea să pună botniță procurorilor, conform Adevărul. Ludovic Orban a spus, sâmbătă, la Iași, într-o conferință de presă, că „povestea’ cu OUG13 n-a fost o întâmplare și că PSD vrea să pună botniță procurorilor.

Constatarea „curioasă” a lui Grindeanu, după ce a citit rapoartele pe defrișări. Premierul Sorin Grindeanu susține că anul 2016, pe final, „a fost destul de curios”, rapoartele instituțiilor arătând că, în privința industriei lemnului, dar și a tutunului, controalele au scăzut foarte mult, fiind chiar spre zero, relatează Gândul. „Lăcomia și drujbele, tot ce înseamntă defrișări nu poate să oprească o lege. Anul trecut, într-un guvern care nu avea nicio culoare politică, pe ultimele trei-patru luni ale anului, controale si tot ce ține de gestionarea acestui domeniu al lemnului, controalele au scăzut foarte mult, spre zero”, a declarat, sâmbătă, premierul.

Grindeanu: Trebuie întărită echipa noastră de la Ambasada din Italia. Premierul Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, la Timișoara, că trebuie întărită echipa Ambasadei României în Italia și că așteaptă propuneri de la ministrul Teodor Meleșcanu, referindu-se la crearea unui centru de sprijin și asistență pentru persoanele susceptibile traficului și victimele acestuia, cetățeni români aflați în Italia, scrie Cotidianul. ”Legat de Italia, am luat hotărârea de a-l trimite acolo pe ministrul delegat pentru Românii de Pretutindeni Andreea Păstîrnac, care s-a întâlnit cu autoritățile italiene; au convenit să deschidă acest centru (de sprijin și asistență, n.r.)”, a afirmat Sorin Grindeanu într-o conferință de presă.

Premierul Sorin Grindeanu a discutat cu autoritățile timișene despre proiectele despre dezvoltare. Premierul Sorin Grindeanu a anunțat sâmbătă, la Timișoara, că autoritățile locale timișene au avut alocate pentru proiectele din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) I peste 800 de milioane de lei, din care s-au realizat jumătate, și a atenționat ca pentru faza a II-a a PNDL să nu existe proiecte cu suprapuneri de finanțare europeană, transmite Economica.net. ”Autoritățile locale din Timiș au avut alocate peste 800 de milioane de lei pe ceea ce înseamnă PNDL I. Până în acest moment au fost realizate jumătate din lucrări, iar în perioada următoare (…) și celelalte proiecte vor merge spre finalizare, astfel încât decontarea să fie aproape de ceea ce s-a alocat”, a spus premierul.

Anunț șoc pe scena politică: Un nou partid apare în România. Profeția lui MRU, împlinită. Reprezentanții Forței Naționale împreună cu Filialele PRU au decis fuziunea și formare aunui singur partid, stabilind că un congres în acest sens va avea loc în luna iunie a acestui an, scrie Evenimentul Zilei. La întâlnirea de la Târgu Mureș, invitatul special al întâlnirii a fost europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertății, care a salutat unificarea decisă la Târgu Mureș și care a arătat că polul naționalist se înscrie în evoluția curentului patriotic care devine tot mai puternic în Europa.

Ministrul Agriculturii îl laudă pe fiul lui Dragnea că are fermă cu porci și neagă că ar exista vreo legătură între această afacere și proiectul de ordonanță propus chiar de el. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, l-a felicitat pe fiul lui Liviu Dragnea pentru că a ales să intre în afaceri cu porci și a dat asigurări că între acestea și programul de ajutorare a fermelor de porci nu există absolut nicio legătură, potrivit Curierului Național. Daea a susținut, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, că efectivul de porcine a scăzut drastic în România, în condițiile în care țara produce foarte mult porumb, așa că s-a gândit să facă acest program.

Acord italiano-român privind înființarea unui centru de sprijin al victimelor traficului. Demnitarii italieni au exprimat acordul pentru înființarea unui centru de sprijin și asistență pentru persoanele susceptibile traficului și victimele acestuia și crearea unei platforme bilaterale, la care să participe comitetele mixte regionale din Italia, alături de reprezentanți ai autorităților române, informează un comunicat al Ministerului pentru Românii de Pretutindeni (MPRP), potrivit Cotidianul. Înființarea acestui centru a fost propusă de către delegația română condusă de către ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Andreea Păstîrnac, arată MPRP, într-un comunicat.

Criminalul din Oradea a murit. S-a aruncat de la etajul 4 când au intrat polițiștii peste el. Criminalul din Oradea a murit la scurt timp după ce a fost prins de Poliție, anunță Libertatea. Adrian Hladii a fost găsit într-un apartament. Acesta s-a aruncat de la etajul 4, ca să nu fie prins, și a murit la spital.

Explozie puternică într-un bloc din Galați. 19 apartamente au fost distruse și un copil este în stare gravă. Explozie puternică într-un bloc din Galați, din cauza unor acumulări de gaze, scrieLibertatea. Mai multe persoane, printre care și copii, au fost rănite și transportate la spital, iar 19 apartamente au fost afectate, a declarat, sâmbătă seara, purtătorul de cuvânt al ISU, Eugen Chiriță. Din primele cercetări se pare că de vină a fost o acumulare de gaz de la o butelie.

Starea copiilor de la Iași, care au jucat ‘Balena albastră’, este bună. Ei vor fi consiliați psihologic. Cei cinci copii din Iași, care au jucat „Balena albastră” și care s-au asfixiat, se simt mai bine, însă vor primi consiliere psihologică în spital, scrie România Liberă. Vineri seară, au fost audiați la Poliție mai mulți profesori ai Școlii „Veronica Micle” din Iași, polițiștii urmând să discute și cu elevii participanți la joc, după externarea acestora din spital. Medicul Cătălina Ionescu, din cadrul Spitalului de Copii „Sfânta Maria’ din Iași, a declarat că toți cei cinci copii aduși vineri la această unitate de la Școala gimnazială Veronica Micle se simt bine, sunt conștienți și cooperează cu medicii.

Jocul mortal Balena Albastră a fost identificat în 3 județe și în Capitală. Jocul Balena Albastră a făcut deja victime și în România. Supranumit și „Călăuza adolescenților spre moarte” este deja practicat în cel puțin patru județe din România avertizează Gigel Lazăr, președintele executiv al Centrului Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului (CIADO) România, relatează Curierul Național. Acesta trage un semnal de alarmă și le cere autorităților să acționeze până nu e prea târziu în condițiile în care în Republica Moldova, Rusia, Ucraina și alte țări din jur numărul sinuciderilor în rândul adolescenților din cauza acestui joc a crescut îngrijorător.

Femeia care a intrat cu mașina în poarta din fața Guvernului, cercetată pentru distrugere și evaluată psihiatric. Femeia care a intrat cu mașina în poarta din fața Guvernului, după ce a trecut printre protestatarii din Piața Victoriei este cercetată pentru distrugere și evaluată psihiatric, în spitalul în care a fost internată în urma incidentului care a avut loc vineri seară, scrieAdevărul. Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca, a declarat sâmbătă că în cazul incidentului din Piața Victoriei a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de distrugere.

1,5 tone de tutun și bunuri de 2,4 mil. lei — confiscate de poliție de la începutul anului. Poliția Română a ridicat și confiscat aproape 12.000.000 de țigarete, circa 1,5 tone de tutun și a indisponibilizat bunuri în valoare de aproape 2,4 milioane de lei, în urma acțiunilor desfășurate pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu tutun, în primele două luni ale anului, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), conform Capital. Poliția Română acționează la nivel național pentru prevenirea și combaterea contrabandei cu țigarete și tutun.

ANM: Cod galben de ploi și vânt puternic în mai multe zone ale țării. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenționare Cod galben de ploi însemnate cantitativ și vânt puternic în vestul, centrul și nordul țării, respectiv de ninsori viscolite în zona montană înaltă, valabilă până duminică seara, transmite Capital. Potrivit meteorologilor, în perioada 18 martie, ora 18:00 — 19 martie, ora 20:00, în vestul, centrul și nordul țării va ploua pe arii extinse, iar în restul teritoriului ploile, mai ales averse, se vor semnala local.

ANAF: Până pe 15 aprilie aplicăm noul plan de creștere a colectării. Fiscul va implementa, până pe 15 aprilie, o serie de măsuri menite să îmbunătățească colectarea la buget a taxelor și impozitelor, a declarat Bogdan Stan, noul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit Capital. „Este vorba despre dezvoltarea unui mecanism de îndrumare a contribuabilului, în urma căruia cu toții avem de câștigat, atât ANAF că instituție, pentru că vom conta pe încasări mai mari, cât și contribuabilul, care va putea să-și achite obligațiile fiscale mult mai ușor”, a spus Bogdan Stan.

Românii și-au dublat investițiile în euro, în cinci ani. Românii și-au dublat investițiile în euro, în cinci ani. Potrivit lui Lucian Anghel, președintele Bursei de Valori București, investitorii pe piața de capital și-au dublat investițiile, randamentul brut fiind de 97%, din 14 piețe analizate România situându-se pe locul al doilea din acest punct de vedere, transmite Libertatea. „Românii și-au dublat, în euro, investițiile în cinci ani. Randamentul este de 97% în euro, luând în calcul și dividendele. Am analizat 14 indici regionali, i-am transformat în euro, conform datelor Bloomberg, și comparăm mere cu mere, fiindcă degeaba comparăm zloți cu lei, cu coroane cehești, cu forinți și cu euro”, a explicat Anghel.

Lucian Anghel: Piața de capital are nevoie de listarea Hidroelectrica pentru a trece la statutul de piață emergentă. Listarea Hidroelectrica este necesară pentru ca piața de capital din România să fie promovată la statul de piață emergentă, iar principalul beneficiar de pe urma acestei promovări va fi tocmai statul român, a declarat sâmbătă Lucian Anghel, președintele consiliului de administrație al Bursei de Valori București, la cea de a 6-a ediție a Forumului Investitorilor Individuali, informeazăEconomica.net. În prezent, pe lista companiilor necesară pentru promovarea României de la statutul de piață de frontieră la una emergentă sunt eligibile companiile OMV Petrom, Romgaz, Banca Transilvania.

România printre destinațiile atrăgătoare pentru francezi la Salonul Turismului de la Paris. România, alături de Finlanda și Columbia, se numără printre atracțiile Salonului de Turism de la Paris, eveniment care se încheie duminică, conform unui material publicat de Le Figaro, transmite Economica.net. Evenimentul, ajuns la cea de-a 42-a ediție și desfășurat la Porte de Versailles, a atras peste 100.000 de vizitatori care au avut de cântărit o ofertă ce a cuprins peste 500 de destinații de vacanță. Dintre acestea, destinațiile din America de Sud — în special Peru, Columbia, Costa Rica și Cuba — dar și din România au trezit interesul publicului francez.

Ileana Ciuculete, condusă pe ultimul drum. Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a fost condusă sâmbătă pe ultimul drum, relatează Cotidianul. Sute de oameni s-au adunat la Cimitirul Străulești, acolo unde a avut loc procesiunea funerară. Slujba de înmormântare de la Biserica Costească din Chitila a fost oficiată de patru preoți.

Căsăpiți! Viitorul rupe tradiția negativă a ultimelor meciuri cu Steaua și o învinge de o manieră categorică, 3-1. Așteptarea a luat sfârșit pentru Gheorghe Hagi, notează Gazeta Sporturilor. A reușit în sfârșit să-și învingă fosta echipă, obținând o victorie fulminantă în fața Stelei, scor 3-1. Florin Tănase a fost primul care a pus în pericol poarta Viitorului, cu un șut elegant de la 20 metri, care s-a dus puțin peste poarta lui Rîmniceanu.

Atac la Andone? Declarații tari făcute înainte de Dinamo — CSU Craiova: „Noi avem un dezavantaj față de rivale!” La conferința de presă de azi, Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre pregătirea fizică a elevilor săi și a spus că echipa alb-roșie are un dezavantaj față de rivale, conform Gazetei Sporturilor. „Eu nu mi-am pregătit echipa ca alții, ca jucătorii să atingă vârful de formă în play-off. Eu trebuie să lucrez tare cu ei și trebuie să încercăm să ajungem la nivelul lor”, a spus Contra la conferința de presa.

Vești îngrijorătoare pentru Silviu Lung după accidentarea din meciul cu CFR. Daum a ales cine-i va lua locul pentru meciul cu Danemarca. Silviu Lung a ieșit accidentat în meciul dintre CFR Cluj și Astra, încheiat 3-2, iar veștile primite de goalkeeper de la medici nu au fost deloc bune, scrie Gazeta Sporturilor. Transportat imediat de ambulanță la spital, Lung s-a ales cu un traumatism cranian și va pierde cu siguranță meciul cu Danemarca din preliminariile CM 2018.

Moment special pentru Cristina Neagu! Cea mai bună handbalistă a lumii va fi premiată înainte de meciul amical România — Spania. Handbalista Cristina Neagu, desemnată cea mai bună jucătoare a anului 2016 și inclusă în Cartea Recordurilor, va fi premiată, duminică, la Sala Dinamo din București, înaintea meciului amical dintre echipele naționale feminine ale României și Spaniei, potrivit unui comunicat remis presei, scrie ProSport.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult