Acasa Revista Presei Revista presei. Şi-a dat Dan Şova demisia?

Revista presei. Şi-a dat Dan Şova demisia?

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Ieri, Dan Şova şi-ar fi prezentat demisia din Senat înainte de repunerea pe tapet a cazului său în Biroul Permanent, susţine Ziare.com. Dar ulterior Şova a negat tăios faptul că lucrurile ar sta astfel.

dan sova senat vot dnaÎn acest timp, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, ţine coada sus şi îi cere lui Klaus Iohannis să le înlăture prin demitere sau demisie pe Codruţa Kovesi şi Livia Stanciu, informează Puterea.

Ultima încercare a parlamentarilor: cinci dintre ei propun modificarea titlului unui articol, prin inlocuirea sintagmei „Conflictul de interese” cu sintagma „Folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”, conform Realitatea.net.

Sincer, ni se pare o prostie fără limite. Conflictul de interese e una şi traficul de influenţă altceva. Carmen Klaus Iohannis a reacţionat imediat şi a spus că nu este de acord. Foarte bine. Să oîl credem?

Dar Neamţul mai face o gafă cu o decorare. După ce l-a decorat pe preşedintele AFDPR, un simpatizant legionar, numit Octav Bjoza, acum a decorat un medic cercetat pentru luare de mită, explică Mediafax.

Adrian Sârbu a fost plasat în arest la domiciliu în Dosarul Mediafax, conform Bursa. Domnu’ Sârbu, Adriane, omule, fostul meu patron, grizonantule, ce mi-ai fi spus dumneata acum 20 de ani, când stăteam cu o parte din redacţia Mediafax la Terasa Vernescu, în timpul grevei/manifestaţiei de protest a minerilor lui Condescu, dacă ţi-aş fi prevestit că peste 20 de ani vei fi legat pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, făcută prin instituţia media la care lucram?

Valeri Moraru, finanţatorul de la Rapid Bucureşti, a declarat că a avut o discuţie cu George Copos despre posibilitatea ca acesta să ajute financiar echipa, spune EvZ.

După câte îl ştim noi pe nea George, el când dă bani e cămătar şi ia înapoi cu dobândă mare. Rapid a ajuns în situaţia în care este acum din cauza lui.

Recep Tayip Erdogan s-a dat în stambă, luând la raboteză New York Times, pentru o aşa-zisă ingerinţă în afacerile interne ale Turciei. „Să daţi ordine în Statele Unite (…) Ca ziar, trebuie să vă cunoaşteţi locul (…) vă amestecaţi în afacerile Turciei scriind aşa ceva. Publicând acest editorial, aţi depăşit limitele libertăţii„. A consemnat România liberă.

Adevărul scrie că americanii încearcă arma laser pe un avion de vânătoare. Există o idee fixă a strategilor militari, care visează la ziua în care vor lucra „curat”, cu arma aceasta laser, panaceul tuturor beligeranţelor. Dar lucrurile nu sunt aşa de simple.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS