Acasa Revista Presei Revista presei. Si Dan Voiculescu poate fi audiat

Revista presei. Si Dan Voiculescu poate fi audiat

scris de Ziua Veche
1 afisari

Dan VoiculescuCurentul: Dan Voiculescu, audiat în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare. „Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost audiat, ieri, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare, el declarånd, în faţa instanţei, la fel ca şi tovarăşul său Vîntu, că dosarul său este „fabricat de procurori, la comandă politică“ şi acuzåndu-l pe Traian Băsescu de faptul că ar încerca, în acest fel, să controleze trustul Intact.”

 

Evenimentul zilei: Scandalul „Vizita la Vantu”: Mircea Geoană, greu de exclus.”Ca să nu rişte pierderea şefiei Senatului, PSD l-a „sancţionat”, pentru moment, pe Mircea Geoană doar cu o dare de seamă la partid.”

Romania libera: Îşi forţează Geoană excluderea din PSD? „Mircea Geoană insistă cu acuzaţiile la adresa lui Victor Ponta şi îi aruncă, practic, acestuia mănuşa. Actualul şef al PSD are însă puţine variante de acţiune: dacă îl exclude, riscă ruperea partidului, iar dacă nu ar da dovadă de slăbiciune.”

Adevarul: Fost rector, somat să dea înapoi 22 de milioane €. „Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea lui Teodor Maghiar şi confiscarea averii sale. Fostul rector al Universităţii Oradea, Teodor Maghiar, a fost condamnat la opt ani de închisoare, dar şi la plata unor despăgubiri de circa 22 de milioane de euro.”

Financiarul: Concediu de crestere a copilului de doi ani cu o indemnizatie de 1.200 lei. „Guvernul a decis ca ma­mele vor avea posi­bili­ta­tea sa opteze fie pentru con­ce­diu de doi ani pentru cres­terea copilului, dar cu o indemnizatie cuprinsa in­tre 600 si 1.200 de lei, fie pen­tru unul de un an, cu o in­demnizatie de maxi­mum 3.400 de lei.”

Curierul national: Firmele preferă insolvenţa în locul restructurării. „CEC Bank: Mulţi antreprenori preferă să se aşeze la umbrela insolvenţei aşteptând să fie salvaţi în loc să-şi restructureze creanţele. Iovu:  Băncile sunt interesate să dea o gură de oxigen clienţilor care îşi pot continua activitatea pentru a  rambursa ulterior creditul. Până în prezent 50.000 de firme au intrat în insolvenţă”

Bursa: Rasdaq, paradisul „abuzului de piaţă”. „”Abuzul de piaţă” este reglementat de legea pieţei de capital, referindu-se, printre altele, la tranzacţiile pe bază de informaţii privilegiate şi la „manipularea” pieţei.”

Ziarul financiar: Zece ministere au 4 mld. € pentru investiţii, în 2011. Pe ce îi cheltuie? „Principalii 10 ordonatori de credite au la dispoziţie, în 2011, 17 mld. lei (4 mld. euro) pentru investiţii, cu 1,6 mld. lei peste programarea din acest an, însă rămâne în continuare neclar în ce vor fi investiţi aceşti bani, în condiţiile în care, din proiectul legii bugetului ajuns la Parlament, nu reiese limpede ce obiective vor fi finanţate, etapele finanţării sau costul total.”

StareaPresei.ro 

0 comentariu

eminescu 28-11-2010 - 19:25

Ce sa intelegi din asta? Una hais, alta cea

ciorba si cratita 28-11-2010 - 19:43

De-acu sa-si ie zborul la draci

ciorba si cratita 28-11-2010 - 19:52

Cu toate scamatoriile lui, el va duce răspunderea. Si chiar dacă va fugi la Moscova, tot va fi judecat. In contumacie, si daca om reusi sa punem mana pe el, fulgii o sa-i mearga!

ciorba si cratita 28-11-2010 - 20:01

Nici unul din osemintele de la Universitate nu e al lui Voronin.
Adica, nu are osamant la pamant?
A, nu este bine, nu este bine deloc!

de la tara 28-11-2010 - 20:31

Sa vedem ce or sa raspunda cetatenii

de la tara 28-11-2010 - 20:39

Si nu o sa fie timp de negocieri, daca zice federalizare o sa fie aia, daca zice cealalta o sa fie cealalta. Raspunderea e mare!

caramache 29-11-2010 - 04:48

IRES este patronat de Vasile Dancu – ministrul papagaldei si dezinformarii din guvernul lui Nastase. Il poate crede cineva?

urbos 29-11-2010 - 11:10

Hahaha vierme, Dancu joaca demult si pentru betivul securist Base. Mori dreacu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult