Acasa Revista Presei Revista presei. Şi la bănci e la fel: Cîţu concediat abuziv de ING

Revista presei. Şi la bănci e la fel: Cîţu concediat abuziv de ING

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Financiarul: Directorul Trezoreriei ING Bank, Florin Citu: „Am fost concediat abuziv“ „Directorul Trezoreriei ING Bank Romania, Florin Citu, a fost concediat, decizie pe care o considera abuziva si o va contesta in instanta, sperand sa se intoarca in banca. „Eu consider ca am fost concediat abuziv din pozitia de director al Trezoreriei. Nu doresc sa dau mai multe detalii pentru ca ma voi adresa instantei. Am o relatie foarte buna cu ING Bank  Romania si sper ca, dupa decizia instantei, sa-mi reiau locul de munca“, a spus Florin Citu”

 

Florin Citu

Florin Citu va da banca ING in judecata

Gandul

: Andrei Gheorghe: Criza m-a strîns de gât, am datorii de peste un milion de euro „Criza, ca pe toţi, m-a strîns de gît, criza şi deciziile greşite de care nu vreau să vorbesc, care sînt chestii intime şi personale. Shit happens, dar asta e, o iei de la zero. Pleci dintr-un loc, te duci în altul”

Curentul: Schema de şah a lui Lincu, o acoperire pentru furtul a 300.000 de euro din banii „Pro Lex“ „Vasile Lincu, liderul Sindicatului „Pro Lex“, a devenit „celebru“ în spaţiul public odată cu lansarea schemei cu jocul de şah pentru descrierea corupţiei endemice din vămi. În timp ce politicieni, ziarişti, analişti şi formatori de opinie căutau regina, turele şi nebunii lui Lincu, acesta era căutat cu mult înainte de procurori, pentru o delapidare de circa 300.000 de euro din banii Sindicatului „Pro Lex“.”

Puterea: Cercetat pentru delapidare, liderul Sindicatului „Pro Lex” arată cu degetul spre Vasile Blaga. Lincu: Întrebaţi-l pe Eugeniu Petrescu cine este „regina” „Lincu a declarat că procurorii i-au luat un calculator în care avea stocate probe privind corupţia din vămi şi a susţinut că democrat-liberalul Eugeniu Petrescu ştie mai bine cine este „regina”, nedorind nici să infirme, nici să confirme dacă aceasta este Vasile Blaga”

Adevarul: Parlamentari căpuşă: Dan Şova, un avocat bogat, cu bani de la stat „Senatorul PSD Dan Şova a câştigat, de-a lungul timpului, sute de mii de euro din bani publici, prin contractele obţinute de firma sa de avocatură. Cele mai importante contracte cu statul ale firmei de avocatură „Şova şi Asociaţii” au fost obţinute după cooptarea, ca partener, a actualului preşedinte al PSD Victor Ponta”

EvZ: Cine a secat grânarul Europei „Mai mulţi miniştri ai agriculturii au contribuit, în ultimii ani, la distrugerea sistemului de irigaţii românesc. Construit în perioada comunistă, singurul sistem care nu doar că i-ar fi putut ajuta pe ţărani să-şi ude culturile, dar ar fi putut fi utilizat şi la desecarea unor terenuri acum inundate este falimentar din cauza deciziilor proaste luate de guvernele din perioada 2000-2010”

Bursa: Rodipet, pus la colţ „DIICOT a emis o ordonanţă pentru sigilarea chioşcurilor ocupate de firmele de distribuţie, dar demersul a fost amânat. Apostolache Gabriela, Premier Consulting Press: ” ne cere chirie pe chioşcuri, dar se pare că adevăratul proprietar este Credit Europe Leasing”.  Paul Gonţea, Pres Com: „Când AVAS a privatizat Rodipet, a numit nişte oameni care să monitorizeze activitatea societăţii timp de cinci ani; i-a arestat cineva pentru prejudiciul produs?!””

Curierul national: Nu vine cutremurul, dar vine amenda „Proprietarii care nu şi-au asigurat casele până la 15 ianuarie pot fi amendaţi cu până la 500 lei. PAID spune că au bani pentru eventualele despăgubiri, cu toate că sunt reasiguraţi cu doar 200 mil. lei. Bulugea: Doar 5,5% din locuinţele proprietate privată din România sunt asigurate”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult