Acasa Revista Presei Revista presei. Sibienii spun că Iohannis i-a făcut de râs

Revista presei. Sibienii spun că Iohannis i-a făcut de râs

scris de Florin BUDESCU
16 afisari

Sub titlul Ne-ați făcut de râs, domnule Johannis!, Dorin Teodorescu de la Ora de Subiu scrie:
mercedes iohannis„Mi-a fost teamă că nu veți renunța la plecările intempestive în concedii exotice, ca pe vremea când ați fost primarul Sibiului. Și cel mai teamă mi-a fost că nu veți face față comunicării publice specifice Capitalei României. În special, relațiilor cu jurnaliștii bucureșteni, știind că pe ei nu-i veți putea controla ca pe cei din Sibiu.„.
Aha, deci şi la Sibiu Klaus Iohannis era un degustător de concedii exotice. Bine de ştiut.
Ecaterina Andronescu şi soţii Frunzăverde sunt citaţi ca martori în apărarea grupului infracţional Chebuţiu, în Dosarul UCM Reşiţa, explică Puterea. Numai ce am scris aici despre devalizarea de la Reşiţa.
Adevărul susţine că ultima misiunea a Guvernului Ponta este să mineze viitoarea guvernare a liberalilor. Dincolo de faptul că aceşti aşa-zişi liberali sunt plini de păcate ca pisicile vagaboande de purici, exact aşa stau lucrurile, aşa cum am afirmat de mult timp. Acum, PSD se pregăteşte, după ce va da aceste pomeni, de alegerile de anul viitor.
Istoricul Adrian Cioflâncă de la CNSAS, cu rang de secretar de stat, afirmă: Campania „Sfinţii Închisorilor” e legionară, informează Flux24. Nu, nu există nici o campanie, aceasta este o prostie spusă de un istoric respectat, Cioflâncă. Cei numiţi „sfinţii închisorilor” există în istoria noastră şi nimic nu-i poate face altfel decât aşa cum sunt. Am scris pe acest subiect aici.
Fusta cu leduri Hikaru face furori şi furouri printre tinerele japoneze, explică Aktual24. Cred că în curând unul dintre cei patru modişti ai Carmencitei de Iohannis vor fi obligaţi să producă o versiune românească.
Acum două zile, publicam un articol despre o lungă scrisoare a lui Adrian Severin adresată noului ambasador al SUA în România, Hans Klemm. În aceasta, Severin îi dă poveţi preţioase începătorului Klemm, cum ar fi să lase România să se ocupe de situaţia din Caucazul de Sud.
Ciudat e că Stratfor scrie că acest Caucaz de Sud este punctul nevralgic al relaţiilor România – Rusia, cum explică Pagina de Rusia. Credem că rândurile scrise de Severin au fost o aroganţă a Moscovei adresată SUA pe acest subiect.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult