Revista presei. Sima: Chirieac a distribuit bani politicienilor | Ziua Veche
Acasa Revista Presei Revista presei. Sima: Chirieac a distribuit bani politicienilor

Revista presei. Sima: Chirieac a distribuit bani politicienilor

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

CTP știa de murdăriile colegilor de la Adevărul şi de faptul că  Bogdan Chireac a primit peste 1,5 milioane de dolari şi i-a distribuit politicienilor.

EvZ: Cristian Sima: CTP știa de murdăriile colegilor de la Adevărul. Despre Chireac: „A primit peste 1,5 milioane de dolari şi i-a distribuit politicienilor” ”Referitor la Bogdan Chirieac, acesta a fost acţionar la WBS Holding din `98 până în 2001. I-am făcut eu cadou 5% din acţiuni. După ce am văzut ce a făcut în campania electorală 2000 a trebuit să i le iau înapoi, evident contra cost. În 2000, prin contul pe care l-a avut la WBS Holding la Banca BSI Chiasso Elveţia a primit peste 1,5 milioane de dolari şi i-a distribuit politicienilor”

Curentul: Sima: Am un contract care mă acoperă 100% pentru pierderile clienților “Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a declarat duminică într-un interviu că are un contract care îl acoperă 100% pentru pierderile clienților, iar aceștia nu ar avea nicio șansă dacă l-ar acționa în instanță”

Bursa: Sima îşi continuă şarada, dar nu mai nedumereşte ”Potrivit ultimelor informatii, Cristian Sima s-ar afla in Italia, mesajele sale fiind doar deviate prin Cluj. Sima poate sa fie in miscare, iar locatia sursei mesajelor sale sa se mai schimbe, in urmatoarea perioada”

Puterea: Lucia Hossu-Longin stigmatizează un membru CA al Televiziunii Române: Valentin Nicolau este un câine turbat ” Lucia Hossu-Longin îl invită pe Valentin Nicolau să spună românilor care plătesc taxa tv cât a fost şpaga pe care a luat-o împreună cu Ada Rosetti pentru filmele de proastă calitate cumpărate de la compania americană Universal”

România liberă: Deficit. De încă 3,5 miliarde lei are nevoie bugetul statului pentru ultima parte a anului. Statul a rămas fără bani “Victor Ponta a ieşit la rampă cu o declaraţie surprinzătoare: Guvernul mai poate plăti salariile şi pensiile şi mai poate asigura funcţionarea instituţiilor, pe ultimele 45 de zile ale lui 2012, doar dacă va tăia din altă parte, motivând că fosta putere a construit un buget pe 10 luni în loc de 12″

Gândul: USL umple Arena Naţională, ARD ia cu asalt Piaţa Constituţiei şi Palatul Parlamentului ”USL a închiriat National Arena şi îşi propune să o umple miercuri, 17 octombrie, cu 74.000 de militanţi”

Adevărul: Mihai Răzvan Ungureanu, lider Forţa Civică: „PNL ori se macină, ori schimbă tabăra“ ” între două roţi mari, PSD şi ARD, cu PDL fiind componenta maximă ca volum, PNL ori sfârşeşte măcinat, ori schimbă tabăra. Noi asta aşteptăm practic, zi de zi, şi până în 9 decembrie. Dar îţi imaginezi lucrurile întâmplându-se, chiar şi în politică, fără ca aceasta să implice actuala conducere a PNL, complet incompatibilă”

Curierul naţional: Se termină banii pentru pensii şi Sănătate! ”Ponta: Prioritatea actuală a Guvernului este identificarea fondurilor pentru funcţionarea spitalelor, plata unei părţi din pensii şi activitatea MAI. Construcţia bugetară nu prevede nicio resursă pentru ultimele 45 de zile ale anului, în condiţiile în care cererile de alocări însumează 3,5 mld. lei. «Avem bani de pensii, salarii, indemnizaţii şi alte cheltuieli, realocaţi din alte părţi»”

Starea Presei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult