Acasa Revista Presei Revista Presei. Simona Halep, eliminată de la U.S. Open

Revista Presei. Simona Halep, eliminată de la U.S. Open

scris de Z.V.
0 afisari

Simona Halep a fost eliminată, azi, în turul 3 al U.S. Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Înfrângerea este cu atât mai surprinzătoare cu cât adversara sa, croata Mirjana Lucic Baroni, se clasează în afara primelor 100 de jucătoare din lume.

Simona Halep, eliminată de la U.S. Open.

Simona Halep, eliminată de la U.S. Open.

Înfrângerea surprinzătoare a Simonei Halep din turul trei de la US Open o poate costa scump pe sportiva noastră, scrie Gazeta Sporturilor. La finalul acestui turneu, Simona ar putea cădea până pe locul 5.

Jocul româncei s-a schimbat dramatic într-un moment în care avea controlul total: 5-2 și trei mingi de set, notează Pro Sport. După ce a salvat acele mingi, croata a prins încredere și a dominat partida, pe fondul unei evoluții tot mai neconvingătoare a româncei.

NATO acuză Rusia de ‘încălcare flagrantă’ suveranității Ucrainei, inclusiv prin operațiuni militare, și-și exprimă solidaritatea cu Kievul, scrie Gândul. Secretarul general al Alianței, Anders Fogh Rasmussen, a declarat că ‘în ciuda dezmințirilor”, este clar că trupe rusești au trecut ilegal granița în Ucraina.

Președintele Traian Băsescu va participa sâmbătă la ședința Consiliului European, unde va susține noi sancțiuni contra Rusiei, transmite Adevărul. Neoficial, în Consiliu se va vorbi și despre numele viitorilor comisari europeni. De partea cealaltă, premierul Victor Ponta va participa la reuniunea socialiștilor europeni, la Paris.

Premierul Ponta a declarat că intervenția Federației Ruse în Ucraina trebuie condamnată și sancționată și că eventuale decizii se vor discuta, probabil, săptămâna viitoare la CSAT, șeful Executivului urmând să prezinte poziția României și la reuniunea convocată la Paris de președintele Franței, scrie Curierul Național.

Guvernul a decis alocarea din Fondul de rezervă a sumei de 7,18 mil. lei Ministerului Dezvoltării, pentru administrația locală, a sumei de 6 mil. lei pentru două mănăstiri și un centru eparhial, precum și a aproape un milion de lei pentru înființarea Institutului Cultural al României la Beijing, relatează Gândul.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a început procedurile de confiscare a terenurilor și clădirilor Grivco și Antena și raportează periodic către DNA stadiul procesului de trecere în proprietatea statului a imobilelor indicate în decizia Curții de Apel București, relatează Gândul.

Din anul școlar 2014 — 2015, elevii din clasele a III-a și a IV-a vor putea învăța mai multe despre arhitectură, iar elevii din liceele de muzică vor putea studia istoria jazzului, scrie România Liberă.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, vineri, că fuziunea RADET-ELCEN este ‘în calendar’, urmând consultarea Ministerelor Justiției și Finanțelor, pentru avizele necesare, iar apoi aprobarea prin hotărâre de guvern, transmite Adevărul.

Primăria Capitalei a lansat în dezbatere publică planul de a transforma B-dul Unirii, între Piața Unirii și Palatul Parlamentului, în zonă de promenadă, așa cum se întâmplă în marile orașe europene, transformare ce vizează reducerea traficului rutier și creșterea spațiilor verzi, informează Ziarul Financiar.

Capitala aderă la Rețeaua orașelor sănătoase, titrează Adevărul. Piste civilizate pentru bicicliști, spații verzi, baze sportive, facilități pentru cei cu dizabilități și chiar acoperișuri verzi sunt câteva dintre lucrurile pe care Bucureștiul trebuie să le aibă în următorii cinci ani pentru a intra în Rețeaua orașelor sănătoase din Europa, la care a aderat.

O excursie în satul transilvănean Viscri este similară cu o călătorie înapoi în timp, scrie Evenimentul Zilei. Un sat săsesc a fost păstrat intact de sute de ani! Este locul unde prințul Charles de Wales și-a cumpărat un imobil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult