Acasa Revista Presei Revista Presei. Sistemul corupt e răvăşit de procurorii DNA

Revista Presei. Sistemul corupt e răvăşit de procurorii DNA

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Sistemul corupt este făcut praf de către procurorii anticorupţie de la DNA. La ora la care scriem acest rânduri, fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, Dorin Cocoş şi Dumitru “Niro” Nicolae au fost reţinuţi 24, după ore în şir de audieri, explică Adevărul. Primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe “Pinalti” Ştefan, era audiat în continuare. Oare ce spune despre asta Nuţi din Pelşcoi?

Revista Presei. Sistemul corupt e răvăşit de procurorii DNA

Revista Presei. Sistemul corupt e răvăşit de procurorii DNA

Dar, dincolo de infracţiuni, ce îi leagă oare pe aceşti oameni? Comisarul spune că Nicolae Dumitru, zis NIRO, după acronimul care dă numele firmei sale, este sponsorul B1 TV şi finul lui Gabriel Oprea.

După ce, formal, Camera Deputaţilor şi-a dat avizul ca Hrebe să intre pe mâna procurorilor, cum arată Puterea, acesta este aşteptat mâine dimineaţă la DNA Braşov, să dea cu subsemnatul şi toate celelalte prin care trec mafioţii, dis-de-dimineaţă, când se duc unde le este locul.

Când a ajuns unde-i este locul Sorin Ovidiu Vântu, ne-am bucurat, apoi am aflat câţi vânţi avea în spate. Hrebul din spatele lui Hrebe este Marian Neacşu, a cărui soţie e ca el la suflet şi la gândire şi la modalităţi de acţiune, cum susţine Curentul.

Frunda Gyorgy răspunde, citat de ŞtiripeSurse.ro, cu “da, aveţi toate motivele să vă temeţi” la cele mai mari temeri ale celor care nu au pus botul la cântecele de sirenă ale aripii anti-băsiste de dreapta: chiar dacă e declarat incompatibil, Iohannis nu trebuie să-şi dea demisia de la Cotroceni. Aha, deci va ajunge acolo, după care se va agăţa cu ghearele. Cunoaştem.

Cum e să ai un primar evazionist? E simplu să priveşti cum decade, încet şi sigur, Sectorul 3 al Capitalei, o dată cel mai frumos din Bucureşti. Acum, noul primar, de prin a nul loviturii de stat, distruge tot şi nici nu-şi plăteşte dările la stat, aşa că are salariul poprit şi nush câte apartamente din complexul lui, RIN Residence probabil, scoase la vânzare, pare că va explica mâine, în ediţia scrisă, EvZ.

Este îndeajuns să te uiţi la Galaţi, un oraş dominat de 25 de ani de ciuma roşie pesedistă, ca să ştii cum va arăta Bucureştiul cu aceste termite. România liberă informează că nici un bloc din Galaţi nu primeşte căldură.

Primul efect pervers al tetseor de stres date de BCE băncilor europene este că acţiunile instituţiilor bancare care nu au trecut examenul scad puternic, arată Bursa.

În sfârşit, naţiunea maghiară, total lipsită de tradiţie democratică în întreaga ei istorie, în afară de ultimii 25 de ani, a găsit un motiv să protesteze contra lui Orban Viktor: Taxa pe Internet propusă de executivul acestuia. A consemnat Curierul naţional. În rest, totul e bine în Câmpia Panoniei.

O ştire a isterizat lumea, notează Naţional. Că pentru câteva zile, de pe 16 decembrie până pe 21, va fi întuneric pe pământ fără întrerupere. Poate că cine ştie ce mai face Ponta şi se lasă întunericul şase zile. Un website care dă chifle a publicat-o, presa, lipsită de subiecte, a preluat-o şi a început criza de nervi.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult