Acasa Revista Presei Revista presei. Sistemul corupt vrea s-o arunce pe Kovesi procuror şef european

Revista presei. Sistemul corupt vrea s-o arunce pe Kovesi procuror şef european

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Continuă zvonurile despre încercările disperate ale clasei politice corupte din România de a scăpa de pacostea Kovesi, prin aruncarea ei în sus ca procuror şef european. Scrie despre asta Naţional.

laura kovesiAngajatorul este obligat să înfiinţeze, pentru pacostea cu fiscalizarea bacşişului, Registrul de bani al angajaţilor. Care are un model şi un conţinut anume şi care trebuie să fie înregistrat la organul fiscal. Explică Curierul naţional.

Vă daţi seama? Acesta este începutul infernului fiscal în România. La începutul toamnei, comersanţii din România ar trebuie să fie în faţa Guvernului, să arunce cu roşii stricate în geamuri. Aşa ceva nu s-a pomenit…

România a transmis ieri Programul de Convergenţă al României la moneda euro, informează Adevărul. Ţinta de trecere la moneda euro este 1 ianuarie 2019.

Economia României ar creşte cu 3,2% în anul 2015 şi cu 4% în anul 2018. Haida-de! S-o vedem şi pe asta, poate dacă scăpăm de Ponta şi de PSD – Partida Rusă.

DNA spune că nu există nimic ilegal în rezilierea de către Federaţia Română de Fotbal a contractului lui Victor Piţurcă, conform EvZ.

Ieri, jurnaliştii de la Gândul au preluat de pe o reţea socială o poză cu o coloană impresionantă de maşini ale ANAF, îndreptându-se ostentativ, la vedere, spre Litoral. Acestea sunt metode de inhibare a iniţiativei private pe care nu le foloseşte nici un stat occidental, în schimb sunt folosite copios în Federaţia Rusă.

În fine, şeful forţelor NATO din Europa, general american Philip Breedlove, spune că este posibil ca Rusia să pregătească o nouă ofensivă în Ucraina, conform HotNews.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult