Acasa Revista Presei Revista presei. ŞOC Legătura dintre Dinel Staicu şi Al Qaeda

Revista presei. ŞOC Legătura dintre Dinel Staicu şi Al Qaeda

scris de Florin BUDESCU
238 Afisari

Romania libera: Fostul şef al SIF Oltenia a scăpat, la Curtea de Apel Bucureşti, de o condamnare la şapte ani de închisoare. Suspiciunile se înmulţesc.

Dinel Staicu Judecătoarele lui Staicu au eliberat un membru Al Qaeda “Judecătoarele Dumitriţa Piciarcă şi Liliana Bădescu, din completul care l-a scăpat de Dinel Staicu de o condamnare, au fost monitorizate de procurorii care considerau suspectă eliberarea unui irakian, membru Al Qaeda, judecat în prezent pentru fapte de terorism.

Deşi cele două au primit NUP, în cazul lui Piciarcă anchetatorii au descoperit şi conexiuni care duceau spre membri ai lumii interlope”

Gandul: Premierul Ungureanu cere convocarea unui Consiliu European Extraordinar ”Premierul Mihai Răzvan Ungureanu cere convocarea unui Consiliu European Extraordinar în care să se poarte de o discuţie francă privind poziţia Olandei, ţară care se opune aderării României la Schenhen şi a cărei guvernare este ţinută ostatică de un partid extremist”

Cronica romana: Ungureanu s-ar vrea preşedinte din 2014 ”Într-o emisiune la An­te­na 3, prim-ministrul Mi­hai-Răz­van Ungureanu a afir­mat că ia în calcul o eventuală candidatură la Preşe­din­ţie, în 2014, însă esenţială, în opinia sa, es­te performanţa Gu­vernului”

Puterea: Tony Blair la Bucureşti pe bani europeni “PSD îl aduce la Bucureşti pe Tony Blair. Organizatorul conferinţei, unde va vorbi fostul premier britanic, refuză să spună care este onorariul speakerului. Potrivit mai multor publicaţii internaţionale, Tony Blair este unul dintre cei mai scumpi speakeri din lume, cu onorarii care pot ajunge şi la 616.000 de dolari per discurs. Fundaţia care se ocupă de conferinţa lui Blair este finanţată din bani europeni”

Curentul: Dosarul Valiza și mâna intereselor ungurești ”Probabil naționalismul lui Becali a început să deranjeze în anumite cercuri de puțin mai la vest, acolo se trag sfori ca acesta să fie „agățat“ cu ceva în justiție. Dosarul „Valiza“ este o probă evidentă în acest sens. Deocamdată, instanţa a rămas în pronunţare în acest caz iar pe 20 martie vom afla ce a decis justiția”

EvZ: Drăgoi sparge buboiul grecesc la Loterie ”Ministrul Finanţelor Publice, Bogdan Drăgoi, declară că Loteria Naţională nu va mai prelungi prin acte adiţionale contractele încheiate cu firmele greceşti Intracom, Intralot şi Lotrom”

Adevarul: Noi ravagii ale lui Cătălin Voicu în Cimitirul Bellu ”Construirea abuzivă a mausoleului familiei lui Cătălin Voicu, la Bellu, a afectat grav un monument istoric, al generalului Nicolescu Argeşanu, erou al Războiului de Independenţă. Moştenitorii acestuia sunt azi somaţi să plătească pagubele făcute de senator”

Fin.ro: Nuclearelectrica vinde catre ArcelorMittal curentul pe care nu-l are “Compania de stat Nuclearelectrica, operatorul reactoarelor nucleare 1 si 2 de la Cernavoda, se pregateste sa accepte cererea indienilor de la ArcelorMittal Galati pentru o cantitate uriasa de energie insa nu are curent propriu, cel putin 9 luni de zile”

Curierul national: Cui îi este frică de scăderea preţurilor? ”Inflaţia monetară indusă în sistemul bancar menţine fenomenul scumpirilor acolo unde piaţa spune că preţurile ar trebui să coboare. Motivaţia pentru care banca centrală încurajează creşterea cantităţii de bani este aceea că deflaţia este nocivă. Profesorul Cristian Păun spune însă că ajustarea preţurilor este benefică, iar inflaţia este produsă pentru salvarea de la faliment a unor afaceri imobiliare şi bancare”

Bursa: Autorităţile se grăbesc să privatizeze “Oltchim” “Decizia Comisiei Europene prin care s-a aprobat, săptămâna trecută, conversia în acţiuni a datoriilor “Oltchim” către AVAS accelerează procesul de privatizare a combinatului, potrivit unor surse din piaţă”

ZF: Topul magnaţilor imobiliari “Iulian Dascălu, Gabriel Popoviciu, Liviu Tudor şi Dan Adamescu sunt singurii oameni de afaceri români care intră în top zece al celor mai mari proprietari de active imobiliare comerciale – malluri şi clădiri de birouri”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS