Acasa Revista Presei Revista presei. SOV a-mbulinat-o şi cu favorizarea infractorului Popa

Revista presei. SOV a-mbulinat-o şi cu favorizarea infractorului Popa

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Procurorii cer instantei arestarea lui Vintu si in dosarul „Nicolae Popa” privind favorizarea infractorului „Procurorii Parchetului General au solicitat, ieri, Tribunalului Bucuresti emiterea unui mandat de arestarepreventiva pe numele omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si in dosarul in care acesta este acuzat de favorizarea lui Nicolae Popa. Decizia instantei va fi data luni”

 

Sorin Ovidiu Vintu

Adevarul: Băsescu va urmări la Cotroceni piesa „Blonda, chiorul şi piticul” „Comedia „Blonda, chiorul şi piticul” se va juca la Palatul Cotroceni la cererea preşedintelui Traian Băsescu, după ce directoarea sălii Dalles din Bucureşti ar fi cenzurat-o acuzând că personajele seamănă foarte mult cu persoane politice importante”

EvZPatriciu despre USL: „Un amestec de ulei cu apă din care ies doar clăbuci” „Dinu Patriciu susţine, într-un comentariu publicat în propriul ziar, că alternativa la actuala putere pe care o propun acum PSD şi PNL nu înseamnă decât „impotenţă””

GandulGuvernul vrea să introducă taxa auto „la prima vânzare” ca să înlocuiască taxa de primă înmatriculare „Guvernul discută impunerea taxei auto la prima vânzare a maşinilor intrate în ţară înainte de 1 iulie 2008, cu un cuantum redus cu 30%, şi restituirea unei diferenţe din banii deja daţi de proprietari, dar eşalonat pe mai mulţi ani, pentru a evita returnarea unei sume totale de 750 milioane euro”

Curierul nationalCum se urgentează amenajarea plajelor „Amplasarea construcţiilor pe nisipul litoralului va  aprobată prin ordin comun al miniştrilor Turismului şi Mediului”

ZFBoagiu: România va avea 845 kilometri de autostradă „peste câţiva ani” „România va avea, peste câţiva ani, 845 de kilometri de autostradă, faţă de 313 km în prezent, în urma unor investiţii de 5,17 miliarde euro, a declarat vineri ministrul Transporturilor, Anca Boagiu”

BursaPrimii bani europeni pentru autostrăzi au fost contractaţi „Un număr de cinci contracte de proiectare şi construcţie de autostrăzi pe Coridorul IV pan-european au fost semnate, la sediul Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Suma totală a contractelor se ridică la 692,68 milioane de euro”

PutereaBoagiu îi “şantajează” pe regii asfaltului. Autostrada Bucureşti – Ploieşti continuă dacă Umbrărescu, Căşuneanu şi Besciu renunţă la majorarea contractului „Ministrul transporturilor şi infrastructurii, Anca Boagiu a anunţat, ieri, că lucrările la tronsonul de autostradă, Moara Vlăsiei -Ploieşti continuă dacă asocierea UMB Spedition, Eurocontruct Trading 98 şi PA&Co renunţă la creşterea valorii contractului”

Fin.roBERD a ridicat prognoza privind evolutia economica a Romaniei in 2011 de la 1,1% la 1,8% „Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) a revizuit prognoza de crestere economica a Romaniei pentru acest an la 1,8%, fata de previziunea anterioara, din ianuarie, care viza un avans economic de 1,1%. Potrivit raportului Regional Economic Prospects, publicat astazi de BERD, masurile de austeritate vor tine deficitul bugetar al Romaniei sub control, iar economia va avansa modest”

Romania liberaExtraterestrul Iisus şi Apocalipsa spaţială „Din ce în ce mai mulţi oameni încep dea crezare teoriei „astronauţilor antici”. Potrivit acestei teorii, descrisă în numeroase cărţi, extratereştrii au vizitat Pământul încă din paleolitic. Şocant, nu-i aşa? Asta nu e tot. Adepţii acestei teorii sugerează că Biblia ar fi un şir de povestiri legate de întâlnirile cu o altă specie inteligentă, venită din ceruri”
StareaPresei.ro

1 comentariu

jan dinu 21-05-2011 - 17:44

—- VINTU —- (turbat ) :
>>> In trei luni Basescu este istorie <<<
– – – : : : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A avut dreptate !!!!
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult