Acasa Revista Presei Revista presei. SOV atacă siguranţa Moldovei

Revista presei. SOV atacă siguranţa Moldovei

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Romania libera: Atac la siguranţa Moldovei: Sorin Ovidiu Vîntu vrea să devalizeze Banca Naţională a Moldovei prin metoda FNI „Dacă justiţia va da dreptate unei grupări de „investitori strategici” controlate de SorinOvidiu Vîntu, bugetul Republicii Moldova va suporta pierderi totale de 589,9 milioane lei moldoveneşti şi 50 de milioane de euro”

sorin_ovidiu_vintuCurentul: Realitatea TV a rămas a lui Vîntu, susţin procurorii Parchetului General „procurorii Parchetului General susţin că Sorin Ovidiu Vîntu era „beneficiarul real” al companiei off-shore Bluelink Comunicazione (acţionarul majoritar al societăţii Realitatea Media SĂ) şi după data de 29.04.2011, când Elan Schwarzenberg a intrat în offshore-ul din Cipru”

Adevarul: Zece motive pentru care Vîntu rămâne după gratii „1.Conform magistraţilor, lăsarea acestora în libertate „ar naşte temerea că organele judiciare nu reacţionează eficient împotriva unor persoane învinuite de săvârşirea unor infracţiuni de o gravitate deosebită”. ”

EvZ: Angajaţii-cerşetori ai lui Gigi Becali „Gigi Becali are nenumărate feţe, dar una i-a rămas complet necunoscută marelui public: cea de patron al unor întreprinderi cu sute de angajaţi şi pe care le-a împins în faliment. La Avicola Iaşi, aproape 300 de oameni au rămas pe drumuri”

Curierul national: Fiscul sechestrează Nokia la Jucu „Autoritătile au luat această decizie în condiţiile în care compania avea datorii de 10 mil. dolari. Măsura a fost instituită asupra terenului de 28.000 de metri pătraţi asupra bunurilor imobile ale companiei, inclusiv birourile şi halele de producţie. ANV: Compania a solicitat scutirea de la plata taxelor vamale în cazul unor importuri de componente, deşi produsele erau deja asamblate”

Fin.ro: Derapaj pentru vanzarile de masini noi. Piata auto second-hand franeaza si ea „Numarul inmatricularilor de autoturisme noi s-a redus in primele zece luni cu aproape 10%, comparativ cu anul trecut, doar 63.709 unitati fiind inscrise in circulatie”

Gandul: Românii din Italia, ironizaţi într-o emisiune, fiind numiţi „infractori” provenind din „Ţigania” „Comunitatea românilor din Italia şi un consilier al Primăriei Romei denunţă o emisiune radiofonică în care sunt ironizaţi imigranţii români din Peninsulă, consideraţi „criminali” şi „proxeneţi” provenind din „Zingaria” („Ţigania”), o aluzie la România”

ZF: Paul Krugman despre eşecul zonei euro: Astfel se termină cu euro – nu cu un bang, ci cu bunga bunga. Care au fost cauzele care au dus la criza europeană „Conform acestuia, încercarea de creare a unei monede europene comunce a fost una dintre ideile care a trecut peste toate liniile ideologice”

Detalii pe StareaPresei.ro

1 comentariu

Pribeagul 13-11-2011 - 19:00

„”Dacă justiţia va da dreptate unei grupări de “investitori strategici” controlate de SorinOvidiu Vîntu, bugetul Republicii Moldova va suporta pierderi totale de 589,9 milioane lei moldoveneşti şi 50 de milioane de euro””

Se pare ca si pierderile pagubitilor de la FNI in de cca 400 mil euro sunt suportate de statul roman. De necrezut ce ordinea, libertatea si libera intiativa ne asigura pentru existenta statul nostru democratic si de drept!

Mai mare rusinea ca statul n-are ac de cojocul acestui imbecil.

N-avem ambitie daca celuilalt imbecil, lui Geoana prostanacul, care-si gaseste linistea pierduta frecventindu-l pe Vintu si pe alti prieteni de aceiasi teapa din Rusia, nu-i asiguram in continuare presedintia Senatului sau macar primaria Bucurestiului.

Chiar trebuie sa-i avem, prin mass-media, pe acesti misei si pe altii ca ei mereu in fata ochilor? Ascundeti-i dracului, sa nici nu stim ca exista sau ca au existat vreodata!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult