Acasa Revista Presei Revista presei. SOV confirmă – Baaklini e omul său

Revista presei. SOV confirmă – Baaklini e omul său

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: SOV confirmă că Baaklini e omul său de casă În aceeaşi zi (în care a părăsit ţara – n.red), tårziu după miezul nopţii, în timp ce mă aflam la domiciliu, am fost sunat pe telefonul mobil de Said Baaklini care mi-a spus că a fost coboråt pe aeroportul din Sofia de către autorităţile bulgare“, a declarat Vîntu.

Said Baaklini si SOV
Sorin Ovidiu Vantu si Said Baaklini (in medalion)

Puterea: Vîntu: Baaklini mi-a cerut să-l ţin la curent cu audierea sa la DNA „Sorin Ovidiu Vîntu a dat o declaraţie în calitate martor în dosarul „UCM Reşiţa” în legătură cu discuţiile avute cu libanezul Said Baaklini atât înainte ca acesta să plece din ţară, cât şi în momentul reţinerii sale de autorităţile bulgare

Romania libera: Statul a privit patru ani cum i se scurg 50 de milioane de euro printre degete. Cine a îngropat imperiul Rodipet chiar sub ochii AVAS „Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului nu a mişcat un deget ca să verifice ce se întâmplă după privatizarea regiei de distribuţie a presei. Firma de stat a fost devalizată şi nu există vinovaţi”

Adevarul: PNL atacă Guvernul de la stânga, dar susţine că e de dreapta „Crin Antonescu admite că noul Cod al Muncii are „prevederi pozitive”, dar contestă procedura angajării răspunderii. PNL şi PSD au negociat cu sindicatele şi patronatele un proiect asemănător cu al Guvernului”

EvZ: Victor Ponta şi Crin Antonescu i-au copiat Codul lui Boc „Modificările Codului Muncii nu sunt bune dacă sunt făcute de Emil Boc, dar numai potrivite dacă poartă semnăturile lui Victor Ponta şi lui Crin Antonescu. Practic, propunerile de schimbare în legislaţia muncii, depuse la parlament de liderii USL alături de 59 de senatori şi deputaţi, copiază, până la virgulă, în unele cazuri, cea mai mare parte a Codului lui Boc”

Financiarul: Seful ING Bank nu l-a concediat pe directorul Trezoreriei, i-a restructurat postul „Citu, directorul Trezoreriei, nu a fost concediat, i-a fost doar  restructurat postul, ca urmare a unei reorganizari interne a ING Bank Romania, a explicat ieri Misu Negritoiu, directorul general al institutiei de credit. Acesta a completat ca din punct de vedere profesional nu are nimic sa-i reproseze lui Florin Citu”

Gandul: Un austriac vrea să construiască în Bucegi Zamora, o staţiune de cinci stele în valoare de un miliard de dolari Seful ING Bank nu l-a concediat pe directorul Trezoreriei, i-a restructurat postulSeful ING Bank nu l-a concediat pe directorul Trezoreriei, i-a restructurat postul”Un om de afaceri austriac a prezentat, miercuri, la un forum de afaceri, un proiect turistic de un miliard de dolari, pe care vrea să-l construiască pe Valea Prahovei”

Bursa: Isărescu: Oportunităţile de investiţii, dincolo de imaginaţie „Oportunităţile de investiţii în ţara noastră sunt mai multe decât ne putem noi imagina, le-a spus Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României, oamenilor de afaceri prezenţi, ieri, la „Forumul Consiliului de Cooperare al Golfului – România”

Curierul national: Cum se poate redresa piaţa construcţiilor? „Plosceanu:  Trebuie plătite cât mai repede creanţele care au ajuns la 750 mil. euro şi îmbunătăţită legislaţia achiziţiilor publice. ARACO a propus un plan prin care până în 2017 cu 11 mld. euro se pot realiza peste 900 de km de autostradă şi 1.342 km de drum expres. ”Rolul finanţărilor publice rămâne esenţial, iar mixarea cu Partenerialtul Public-Privat este absolut necesară””

StareaPresei.ro

1 comentariu

ParpaAnghel: Said ben SOV AKHBAR 10-03-2011 - 10:28

Ca sa vaza toot ROmanul, unde ,cum si cine este J U P A N U L! dOAR ca nu reprezinta ,, PERICOL SOCIAL” pt. 22.milioane de…raierii!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult