Acasa Revista Presei Revista presei. SOV – dezinformare şi de la-ntristare

Revista presei. SOV – dezinformare şi de la-ntristare

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Vîntu – „Dezinformare, manipulare şi multă candoare“ din închisoare „Vineri, 6 mai, după miezul nopţii, cånd în mod normal, după apelul de seară, puşcăriaşii ar fi trebuit să doarmă, Vîntu se pare că i-a ordonat lui Petrişor Obae să publice pe site-ul său următorul anunţ: „Suma plătită de Elan Schwartzenberg pentru cumpărarea Realitatea TV nu a ajuns încă la Sorin Ovidiu Vîntu“. Altfel spus, nu vă înghesuiţi, că Vîntu încă n-a primit banii de la Elan, Mimi pentru apropiaţi”

Dezinformare si manipulare

EvZ: Cum ajung politicienii pe lista neagră a Antenelor „Negrea povesteşte cum erau împărţiţi oamenii politici în răi (ţintele predilecte fiind Băsescu, Boc, Udrea, dar şi Onţanu) şi buni, cum a ajuns unul „rău” să devină „bun” şi că Sorin Frunzăverde, mâna dreaptă a lui Vasile Blaga, este protejat în trust”

Puterea: Magistratul Mona Pivniceru, preşedintele Secţiei Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, despre legile anacronice şi puterea politică abuzivă din România: „Mie mi-ar fi frică să mă judec! Mie, personal!” „Potrivit magistratului, instanţele nu asimilează jurisprudenţa Curţii Europene şi dau întâietate hotărârilor naţionale ale Curţii Constituţionale”

Curierul national: Băsescu: Reducerea CAS nu este posibilă în 2011 „Dacă putem susţine câteva luni reducerea de CAS anul acesta, este evident că o putem face, marea problemă este ce facem în 2012, când trebuie să venim şi cu deficitul la 3 la sută ESA, respectiv 2,5 la sută pe cash, fac o aproximare”

ZF: Cel mai mare salariu net plătit în acte în 2010 în Bucureşti a fost de 145.000 lei/lună. Bancherii au fost înlocuiţi în topul salariilor de comercianţi „Valoarea totală a celor mai mari câştiguri obţinute de persoanele din top 10 s-a ridicat la 11,6 mil. lei (2,75 mil. euro), de 3,4 ori mai puţin decât încasările nete din 2009, de 39,8 mil. lei (9,4 mil. euro), potrivit datelor trans­mi­se de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti (DGFPB)”

Romania libera: Reţelele secrete ale unui război economic „În România, războaiele economice care se duc în interiorul sau pentru controlul marilor companii de stat ascund, de foarte multe ori, interesele unor reţele de influenţă compuse din foşti ofiţeri ai serviciilor secrete – fie autohtone, fie din ţările fostului bloc sovietic. Un exemplu elocvent: lupta pentru Oltchim”

Adevarul: Cum a pus FMI mâna pe Europa „Înainte de izbucnirea crizei, FMI avea operaţiuni neînsemnate şi se vorbea chiar de desfiinţarea instituţiei. În prezent, tot mai multe ţări depind de organizaţie”

Gandul: Seful Misiunii FMI la Cotroceni cu pantofii rupti „La întâlnirea cu preşedintele Traian Băsescu şi reprezentanţii Comisiei Europene şi Băncii Mondiale, desfăşurată sâmbătă, Franks a purtat o pereche de pantofi de criză, care par rupţi în talpă”

Bursa: Zbor deasupra unui cuib european de cuci „Pe site-ul revistei germane Der Spiegel a apărut, vineri seara, o ştire conform căreia Grecia a ameninţat cu părăsirea zonei euro, pe fondul problemelor economice deosebit de grave, care generează demonstraţii de protest aproape zilnice”
StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult