Acasa Revista Presei Revista presei. SOV. Iar nu are instanţa „suficiente indicii”

Revista presei. SOV. Iar nu are instanţa „suficiente indicii”

scris de Florin BUDESCU
164 Afisari

EvZ: Instanţa, despre eliberarea lui SOV: „Nu sunt indicii suficiente pentru infracţiunea de şantaj” „Omul de afaceri a ţinut el însuşi o adevărată pledoarie în apărarea sa, susţinută cu o înregistrare audio. Aşa a reuşit să convingă instanţa să încline balanţa în favoarea sa. Magistraţii au respins cererea de arestare preventivă a lui SOV pentru şantaj şi, odată cu ea, şi argumentele anchetatorilor. Potrivit hotărârii, SOV nu doar că este un om liber, dar nu i s-a impus nicio interdicţie”

 
SOV si-a sustinut nevinovatia in fata judecatorilor

SOV si-a sustinut nevinovatia in fata judecatorilor

Puterea: Recursul procurorilor în cazul Vîntu, judecat peste o săptămână de către Tribunalul Bucureşti „Tribunalul Bucureşti a stabilit ca vinerea viitoare să se judece recursul procurorilor în cazul patronului Realitatea, Sorin Ovidiu Vîntu, şi a lui Ion Ilie Cezar, anchetatorii nefiind de acord cu cercetarea celor doi în stare de libertate, pentru şantajarea managerului postului TV, Sebastian Ghiţă

Romania libera: Retrospectiva FNI: Aventurile nemaipomenite ale lui Nicolae Popa „Nicolae Popa, fostul director general al grupului Gelsor (din care făcea parte şi Fondul Naţional de Investiţii), a fugit din România în iunie 2000, la puţin timp după declaşanrea anchetei legată de căderea FNI”

Adevarul: Dinel Staicu vroia să se ascundă în Ungaria şi să-şi deschidă o afacere acolo „În momentul arestării, omul de afaceri Dinel Nuţu, fost Staicu, a minţit când a spus că se pregătea să vină în ţară. În realitate, el cumpăra un domeniu turistic la Mako, în Ungaria”

Gandul: Operaţiunea „SFÂNTA LUMINĂ”. Cum a organizat Patriarhia REŢEAUA care aduce lumină de la Ierusalim până în ultima biserică din România „Reţeaua bine pusă la punct a Bisericii Ortodoxe Române va intra însă în funcţiune sâmbătă seara, iar în toate eparhiile, protopopiatele şi parohiile din ţară fiecare are misiunea lui, clar stabilită”

ZF: Povestea unui eşec: cum ne-au închis ungurii centrul de servicii financiare ING de la Cluj, care urma să angajeze 1.000 de oameni „Olandezii de la ING, care au deschis în urmă cu doar jumătate de an ING Service Center Europe la Cluj şi unde angajaseră deja aproape 200 de români, au decis să-şi transfere operaţiunile în Cehia şi Slovacia”

Fin.ro: Agentiile straine recomanda investitiile in terenuri arabile romanesti, cele mai ieftine si lipsite de risc „„Anticipand“ criza alimentara, tara noastra „ofera“ terenuri arabile la 1.560-3.250 euro/ha, unul dintre cele mai bune preturi la nivel mondial   Doar cateva zone de pe mapamond pot rivaliza sub aspectul preturilor si al calitatii cu solurile autohtone”

StareaPresei.ro

4 comentarii

MIHAI GEORGEVICI 23-04-2011 - 23:05

Este vinovat tot „poporul” ?

Articol interesant nu numai pentru conducerea Senatului.

Dacă citiţi cu atenţie articolele de presă din ultimii zece ani, în care este vehiculat numele „SORIN OVIDIU VÂNTU”, observaţi că politicienii aflaţi astăzi în opoziţie, l-au susţinut pe acest om de afaceri.
După cum vă amintiţi, premierul Adrian Năstase, sub pretextul că va ajuta pagubiţii FNI şi-a mărit efectivul electoratului partidului din care făcea parte în perioada alegerilor din acea vreme.
De aici este clar că, toţi cei care au pus mâna pe putere, au beneficiat de aceşti bani, şi atunci, este vinovat tot „poporul” ?

CITIŢI CE URMEAZĂ ŞI…TRAGEŢI CONCLUZIA !

Vintu preia conducerea Senatului.
Trei oameni de-ai mogulului, in fruntea Legislativului.

http://www.puterea.ro/news15339/Vintu-preia-conducerea-Senatului-Trei-oameni-de-ai-mogulului-in-fruntea-Legislativului.htm#comentarii

http://romaniadindiaspora.ning.com/profiles/blogs/romania-din-diaspora-are-un

Sursa: MCP Press Agency, Tudorel Dobre

nik 24-04-2011 - 07:39

acest individ scarbos trebuia rupt si celalat picior si bagat la racoare mult mai demult dar asta e justitia romana si striga uni mana lui basescu dosar politic .

Parpangell :Noa'h..ca-i legata la ochi... 26-04-2011 - 03:43

IN cazurile unde miza este mare! Rotula eol-ianului!

neica 27-04-2011 - 07:35

Sa zicem ca este un om bolnav, nu suporta detentia, are avocati dibaci ca deh, are bani etc, etc, dar nu pot sa inteleg de ce nu i se pune sechestru pe bunuri, pe vile, pe conturi, s.a.m.d.??????? Pai acest nesimtit o va tergiversa cu procesele pana il va lua dracu si tot nu va fi statul si oamenii despagubiti, oare ce se asteapta?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS