Acasa Revista Presei Revista presei. SOV încalcă condiţiile eliberării condiţionate

Revista presei. SOV încalcă condiţiile eliberării condiţionate

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Curentul: Sorin Ovidiu Vîntu încalcă condiţiile eliberării sub control judiciar „În loc să se prezinte la poliţie, în termenii conveniţi prin eliberarea sub control judiciar, adică de două ori pe lună, Vîntu a cerut poliţiei să se prezinte la el acasă”

sorin-ovidiu-vantuAdevarulProfa lui Borbely, paravan pentru şpagă „Apartamentul despre care DNA susţine că ar fi fost amenajat pe cheltuiala unei firme favorizate de Laszlo Borbely a fost vândut acum câteva luni de către cuscra ministrului profesoarei lui de doctorat”

BursaDirectorul CFR Călători a fost eliberat din funcţie „Liviu Cristian Pescăraşu a fost eliberat din funcţia de director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie pe care o avea în cadrul Companiei CFR Călători”

Puterea: Urmaşa lui Nicolae Basilescu, întemeietorul cartierului Bucureştii Noi, solicită despăgubiri pentru persecuţiile la care a fost supus tatăl ei în perioada regimului comunist. Nicolle Basilescu cere statului român 2.000.000 de lei „Urmaşa ctitorului cartierului Bucureştii Noi cere 2 milioane de lei despăgubiri pentru perioada pe care tatăl ei, Aristid Basilescu, a petrecut-o în închisorile comuniste şi în domiciliu obligatoriu”

Fin.roMarile banci straine din Romania au o expunere de 736 mld. USD in tarile „PIIGS“ „Cumulat, bancile straine cu cea mai mare pondere in datoria externa a Romaniei reclama 735,9 miliarde de dolari (525 mld. euro) din cea a unor state precum Grecia, Italia, Irlanda, Spania si Portugalia”

Romania liberaItalia a ajuns mai riscanta decat Romania „Costul asigurării datoriilor statului italian împotriva intrării în incapacitate de plată l-a depăşit pe cel calculat în cazul Bulgariei şi României”

EvZSoarta României în Al Doilea Război Mondial al Crizei „Criza datoriilor din zona euro ar putea culmina cu falimentul Greciei şi, mult mai grav, al Italiei. În acel moment, ar fi ca şi cum economia Uniunii Europene s-ar strivi de pământ ca un avion prăbuşit. Dacă s-ar suprapune şi eşecul Statelor Unite de a-şi achita datoriile, dezastrul ar fi global”

Curierul nationalSoluţia crizei este chiar criza (Adrian Panaite) „Criza îşi caută aşadar rezolvarea de la cei care nu au fost în stare să o prevadă sau chiar au stat la originea ei”

Detalii pe StareaPresei.ro

2 comentarii

Parpangh(El) EI, La nivel de sov,mi se pare N O R M A L L 14-07-2011 - 12:54

Judecatorii nu au identificat pericolul eliberarii conditionate(pe spurkoaie de banet) si uite asa escrocul sentimental N U M B E R O N E , este doar o biata victima! Si la cat a furat poate clama ca I N T R E A G A justitie sa mearga la D O M N I A sa sov . Bravos Domnule Presedinte a-ti promis functionarea justitiei si ….dreptate( la alegeri, nasa’h)

Rusu 14-07-2011 - 18:09

Ciuma si cancerul la un loc,il reprezinta justitia pentru societatea romaneasca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult